calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 gimli nin tüm söyledikleri +1 yarın 2 quizim var yazamıyorum. güzel de bir tartışma oluyor devamında bozulmaması dileğiyle
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 gimli sence ne yapmalıyız? genel kurmay başkanımız yalan söylüyor, ellerinde bulunan pkk kamplarına ait olan resimler, videolar da fake. mit hazırlamış onları bahenemiz olsun diye.. ne yapalım kardeş? sivil darbe yapıp genel kurmayı devirip başına mı geçelim? süpersin yaf...
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 genellikle bu işlerin kendi içinde bi raconu vardır.. bi işleyişi vardır. Ben hamas olayları hariç (onda bile üstüne yıkma yoktu, yapanlar hamas'tı ancak dürtükleyenler dışarıdandı) dışarıdan başkasını üstüne yıkılan olay görmedim henüz.. neden mi? kolaay.. bi kere a-4 bulmak zor. aslında a4 dedikleri c4 kompozisyon a tipi patlayıcı ve nato kontrolünde üretilir. bu patlayıcı kuzey ırakta askeri depolardan "çalınmış"tır.. yani sen,ben,aragorn, legolas falan birleşsek almamız sıkar.. her babayiğit patlatamaz öyle kolay kolay bi de alsa bile nasıl kullanıcak sorusu gündeme geliyor. duymuşsunuzdur.. kamplar, kuzey ırak kampları, zamanında yunanistanda da kampları vardı bunların.. heh o kamplarda bunların nasıl hazırlanacağıi bombanın düzeneklerinin nasıl yapılacağı falan öğretilir. örgüt dışından bu bilgilere ulaşılamaz.. bişi daha yazayım.. diyelim ki sen bomba nasıl yapılır biliyorsun.. örgütten emri geldi.. hazır ol.. hazırsın bekliyorsun.. patlayıcıyı sana başkası getirir ve yanında biri daha gelir. o da eylemin yolunda gitmesini sağlayan kişidir. paket getiren açılana kadar ne getirdiğini bilmez genellikle.. eylemi kontrol eden hariç kimse ne zaman nerede olacağını da bilmez. söyler, düzenek hazırlanır, söyler gidilir ve bırakılır. kısaca yunanistan dan kalkan, yunan bayraklı bi yunan uçağının yunanistana ait olması ne kadar büyük bir ihtimalse bu örgütlerin yaptıkları eylemlerin kendini, kökünü belli etmesi de o kadar büyük bir ihtimaldir. son olarak a4diye patlayıcı yoktur.. c4 kompozisyon a vardır..
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Resmi olarak kesinleşmedi kimin yaptığı değil mi henüz?
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yok yarına anca.. a4 ise büyük ihtimal pkk çıkacak işin altından.. bunların bi askeri kanadı daha var.. adı aklımda yok onlar yapmışlardır herhal.. umarım daha yayılmadan önüne geçilir keza 250kg plastik patlayıcıdan söz ediliyor ki.. "Lanet olsun John! bu miktarda ki patlayıcı ile operada şarkı söyleyen şişman kadını bile havaya uçurabilirsin" demek istiyorum uyumaya gitmeden önce.. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:52 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Şöyle birşey var şimdilik. Ben şaşıyorum bizim insanlara. Atatürke küfür eden veya askere bok atan veya pkkyı kollayanlar aydın oldu çıktı. Biz gerikafalı kaldık. Adamlar (genel kurmay) yılların istihbaratıyla diyorki bölücü terör örgütünün yuvalandığı noktaları biliyoruz girip nokta atışları ve operasyonlarıyla temizleyeceğiz, Bizim forumdan bi tip çıkıp iyi kapat forumu ozaman diyor. "bitaneside" +1 veriyor. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:00 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: birileri su MIT denen bir halta yaramayan orgutumuzu duzene soksa iyi olacak her sene paso patlama oluyor uyuyorlar Peki hiç kendi kendine "yahu mit olmasa kimbilir neler olacaktı?" dedin mi? tartışmada agresif davran, bağır ki dediğin doğru sanılsın...peeh said: ? Allahın şizofreni de e-bayden parça satın alıp bi bomba yapmış olabilir. bu da ayrı bir yılların "internetten bulduğu tariflerle garajında bomba yaptı" yalanına inanan bi başka safın söylediği anlamsız sözlerden bir kuple. oldu canım, zaten gümrükten geçmiyo o mallar. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:58 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:58 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 MIT gayet başarılı bir istihbarat birimi. Her istihbarat gibi hataları veya eksikleri oluyor tabi ama dünya çapında saygın bir birim.
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bizde seni almıyoruz calimero :)
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 calimero yat, uyu sabah sınavın var.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 teşekkürler :) edik: her ikinize de. @absolut yok sabahlayıp çalışacağım. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:05 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 zaten istenilen bir operasyon düzenlenmesi olabilir.. patlamaya takılmak doğru değil, arkasında yatan sebeplere bakmak ve görmeye çalışmak doğru.. neden şimdi, neden orası.. yarın başka bir hedef var mı, varsa neresi.. nasıl engelleriz. bi sürü soru var sorulması gereken önce patlayıcılar ele geçirilmeli, sonra gereği el altından yapılmalı.. bence doğru yol bu.. ancak işin uzmanları allah bilir daha benim görmemin el vermediği neleri düşüyor sakin olmak her zaman yarar doğurur gibi geliyor bu ve benzeri durumlarda.. dtp 245 bağımsız aday çıkaracağını söylemişti.. duydunuz mu haberi.. ;)
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Vodan. Sen dersin ki ordu bu ulkenin en buyuk koruyucusudur. Ben de derim ki en buyuk yiyicisidir. O kadar kimi yedirsen korur seni. Herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil. Tersleyerek konusma platformu degil burasi. Fikir paylasma platformu. Uslubuna dikkat etmezsen cirkinlestirdigin ortam icinde cirkinliklere sen de maruz kalirsin. Lutfen bunu dusunup karsimizdakilerin fikirlerine biraz daha saygili olalim.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: calimero üye § 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:00 Vodan kaale almıyorum seni. Biz seni hoplayanmanda forumunda gayet iyi tanıdık calimero. Ne olduğunu gayet iyi bilenler var burada. Bilmeyenler içinde kendini saklamana gerek yok açıkça söyle @Wissy, haklısın bölücü olmadıkça bireysel görüşlere saygılı olmak gerekir. Ben de bahsettiğim çerçevedeyse saygılı davranmaya çalışırım. Fakat yılların istihbaratına, Genelkurmay başkanı demiş ozaman kapatalım forumu demek heralde bireysel görüş kalıbına uymaz. Diğeri için zaten yukarıda yazdığım açıklayıcı olur. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:22 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 "Vodan. Sen dersin ki ordu bu ulkenin en buyuk koruyucusudur. Ben de derim ki en buyuk yiyicisidir. O kadar kimi yedirsen korur seni." wissy denilen şahıs bunu ciddi olarak söylemiyorsun herhalde? söylüyorsan paticik yönetimi uyumasın lütfen. biz ordumuza laf söyletmiyoruz da kusura bakmayın...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 @Coldshadow: Tabu yaratmayalım lütfen. Fikirleri için de kimse yörünge dışına yollanmasın. Gayet tutarlı bir fikir sunmuş ortaya Wissy. Yönetim bakın buraya diye çağrıda bulunmak yerine adamın fikrinin içeriğini öğrenmeye çalışabilirsin değil mi?
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Siz kimsiniz? Basbakaniniza laf soyletiyorsunuz[Genel Paticik tavri.], Cumhurbaskaniniza laf soyletiyorsunuz[RTE yandaslari.], yeri gelince Polisinize soyletiyorsunuz[`Beni dovduler, polis korumadi.`cilar] da orduya gelince mi olmuyor? lol... Gayet ciddiyim bu arada.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 wissy'ye katılıyorum ben de. ama burada orduya bir suçlama yaptığını zannetmiyorum. sonuçta adamların hakkı, yiyecekler tabii.
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 eğer birisi ordu yiyor derse veya pkk yı destekliyorsa bence bunun özgürlüklerle fikirle bi alakası kalmıyor. kanımca da böyle insanları paticik.com da görmek pek güzel olmuyor.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hakkı makkı değil bence. Wissy ne düşünüyor bilemem, onun adına konuşmayayım tabii ancak, ordunun iç yapısının ne kadar çürümüş olduğunu göremiyorsa bu millet hala, nasıl yiyip durduğunu göremiyorsa, maşallah diyorum.
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 taz adamın demek istediği o değil yalnız. dediği şey kimi yedirsen o kadar korur seni. o zaman pkkyı yedirelim onlar başa geçsin korusun bizi fark olmaz değil mi?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Siz kimsiniz? Basbakaniniza laf soyletiyorsunuz[Genel Paticik tavri.], Cumhurbaskaniniza laf soyletiyorsunuz[RTE yandaslari.], yeri gelince Polisinize soyletiyorsunuz[`Beni dovduler, polis korumadi.`cilar] da orduya gelince mi olmuyor genel paticik tavrı tayyip taraftarı mı? hadi canım!
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hey yavrum, orduya `yiyici` dedik diye PKK sempatizani da olduk... Zaten olay da bu. Ordunun yaptigi `yeme` eylemine laf edilemedikce yemeye devam ediyorlar. Edilemesin diye de edene `PKK sempatizani` damgasi.
Öne çıkan mesajlar