Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n'Coke 2007

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

İndirimli biletleri bugün son gün oldugu halde kaldırmışlar.
Normal bilet satışı başlamış. 125 YTL
Hayırlı olsun. Bu biletix çok çakal.
Kendi yazdıgı yazıyı yalanladı resmen, nasıl kaldırırlar bugün son günüydü indirimli biletlerin. Sırf bu yüzden gitmeyecegim gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğim grupları aynı anda ancak rüyamda görürüm zaten, benim istediğim babalardan sadece birinin gelmesi. 2 senedir baba falan gelmiyor. smashing pumpkins çok dinlenebilir, çok güzel parçaları olabilir, inanılmaz sayıda fanları da olabilir ama bu onları baba grup yapmaz. linkin park, avril lavigne, greenday, bunlar da en az smashing pumpkins kadar kitleye sahip hatta daha fazlasına ama onlar da baba değil işte.
bu organizasyon bana bir daha belki de asla göremeyeceğim Cure'ü gösterdi bana, ben de yine bir efsane istiyorum.

baba grup işte, anlamışsınızdır artık baba nın ne oldugunu :p
ayrıca o laf bu gibi durumlar için söylenmez. sanki ortalıkta konser yok da bunla yetinmemiz gerekiyomuş gibi.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

rock'n coke avukatlığına soyunmuşum bu arada, onu fark ettim.

Onca sene içinde ciddi anlamda festivalin kendini oturtmaya başladığı line uplardan birisini seyrettiğimizi düşündüğüm için böyle. Caz Festivali de böyle mesela, dengesini iyice oturttu, festivalin içine yerleştirilebilecek muhteşem tercihler yaptı. O yüzden de zaman, mekan ve koşullardan bağımsız yapılan olumsuz eleştirilere karşı çıkıyorum kendi adıma.
Sosyal ağlarda paylaş

off sadece pentagram'i dinlemek için 85 versem mi diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.

BKM'deki 2 konseri kaçırdım elimde olmayan sebeplerden dolayı,
AnkiRock'a gitmeyi bile düşünüyorum.
22 Haziran Şile Rock Fest'te çıkıyorlar 1 saat sadece buradan Şile'ye o saatlerde gitmem...

Sanırım kombine alacağım :D Chris Cornell'i da dünya gözüyle görelim bari :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Chris Cornell için gidildi. Umduğumu bulamasamda, biraz reklam izlesemde, adam gelmiş 43 yaşına hala yardırıyor yahu. Oh dedim. Boğazı patlattım. Bis isteğimize gelmedi abim geri. Bi ara kendilerinden bis yapmış olmalarından şüpheleniyorum. Sahnede olduğu sürece aptal bir gülümseme suratımdan silinmedi. EYW BAB

With in temptation müzik tarzı olarak tercih etmediğim bir grup olmasına rağmen, kendini dinletmiştir. Solist ablamızın kıvrak el hareketleri ve inanılmaz zarif headbanginin de büyük katkısı var tabi. Eller patlayıncaya kadar alkışkandı.

Smashing Pumpkins için sağlam gitmeme rağmen yakından dinleyemedim kendilerini. Beklediğimden daha hardcore oldu. Zira fazla bir bilgim yok kendileriyle ilgili. Bi ara Türkiye forması giydi, "kapalı çarşıda buna 100 euro'ya (ytl'de olabilir) aldım satıcı fiyatına gayet makul dedi, sonrada halı satmaya çalıştı" diyerek bizi güldürdü.

Birde Rashit (raşet diye mi okunuyor lan bu) ve Teoman vardı. O sırada Chris Cornell için enerji toplamak için çadırda oturuyorduk. Uzaklardan " ÇARPIŞAN OTO; ÇARP ÇARPIŞAN OTO" tarzında çığıran bir insan vardı. Sanırım raşet'di. Müziği sevdim nitekim.

Bu kadar, kamp + kombine bilet olmasına rağmen çadırda uyumayıp, ev yollarına düşüp 2:30'da evde olan, sıcaktan illallah edip "bir daha sabah gitmek? TÖĞVBE!" gibi bilinçsiz nidalar nedeniyle yarın festival alanına akşam üstü 3-4 gibi gitmeyi planlayan muhabiriniz Muhallebi bildirdi . Saygılar. yatayım bari.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 04:35 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...