Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sp gelsin yaw bidaha dağılmadan görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Smashing Pumpkins.com 'dan alıntı: said: September 01, 2007 - Rock N Coke Festival - Hezarfen Airfield Istanbul, Turkey Onsale: 6/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oo iyi bide velvet revolver süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 KAFAM girsin Smashing Pumpkins'e ya o vakitte geldikleri icin. Kafam girsin Billy Corgan'a adam grubu dagitacaz dedi diye gitti nerelerde dinledik o kadar para verdik bilsem beklerdim bu seneyi... hastasiyim orasi ayri.... THE WORLD IS A VAMPIRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bugun saat yedibucukta acıklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 şu anda belli olanlar -smashing pumpkins -franz ferdinand -hayko cepkin -aslı saglam bir headliner gelmezse yalan olur bu sene rnc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bir tane de rapci getirdimi tamamdir, butun teenagerlari toplar konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Within Temptation geliyor ohaaaaaaaa!!!! Alıyorum birazdan biletleri... Ohaaa hala inanmıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 CHRIS BABAAAAAAAAAAAA http://www.rockncoke.com/tr/default.asp manics + chris + franz ferdinand ölürüm ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hıc punk grubu yok yuh rashitle olacak işmi bu smashing pumpkins i headliner diyemi yedirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yedirdiler bile, aşırı da mutluyuz biz. festivali kendi bünyesinde değerlendirin, şu anda oraya within temptation ın gelmesi bile çok büyük bir olay rockn coke anlayışına göre aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kendı adına konus plx mıllet emocore grubu gelsin,punkrock grubu gelsin diye cıldırdı rakınkok un yaptıgına bak. rock festivaline metal grubu getiriyor.yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 2. gün Pentagram konserinde oradayım,belki gece çadırda kurabilirim ama ev o kadar yakınken gerek duymuyorum. Gelen Pati olacaksa Pentagram a buluşalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Within Temptation'ın son albümüyle ne kadar metal olduğunu tartışabilirim seninle, gerek yok. Rock'n Coke un bu seneye kadar getirdiği gruplara bak, full line up'a. Headlinerların bazıları dısında ağırlıklı olarak Brit. Şimdi adamlar Brit'in babalarını getiriyor şu anda, yanına da Pumpkins koyuyor, Within Temptation koyuyor. Bolca tepki gelecek de, Rock'n Coke'u başlangıcından bugününe kadar düşünerek yorum yapın bence. İyice inceleyin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hayal kırıklıgına ugradım ben ya ne gruplar gelebılır dıye dusunuyordum. fest the wall beach e giderim heralde bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İnsan bu festivali görünce rock'n coke'a gitmek istemiyor açıkcası :) Resim :) [spo] [/spo] [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:46 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 her sene daha da kötüleşiyo rnc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hellfest abi. uber bir organizasyon. lexius'la gitme planlarimiz var. ama sorunlar cikicak gibi. vize filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 göreceli bişi bu, bence en iyi rnc bu olcak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ilk kez rockncoke a gitmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oha lan hellfest asmis da final haftasi oncesine geliyor,degistirin ulan sunu, ayip denen bisey var 1 hafta sonraya alin da bineyim SNCF ime duseyim Nantes yollarina Ayrica fransada niye boyle bir festival yaparlar ki kisisel gozlemim bu dallama fransizlarin alayi rapci zaten,uhuhuh Iron maiden da geldi paris e gidemedim zaten=( [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:47 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 baba isimlerden kalite isimlerden oluşmuş bir line-up. tartışmasız şu ana kadarkilerden en iyisi, evet 2005'deki de dahil buna. "smashing ne ya?" "manics dediğin nedir grup mu?" tepkilerini veren yurdum "müzik severlerinin" (!) gözünü seveyim. beklediğim gibi tepki geldi line-up'a, ne zaman popüler isimler değil de kaliteli,duruşuyla müziğiyle saygı kazanmış,belli bir döneme damgasını vurmuş gruplar gelse yurduma böyle oldu zaten. Ha bir de bunların üstüne Chris Cornell deniyor ki yorumsuz! helal olsun rock n coke! fifty cent,linkin park,him gibi bir headlinerın yok ama olsun, yine idare edersin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 radarlive bariz bir şekilde rockncoke'u 4 e katlar radarlive.. iyice çocuk kandırır moduna girdiler. franz ferdinand iyi de bu diğer gruplar ve sanatçılar nedir ya. 10 yıllık bütçelerinin yüzde 90ını korn,cure ve offspring'e ayırdılar, adam gibi birilerini getirecek paraları kalmadı herhalde.. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:08 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ofof manic street preachers ve sp yetti gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dandik line up. tamam hepsinin fan ı olabilir ama yok işte baba grup değil bunlar. rock n coke a bir kere baba grup geldi o da Cure. bunun gibi bir daha kimse gelmeyecek gibi. U2 izleyemicez hiçbi zaman. Alice Cooper, Bob Dylan, Pearl Jam nerde bu babalar nerdeeee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar