Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n'Coke 2007

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

yuha! smashing pumpkins nedir mi? siz hiç mi bullets with butterfly wings dinlemediniz? hiç mi disarm dinlemediniz?nası olur ki bu? eh madem roger waters veya robert plant konserine de gitmeyelim, bize ne geçmişlerinden?!?

ayrıca brit olmıcak seattle olcak chris cornell de gelirse, pek şahane, pek leziz olcak :))
Sosyal ağlarda paylaş

roger waters'a laf etmedim ki,severek dinlerim.
ben sadece bazı şeylere sadece ilkler diye önem vermeyi anlamıyorum.

roger waters dinleyen çok adama denk gelirim,kendi playlistimde de yer veririm,ama smashing pumpkins dinleyen kimseye denk gelmedim.
smashing pumpkinsi bu kadar savunanlar,playlistinde ne sıklıkla dinliyorsunuz bu grubu
Sosyal ağlarda paylaş

gayet dinliyorum, dinleyen, seven ve hatta hiç rockncoke'a gitmeyip bu sene sırf smashing pumpkins için gidecek biçok arkadaşım var. belki de argümanlarını yalnızca kendi arkadaş çevrene dayandırmamalısın :)

üstelik dinlemiyo olsak bile bu kadar yer edinmiş, çok sevilmiş ve çok çok başarılı olmuş, takdir edilmiş, sonrasında gelen grupları etkilemiş bi grubun gelmesinin nesi yanlış?

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 21:57 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene James geliyor radar live'a.

James? Dinlememişsinizdir elbet, ya da aynı argümanları sunacaksınızdır falan.

James --> Radiohead'in, Stereophonics'in, Coldplay'in altında çıktığı, hatta altında çıktığı için takdir edildiği bir grup.

Brit'e yön vermiş gruplardan biri falan.

Şimdi çıkıp "James" i kaç kişi dinliyor muhabbeti yapılmaz değil mi?

Smashing Pumpkins'i de öyle düşün. 1 tane insan dinlemiyor bile olsa onlar geldiği için festivalin kalitesinin arttığını, çok sağlam bir line up a sahip olduğunu, şuyu buyu iddia edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...