_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 smashing pumpkins nedir ya Türkiyede kim dinler bunları? neymiş,ilklermiş,şunu yapmışlar bunu yapmışlar yahu banane geçmişlerinden,şuanda dinlenebilir müzik yapıyorlar mı?bence hayır. kaçımızın haftalık playlistinde smashing pumpkins ten parçalar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 kendi adına konşmalısın bence. oraya sırf sp için gitcek o kadar çok insan varki. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:00 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yuhhhhhh smashing pumpkins nedir ne demek ya? [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:19 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 smashing pumpkings'i ilk dün dinledim rock tan pek hazzetmesemde zero falan güzel olmuş. rockncoke bu sene brit rock festivaline dönüşecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yuha! smashing pumpkins nedir mi? siz hiç mi bullets with butterfly wings dinlemediniz? hiç mi disarm dinlemediniz?nası olur ki bu? eh madem roger waters veya robert plant konserine de gitmeyelim, bize ne geçmişlerinden?!? ayrıca brit olmıcak seattle olcak chris cornell de gelirse, pek şahane, pek leziz olcak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 smashing pumpkins nedir diyenler için nürnbergde olacak tanrısal güzellikteki rock am ring festivalinde en iyi ikinci grup olarak çıkacak diyeyim.öyle efsanevi yani. diğerleri için; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 festival de festival hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ikisinin de sponsorları arasında coca-cola var ama lineupda ne biçim fark olacak yine :) neden o festivale gidenler bizim festivale gelmezler ya da getirtilemezler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 @Apache Walla bu yıl beklentimiz o.. :D rnc un ne festivali olduğunu biliyorum.. :D Ceza'yı getirmiş festival :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 burn'e fatboy slim, massive attack, infected mushrooms gelsin. ana sayfaya da u2 gelsin. ben de bu sene gidemeyeceğime üzüleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 line up acıklandı [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 18:54 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 1 nisanda denizlide olcam=( o yüzden olurda bu festivale gelirmi bilmem ama radiohead falan nolur gelmesin, onun dışında kim gelire gelsin lütfen lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 seneye gidecegin bir sehir ile eylülde olacak festivalin baglantısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 burn sahnesine hande yener geliyormus auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 pardon ya 1 nisan nerden cıktı bende anlamadım 1 eylül:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 roger waters'a laf etmedim ki,severek dinlerim. ben sadece bazı şeylere sadece ilkler diye önem vermeyi anlamıyorum. roger waters dinleyen çok adama denk gelirim,kendi playlistimde de yer veririm,ama smashing pumpkins dinleyen kimseye denk gelmedim. smashing pumpkinsi bu kadar savunanlar,playlistinde ne sıklıkla dinliyorsunuz bu grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bi önceki mesajımda ana sahne diyeceğime ana sayfa demişim ahuahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gayet dinliyorum, dinleyen, seven ve hatta hiç rockncoke'a gitmeyip bu sene sırf smashing pumpkins için gidecek biçok arkadaşım var. belki de argümanlarını yalnızca kendi arkadaş çevrene dayandırmamalısın :) üstelik dinlemiyo olsak bile bu kadar yer edinmiş, çok sevilmiş ve çok çok başarılı olmuş, takdir edilmiş, sonrasında gelen grupları etkilemiş bi grubun gelmesinin nesi yanlış? [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 21:57 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu sene James geliyor radar live'a. James? Dinlememişsinizdir elbet, ya da aynı argümanları sunacaksınızdır falan. James --> Radiohead'in, Stereophonics'in, Coldplay'in altında çıktığı, hatta altında çıktığı için takdir edildiği bir grup. Brit'e yön vermiş gruplardan biri falan. Şimdi çıkıp "James" i kaç kişi dinliyor muhabbeti yapılmaz değil mi? Smashing Pumpkins'i de öyle düşün. 1 tane insan dinlemiyor bile olsa onlar geldiği için festivalin kalitesinin arttığını, çok sağlam bir line up a sahip olduğunu, şuyu buyu iddia edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 burn sahnesine ajdar'ında çıkacağı hakkında duyum aldım auahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 greenday geliyor büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ShadowSong'u bulun festivalde bu adam SP nedir yaa? dedi diye bagırın bi güzel rezil olsun O_o bakışlara maruz kalsın. indir arkadaşım Smashing Pumpkins - 1979 Smashing Pumpkins - Ava Adore Smashing Pumpkins - Killer in me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 smashing pumpkins - zero yu cekmeyen ölür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Lansman partisi yarın akşam, Smashing Pumpkins kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 rınrınrın yarın acıklanıyor line up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar