Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hah öyle bir insan vardır dünya üzerinde, ama sana gelir mi asıl onu düşün. belki kız ben sapım diye forumlarda topic açanlara kıl kapıyor? lol zor iş seninki.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Var oyle kisiler ama unutmaki ask bazi seyleri feda etmeni gerektirecek bir sey[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ya aslında onun beni sewmesi önemli deil ben onu sewiyim yeter isterse benden nefret etsin!kalbimi istediğim kişiye wermekte özgürüm! ama yinede; 6. paticikten olmasın ki bu topiği göremesin![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 16 yasında sapım dıye yırtınan bır delıkanlı yuhhhhhhhhh bu yasta ya dunya ne hale gelmıs yahu umarım kız cocugum olmaz ılerde[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 +12314121 said: Llama, 26 September 2003 12:55 tarihinde demiş ki: 16 yasında sapım dıye yırtınan bır delıkanlı yuhhhhhhhhh bu yasta ya dunya ne hale gelmıs yahu [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 uahauahua abi bi baltaya sap olamadım hikayesine döndü iş.. Ben yeni ayrıldım sevgilimden. Bakalım yeni adaylar var hangisi kazanıcak. kaybedenlerin yarısını yollarım sana :-P[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Zamanla bulursunuz kız arkadaş merak etmeyin. Bilgisayarla uğraşmak yerine sosyalleşmeyi deneyin ilk olarak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 sosyellesme derkende bır anda atmayın kendınızı dısarı afallamayın sonra hele bu 16 yasındakı sap arkadasa seslenıyorum olum carsıya gıttıhınde oyle kız tavlıcam dıye cıkma bu ısler nasıp kısmet ısı :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hahaha Kısmet işi mi? :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Tabı..[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 madem kısmet işi o zaman elin ahnozları nasıl okulun en güzel kızlarıyla fink atio?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 elin hanzoları kısmetsiz olur diye birşey yok ki :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Yani bu ne kısmettir kardeşim bi tek biz kısmetsiziz![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 herzaman yedekde bulunduruorum sizde ole yapın :) hiç sap kalmassiniz.[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Aurora, 24 September 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Ben bir ay kadar sonra 20 yaşıma basıyorum. VE TÜM HAYATIM BOYUNCA SAPTIM! tabi ki şimdi de sapım. sap doğdum sap yaşarım! sen boyle diyorsan ohooo :)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 kahretsin ya bende sapım nezaman kız görsem yüzüne bakamıyorum kızlarla konuşamıyorum elim ayağım dolanıyo off napacaz ya bekar mı kalcaz[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 saplıkforthewin![hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Zaten Sturm'ü, Faramir'i(filmdeki değil, hayalimdeki) ve kitaplardaki diğer hayranlık duyulası tipleri gördükten sonra gerçek dünyadaki hangi tipe bakılabilir ki? Tabi erkekler için de Arwen, Alhana... Hep böyle düşünürüm, bu yüzden sapım da sapım. :)[hline]The light will prevail hence wisdom is gold [Bu mesaj Aurora tarafından 26 September 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 sen benim tipi ve karakteri bilsen çok şey kaçırdını anlayacan o zaman! auhauhauah işte buuuuu sonunda bi öküzlükte ben patlattım şu paticiğin gümbürtülü forumlarında!!! *neşeyle uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abicim saplık bir ayrıcalıktır. o kızlarla çıkanlar değil sen özel bir insansın. eğer kızlarla çıkamiom kimse beni beğenmiyor diyorsan bilmiyorum ama ben kızlara bakmıyorum diyorsan helal sana ne demişler yalnız birey güçlü bireydir.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bodrum'a git o saplık duygundan eser kalmaz. ben bir haftalığına gittim arakadaşlarla tabi annenle babanla gitme artık. Ben 1 haftada 10 tane kızla tanıştım. Hatta kavga bile çıktı. 2 kız yüzünden 2 kere yani önemli olan. Rahat olmak buda en kolay bodrumda oluyo.. Tavsiyem bu yaz bi bodrum yap baba sen... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abi yaz bitti sen ne dion ayıptır sölemesi :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bi daha yaz olmayacak mı sonsuza kadar he? Seneye yine yaz var benim bildiğim... Öle değilmiydi. Bu yaz deme 2004 yazı demek. bizde biliyoruz.Bu yazın bittiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Zaten gidicem bodruma.ya aslında sap olmasakta ayrı bi dert ya yok gezdir sinamaya götür ara ilgilen şöle yap böle yap para gider acayip![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hep Bir Saplar Grubum Olsun istemişimdir. Aşık Oldukmu Aşık Olurum koşarız kız peşinden ama şimdi ben sapım Hem Sap Olmak yararlıdır daha çok zaman ayırabiliosun istediğin şeylere zırt pırt cep telefonunu çaldıran biri olmuyo ayrıyetten dezavantajları far onları saymiim :) Edit: Natural_Jedicim üzülme bende 16 ım ve milli deilem sorun bizde deel diğerlerinde üzülme Saaaapppp Rulaaazzz[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 September 2003 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar