Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Silahları

Exceed

Öne çıkan mesajlar

Expansion olmasi sart degil zaten, koskoca AQ40, Naxx hep patchlerle geldi. Black Temple bile patchle geldi hatta.

Fazla sik expansion cikarsa sikar zaten milleti, Daoc'da 6-7 tane exp. oldu mesela donup denemeye korkuyorum, UO desen 10 falan oldu heralde. Elleri de dolu su aralar Dogmeat'in dedigi gibi.

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:43 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gün bir guilde yardim ettim karada ilk bossa kadar okadar kolay degil arkadaslar yani organize olmak ve oyunu bilmek gerektigini bu raidde daha iyi anladim tmm teee eski guildden arkadaslarinizla kara bitti girdiniz itemleri fln aldiniz tmm ama tbc den sonra yeni bir guild icin zor olabiliyo kara onu gördüm yani ole hadi topla bakalim 10 adamda bi kara run yapalim degisiklilk olsun bi gidelim deyince olacak seyler degil. .Ts de auttend zar zor yattiktan sonra 15 yas1ndaki off tankin sevinc cigligi, gecen diyaloglari duysaniz pvp de neymis derdiniz arkadaslar:)
Sosyal ağlarda paylaş

Naxx yapabilen bi guildin oyunculari az cok hardcore demektir, mainleri daha Karazhan'a bile gitmeden en iyi mavilere, craft veya heroic birkac epice sahiptir mesela, hatta belki biraz T3. Raid tecrubesi de vardir, dolayisiyla Karazhan problem olmaz. Ustu basi hala dandik maviler ve yesillerle kapli, daha Arcatraz'i zor bitiren TBC sonrasi guildleri icin UBRS gibi olmasi soz konusu degil ama Karazhan'in. Biz Naxx'a baslayamadan TBC geldi mesela, ama raid yapiyoduk sonucta TBC'den once, onun icin daha ilk gidisimizde Attumen ve Moroes'u halledebilmistik. Karazhan'i iyi bilmeyen randomlar veya tecrubesiz bi guildle bu mumkun degil ama.

Dumduz gear fight da degil hicbirisi Karazhan'daki bosslarin zaten Attumen haric, hepsinde var bi numara. Bazilari orjinal fikirler degil sadece, eski cesitli bosslarin abilitylerinin degistirilmisi biraz. Onun icin zevkli gelmiyo olabilir. Dandik Karazhan'a da bi Twin Emperors gibi encounter koyamazlar ama sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk,insanların bg kasmasının cok nedeni var

daha ocnede dedğim gibi pvp için kullanılacak ekipman farklıdır,tier ekipman ve high warlord ekipman karşılaştırılmaz,amaçları farklı.
vede bg kasmak arena kasmaktan kolay
av haftasonunda günde 12.k honour kasabilioyrum

ayyrıca zırhı -silahı bırak

trinket-gemler o şu bu

title((2.10 da oyuna yine bi title geldi,bütün bg factionlarıyla exalted olanlara))

fln için bg kasılır.normaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

olay çok basit ; pve itemlarla pvp; pvp itemlarla da pve yapılamıyor artık. pvp için resillience, stamina çok önemli. deli gibi epic seti dizmiş pve yapan biri bile pvp için ayrı set yapmaya çalışıyor. burda tartışılan konu çok saçma.

zevk konusuna gelince, bence arena bu oyunda yapılmış en zevkli ve eğlenceli hadiselerden biridir. oyunu bıraktığım halde sırf arena için döndüşümdür.

zor olan pvp yapmaktır, pvp skill ister. ancak pve skill istemez, sadece taktik ve biraz bilgi ister. tek tuşa basarak dps'de 1. olabilirsin, ancak arena'da skill'in yoksa rating'i tavan yapamazsın.

nice adamlar gördüm pve yapmaktan körelmiş. yeşil itemlarla bile nerdeyse öldürüyorsun adamı pvp'de.

oyunu çıktığından beri oynayan biri olarak pvp her zaman daha zevkli gelmiştir ve daha çok skill ister görüşündeyim. yoksa pve yapmamış adam değilim, tbc öncesinde naxxramas 10.boss'a kadar da deneyimim vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...