bayat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Disinizin sinirleri iltihaplanip suratiniz sismeye basladiginda, disinize bir delik delip butun iltihabin bosalmasini saglayabileceginizi biliyor muydunuz? [spo]Sol altta gordunuz, ust on disimin arka tarafi ve acilan delik.[/spo] Cuma gunune kadar akip bitecekler, 3. kanal tedavime kosacagim sonra da, yihu! o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kanal tedavisi demeyin bana. 3 morfinle uyuşmayan sinirlere sahibim, hatta dişçi eroinman diye takılıyor bana. En son sinir uyuşmadan sinire batırdı iğneyi. Tavanda buldum kendimi. Resim başarılı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lol be. konuyla alakalı yorum gerekirse, o iltihapın boşalması sırasında tüylerin diken diken olması ne demek gerçek anlamda anlar insan eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 tükürük bezi böyle bişeymiş demek ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Abi... Sen ne yaptın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bende de 3 iğnede hala uyuşmamıştı sinirler çok fena çok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 harika bi topik olmuş bu O_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 azına akacak iltahap..sonra midene ögböögööbödöfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 koymayın böyle korkutucu resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dişimi morfinsiz, iğnesiz deldi boydan boya dişçi apseyi almak için acısı hala aklımdadır off ki ne off hala vurunca ön dişime hafif sızlar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 igrancsın dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 veri interentink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 çok geçmi$ olsun valla bayatım. ayrıyetten resme iğrenç diyenlere,aynısı sizlerde de var efenim.kimisinde daha sarı di$lisi,kimisinde daha beyaz di$lisi. resimle bilgilendirme için te$ekkürler.ama cidden öeh dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ayni delikten bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 deliksiz meliksiz yaptırdım ben kanal tedavimi, girdi cıktı, hoş iltihap az dı ama nekrotik dokuv ardı falan fıstık. neyse yanı ilginc emseleler diş meseleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 amanınnnn o ne ya:Sgeçmiş olsun allah beni kanal tedavisinden korusun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Başlığı görünce bi hevesle atladım ama sonra miğdem bulandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 @slat : Oeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 içine girdiğin küçük kaygan deliği.. yani konuyla alaka kurulmasın,aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Başlığı görünce bi hevesle atladım ama sonra miğdem bulandı :( Mwahahaha, hain planlarim ise yaramis >8D [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:43 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 malik ne tesadüftür şebnem ferah ın şarkısını diyorsan ilk görünce benimde aklıma geldi o.O Başlıkçıyı bulun bana !!!!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar