Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Eski bir oyun vardı oynadığım, uzun zamandır ismini hatırlamaya çalışıyorum belki siz yardımcı olabilirsiniz... Oyun uzayda geçiyor, siz bir uzay gemisi pilotusunuz, oyun uçak simulasyonu. Size farklı görevler veriliyor onları teker teker yapmaya çalışıyorsunuz. Uzaylılara karşı savaşıyorsunuz genellikle hatırladığım kadarıyla. Oyunun ara videolarında gerçek aktörler oynuyor, animasyon yok, hepsi gerçek seçim. Hatta uzay istasyonunun içi bile gerçek çekimlerle yaratılmış, konuşmak istediğiniz kişiye tıklayıp gidiyorsunuz. Bu arada oyun 3 CD den oluşuyordu hatırladığım kadarıyla. Bu arada başka sevdiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz güzel savaş uçak simulasyonları varsa onları da bu mesajın altına listelerseniz çok sevinirim. Eskiden Star Wars un X-Wing simulasyonu vardı o tarz birşey arıyorum veya işte bu aradığım oyun tarzında birşey. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yok Freelancer deil eminim ama o oyuna çok benziyor, yani screenshotlarından gördüğüm kadarıyla...konsept olarak aynı oyun...
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bu arada Freelancer iyi oyun mudur tavsiye eder misin?
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Oynayalı bayağı oldu, o zamanlar zevkli gelmişti, denemeye değer en azından. :)
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Birde şu X serisi varmış sanırım. X3-Reunion da en son çıkanıymış. Onu oynayan oldu mu? Screenshotlar muhteşem gözüküyor ama şimdi bilmeden indirmiş olmiyim... Şimdi X2 - The Threat'e de baktım o da baya hoş gözüküyor. Fakat benim o aradığım oyunu bulmam lazım valla... [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 07:17 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 öyle bir oyun oynamadım ama x-wing tarzı birşey olarak wing commander ve freespace serisini tavsiye ederim. eski oyunlardır ama iyidirler.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bahsedilen oyun wing commander olması lazım hatta mark hamill oynuyordu. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 07:38 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aha evet! Wing Commander - Prophecy idi aradığım oyun çok saol kingpin!! şu X2 ve X3 - Reunion hakkında görüşlerinizi de almak isterim bu arada...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bildiğin Wing Commander, seri uzundur 4 sonrasına bak cinematic için.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu konspete uygun yeni darkstar one çıkmıştı onuda dene.freelancer a benzizyor ama daha iyi.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet wing commander zamanında çıktığında çok tutmuştum bende iyi eğlenceler :D
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 x3 için hiç kasma bence, o grafikler mükemmel olabilir ama hareketsiz bir resimken öyle gözüküyorlar eğer bilgisayarın çok çok çok iyi değilse slayt gösterisi şeklinde izliyorsun, sistemi inanılmaz bir şekilde kastırıyor oyun. bugları felanda çok kötü, uzay istasyonları, gezegenler felan bir anda kaybolabiliyorlar benim tavsiyem freespace 1 ve 2yi mutlaka bi yerlerden bulup oyna, ikiside uzay simi tarihindeki en iyi oyunlardandır
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 privateer 2 ye de bi göz at yine uzayda geçiyo, ara demolarda gerçek aktörler oynuyo falan çok güzel oyundur. tabi eski biraz ama nostalji için birebir(: [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 12:20 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ]
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet Freespace 2 tam istediğim gibi birşey saolun. Ha bide işte dünyada geçen şu Star Wars - X-Wing commander oyunları vardı. Onlara benzer ama daha yeni bir oyun var mı önerebileceğiniz. Güzel sci-fi flight simulater gibi birşey...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hatırladığım en son işte Darkstar One var ama oynadığına değer mi bilemiyorum. Çok eskiye gitmek istemiyorsan ve daha önce oynamadıysan Freelancer çok keyifli olacaktır.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ben hala x-wing vs Tie-fighter'ı tercih ediyorum, yıllar boyunca cok cok guzel haritalar yapıldı oyuna
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Birkaç kişi daha tavsiye etmiş, onlara katılıyorum, Freelancer güzeldir, ben de tavsiye ederim =)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 freelancer tavsiye olunur... single bitince multi de deneyiniz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 freespace 2 diyecektim ben de. birincisini de oynamanı tavsiye ederim, benim için eskimeyen oyunlardan kendisi. aynı oyun motoruyla yapılan battlestar galactica: beyond the red line demosu var da, ben oynayamadım henüz.
Öne çıkan mesajlar