fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 birincisi şunu söyleyeyim: lost hayranı değilseniz dokunmayın bile. oynanabilirlik çok düşük, oyun çok doğrusal vs. fakat oyun lost un hikayesini içermekte =) her bölüm previously on lost diye başlıyor ve önceki bölümleri içeriyor. kendi flashbacklerinizi oynuyorsunuz. time loop ile ilgili açıklanan bazı şeyler var, dizide olmayan bi karakteri canlandırıyosunuz, seslendirmeler kötü, dizide olmayan şekilde akıyor bazı olaylar. yani lost hayranıysanız oynayın. yoksa ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 (cam kırılma sesi) Off umutlanmıştım bide,neyse indiriğim bari ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Dün oynadım şahsi fikrimi söylüyorum oyun tamamiyle bir fiyasko.Ciddi anlamda dandik uğraşılmamış.Fizban'ın dediği gibi fazlasıyla doğrusal ve donuk. gereksiz oyun kategorisine başarılı bir şekilde girdi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 şunu vurgulayayım yalnız; oyun cidden lost un oyunu. yani bölümler arası geçişler falan. FİKİR güzel. o kadar ama :) bir de sonu bi değişik. e lost senaryosu zaten ne kadar sıradan olurdu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Herhangi bir filmin oyunu olup da güzel olan var mı ki? Yoktur demiyorum, ukalalık olsun diye de söylemiyorum. Varsa denemek istiyorum ondan sordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bi ton güzel star wars ve star trek oyunu var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 lotr bfme 1 & bfme 2 var stres atmak için lotr rotk var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hakkaten abi ne o öyle koca ormandayız sanki dar patikada yürüyoruz. sağa gideyim sola gideyim yok. senaryo iyi güzel de film değil bu oyun. serbestlik olsaydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aldım oynıcam valla..bilmediğimiz bir iki bişi öğretiosa oynamaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Shader Model 3.0 özellikli ekran kartı olmayan almasın yada 75 $ verip 512 MB Shader 4.0 ekran kartı alsın ileriye yatırım olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oynadım..flashbackler çok zevkli olmuş o açıdan güzel hikaye de gerisi bayık geldi bana..basit olmuş ama yine de beklediğimden iyi.. lost izlemeyen oynamasın ama boş yere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gilean said: aldım oynıcam valla..bilmediğimiz bir iki bişi öğretiosa oynamaya değer Oyunun 4. sezonda ortaya çıkan time loop'la ilgili bazı ayrıntılar ieçrdiği bu yüzden 4. sezona denk getirildiğini duymuştum. Bu konuda bir bilgi var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Heimdall said: herkes abanmış torrente indirmek zordu baya. sonunda indirdim ama ekran kartım desteklemiyomuş =/ 5gb yükleme yeri istiyor oyun : ) ekran kartı iş yerinde benimde desteklemedi bakalım evde denicem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu oyunda backspace tuşu hangisi be waltla konuşuyorum bi türlü çıkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oyun 512 ram le çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben indirdim bugun oynadım pek hoşuma gitmedi oyun ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi genede merak edenler indirip görsün bakmak için fazlada zamanım olmadı açıkçası belki biraz kastırsam sarıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Oyun ciddi çok kötü olmuş ya. Dün yükledim, biraz baktım, tahammül edemedim devam etmeye, çıkıp sildim direk. Bu muydu yani o kadar ballandıra ballandıra "Lost'un oyununu yapıyoruz hacı, süper olucak, dizideki eksik yerleri anlatıcaz" dedikleri oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Oyun çakma olmuş biraz. Lost'un ismine yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Oyunu aldım oynadım ilk bölümü Yanlız bendeki versiyonda mı sakatlık var anlamadım, uçaktaki yakıt sızıntısını önlediğimiz yerde araya demo giriyor çantamızı buluyoruz bize vuruyorlar Sonra ana menüye döndü oyun anlamadım, continue deyince köpeğin peşinden koştuğumuz uçağı aradığımız yer geldi, play episode deyince oyun en baştan başladı Bendeki versiyon mu sakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 boşver abi zaten salla bu oyunu, versiyon fln. 1saat fln sabredebilmiştim oyuna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar