Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost'un oyunu geliyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birincisi şunu söyleyeyim: lost hayranı değilseniz dokunmayın bile.

oynanabilirlik çok düşük, oyun çok doğrusal vs.

fakat oyun lost un hikayesini içermekte =) her bölüm previously on lost diye başlıyor ve önceki bölümleri içeriyor. kendi flashbacklerinizi oynuyorsunuz. time loop ile ilgili açıklanan bazı şeyler var, dizide olmayan bi karakteri canlandırıyosunuz, seslendirmeler kötü, dizide olmayan şekilde akıyor bazı olaylar.

yani lost hayranıysanız oynayın. yoksa ı-ıh.
Mesaj tarihi:
Dün oynadım şahsi fikrimi söylüyorum oyun tamamiyle bir fiyasko.Ciddi anlamda dandik uğraşılmamış.Fizban'ın dediği gibi fazlasıyla doğrusal ve donuk.

gereksiz oyun kategorisine başarılı bir şekilde girdi benim için.
Mesaj tarihi:
şunu vurgulayayım yalnız; oyun cidden lost un oyunu. yani bölümler arası geçişler falan. FİKİR güzel. o kadar ama :) bir de sonu bi değişik. e lost senaryosu zaten ne kadar sıradan olurdu ki.
Mesaj tarihi:
hakkaten abi ne o öyle koca ormandayız sanki dar patikada yürüyoruz. sağa gideyim sola gideyim yok. senaryo iyi güzel de film değil bu oyun. serbestlik olsaydı biraz.
Mesaj tarihi:
oynadım..flashbackler çok zevkli olmuş o açıdan güzel hikaye de gerisi bayık geldi bana..basit olmuş ama yine de beklediğimden iyi..
lost izlemeyen oynamasın ama boş yere eheh
Mesaj tarihi:
Gilean said:
aldım oynıcam valla..bilmediğimiz bir iki bişi öğretiosa oynamaya değer

Oyunun 4. sezonda ortaya çıkan time loop'la ilgili bazı ayrıntılar ieçrdiği bu yüzden 4. sezona denk getirildiğini duymuştum. Bu konuda bir bilgi var mı oyunda?
Mesaj tarihi:
Heimdall said:
herkes abanmış torrente indirmek zordu baya.
sonunda indirdim ama ekran kartım desteklemiyomuş =/

5gb yükleme yeri istiyor oyun : )
ekran kartı iş yerinde benimde desteklemedi bakalım evde denicem bugün
Mesaj tarihi:
ben indirdim bugun oynadım pek hoşuma gitmedi oyun ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi genede merak edenler indirip görsün bakmak için fazlada zamanım olmadı açıkçası belki biraz kastırsam sarıcak :P
Mesaj tarihi:
Oyun ciddi çok kötü olmuş ya. Dün yükledim, biraz baktım, tahammül edemedim devam etmeye, çıkıp sildim direk. Bu muydu yani o kadar ballandıra ballandıra "Lost'un oyununu yapıyoruz hacı, süper olucak, dizideki eksik yerleri anlatıcaz" dedikleri oyun?
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunu aldım oynadım ilk bölümü

Yanlız bendeki versiyonda mı sakatlık var anlamadım, uçaktaki yakıt sızıntısını önlediğimiz yerde araya demo giriyor çantamızı buluyoruz bize vuruyorlar

Sonra ana menüye döndü oyun anlamadım, continue deyince köpeğin peşinden koştuğumuz uçağı aradığımız yer geldi, play episode deyince oyun en baştan başladı

Bendeki versiyon mu sakat?
  • Yeni Oluştur...