MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 arkadaşlar mesela ben bilgisayarı açık bırakmak istemiyorum. uyku modunda atıyorum flashget çalışmaya devam etsin istiyorum. varmı böyle bir şansımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 uyku moduna alma , ekranı kapa sadece ; uyku modunu işi bilgisayarı uyutmak - rüya görmez Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bilgisayarın gürültüsünden kurtulamıyorum problem ordan çıkıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 e o gürültü aletin iş yapıp çalışmasından kaynaklanıo biras , sen onu yormazsan o da seni yormaz :) kısacası hem flashgetle harddiski falan çalıştırıp ses çıkarma demek olmaz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 iyi de uyku modunda kapattıktan sonra açınca aynı ekran karşımıza gelebiliyor. bu nasıl olabiliyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 standby yada hibernate modu aktif olduğu zaman hardiskine yazar bilgisayarın son durumunu.Açarken de oradan açar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sanmiyorum oyle bisey olcagini , ah keske olsa.sirf bu ses yuzunden gece acik birakip dl yapmiyorum , dedigin gibi bisey icat edilse sinirsz 256 ya gecerim valla :) Benim bilgisayari gormeniz lazim 2 yan odadkini uykusundan uyandiriyo masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Al bi su sogutma sistemi.Tum sorunların gitsin.Pahalı ama biraz (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 2-3 ay içinde laptopa yükseleceğim için başka bir çözüm bulmak lazım gürültüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sizde hem ses etmicek hem çalışacak ohooo insanoğlunun istekleri hiç bitmiyo. Onlar olur sonra ya bu 1 gece 1 GB indiriyo 2 GB indirmez mi demeye başlarsınız. cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar