slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardeşim bina içinden oluyor dedi de ben denemedim hiç sniperı seçiyorsun zaten vuruş şekli var bina ele geçirmek için fln biliyorsan kullanılan yerde yapilcak olaylar var orda bir crosshair içinde adam var ona bas sonrada vurulcak araca vurunca bi piyadeyi içine sok usa çok emin değilim ama helikopterle adam indirebiliyorsun eğer onu düşmanın bir binasına yaparsan hiç beklemeden senin olabiliyor flashbangde bekliyorsun ama savaştada işe yarıyor o hemde area effect china ise rush için bence ama eğer düşmanında china yada gla ise geri tepebilir ayrıca çok iddialiysan multi yapalim (nası oluyorsa artık :)) [Bu mesaj slayer__ tarafından 13 Şubat 2003 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 zerre kadar iddiam yok :) red alert 2 ve yuri de baya iddalıyımdır ama eheh ben brutal la oynadım hep bi de Urza ile oynadım ama o biraz deneyimsizdi olmadı eheh biraz öğrenmesi lazım pm den icq yollarsan multi yaparız çok mutluyum ilk kez direct ip ile oynanan C&C görüyorum chinook ile capture olayını denemedim ama bence işe yaramaz rakibim amerikaysa hava savunmasını abartıyorum çok güçlü adamların hava kuvveti affetmio valla[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 başka b1r oyun sitesinede yazdım konuyu görünce yaopıştır yapam dedim oyunla ilgili ama biraz farklı okuyun ve görüşleri belirtin PlS Oyunu oynadınmı arkadaşım. Açılışta Bush ve Colin Powell'ı görmem bana şüphe uyandırdı.Abd'yi seçtim.İlk görev Bağdat'taki kimsayasal saldırı silahını yoketmek.O da ne görevin başında ırak'lı askerker(ıraklı askerler yeşil zombi şeklinde) kimyasal bombaları,sarıklı kendi vatandaşlarının üstüne atıyor hepsi ölüyor,minareler yıkılıyor.Giriyoruz askerimizle bağdat'taki zombi şeklindeki ırak askerlerini,camileri,minareleri yıkıyoruz.Ben daha fazla dayanamadım çıktım oyundan,bir kere daha açacağımı zannetmiyorum. Ama bunlar sadece benim görüdklerim ve devamıda var.Onlarıda pek çok yerden okudum. Daha dolu şey varmış.Ama oyunun Abd hikayesi ve o ilk görev bana yetti. Ayrıca bir tek ben bu fikre sahip değilim.Level dergisi oyunun incelemesinde kendileininde Abd propaganda'ların dan rahatsız olduklarını yazdı.Yine pek çok site ve oyun sitesinde bu fikre sahip olan çok insan var. Aslında özellikle son çıkan bir çok Abd oyununda bu tür propagandalar,Abd yücelticiliği,düşman alçaltıcılığı bulunabilir.Ama burada bence iğrençleşmiş ve aşırıya kaçılmış. Abd askeri olarak saçma propagandalar ve iğrenç sahneler eşliğinde oyun oynamak istiyorsanız bu oyunu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 propagandaya gelmek sana kalmış zeka seviyesi yeten bi insan hiçbir politik amaca kanmadan oyunu oynayabilir. usa 3. campaign ben campaign oynamıyorum baydı amerikan propagandası olduğu doğru ama amerika nın şu an dünya üzerindeki askeri teknoloji ve askeri güç açısından en üstün ülke olduğunu da unutmamak lazım sadece modern savaş konulu amerikan propagandası içermeyen amerikan yapımı bir oyun bulamazsın levela bakmadım.bi sayısında generals yazıyor kapağında.içinde 2 tane ss ve oyun hakkında internettekinin 10 da 1 i kadar bilgi vardı kıl oldum.[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 olmasa daha iyi olmazmı rahatsız ediyor 1nsanı zevki kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 lol diyecek laf bulamıyorum peki oynama o zaman[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 az önce test ettim gatling tank ile çatır çatır battlemaster alınıyor eheh menzili daha fazla ve daha hızlı battlemaster upgrade i yapılmamışsa (ki bu upgrade i yapmak kasış nuke binasından yapılıyor çook pahalıya gelio)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beni rahasız ettiği için yazdım açmam demişim ama 5 milyon verdim oynarım heralde biraz ok3 bu nikle son mesaj olcak bu arada bu konu dışında bu nikle başka m3saj olmayacak yeni hesap alıyom ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 umarım yeni hesabında doğru düzgün işler yaparsın da bonzi buddy avatarın olmaz. Propagandadan hoşlanmıyorsan yapacağın en akıllıca şey GLA olup Brutal USA'in eline vermek olacaktır.[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: arcane, 08 Şubat 2003 01:53 tarihinde demiş ki: Ben biraz GLA e baktım çok aciz göründü Amerika ile oynuyorum paso. Rakibi Çin yapıyorum Normal kolay geldi.. Hard ta oynuyorum Dayanıyorum bayaa ama yinede elime veriyor Çin.. Çok kalabalık geliyorlar. [hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos abi ben o aciz GLa yla hard cini yendim :)[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yok o ilk izlenimler sonradan anladım GLA i :)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 :D[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: UrZa, 09 Şubat 2003 19:31 tarihinde demiş ki: Benim makina P III 1000 Gforce 2 512 mb ram walla 1 kere takılmadı.[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. high texture quality ve 1024 de denesene bi[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Disappear, 13 Şubat 2003 08:05 tarihinde demiş ki: lol gla yada incirlik hava ussunu yok et demisler ama hic kasmadim kendimi yiksammi yikmasammi diye ne alaka ya bu ? propaganda olmayan cok az oyun var...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] | O bölüm zor zaten Migler geçirmio seni :D Boru deil bunlar Türk[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Beklerim o GLA i şehir savaşına... :)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: LethE, 14 Şubat 2003 20:46 tarihinde demiş ki: said: UrZa, 09 Şubat 2003 19:31 tarihinde demiş ki: Benim makina P III 1000 Gforce 2 512 mb ram walla 1 kere takılmadı high texture quality ve 1024 de denesene bi denemesin boşuna çünkü kaldırmaz 1024x768 herşey sonuna kadar açık oynayamıyorum takıla takıla gidiyor üniteler p4 1.8 ghz 64 ram gforce2 512 ddr ram[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ben oynuyorum desem herhalde döversiniz beni ehehe:D Cel 1.7 Ghz GF 4 Mx 420 64mb SD-ramli 256mb sd ram[hline]*!binalar patladığı için sinirlidir* arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ben oynayamazsam sen hiç oynayamazsın o sistemle :)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 chinadaki dragon tankda dağıtıyor şehir savaşında içindekiler çıkmadan yakabiliyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 p3 667 768 ram winfast gf2mx detonator cektim 1024 de cok rahat calisiyo yani 0 takilma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Celeron 500,128ram ge-force2mx 200 medium'da hiç takılmadan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 nası oluo yaf piii 866 256 mb ram gf2mx 400 de oynayamıorum 5dk sora kitlenio oyun ve bilg[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 o cpu cooling sorunundan olur dralnu, ya da software sorunundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 camisiz? :P kubbesiz olmasın o? cunku cami butunune verilen isim de ;) *ben ne diyorum ne isim var burda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 "overlord 10 tane oldugu zaman 3 propaganda tower 4 gatlinbg gun 3 tde bunker yapın" bunun maliyetini şuraya bi hesaplasam ne kadar uçuş bi olay olduğu hesaplanır sırf 10 tane overlord 20000.. build time eheeu çoookk..[hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar