bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bu sefer başarıcam inanıyorum.Her sene deniyorum gerek ablama gerek anneme bir türlü hediye alamıyorum beceremiyorum yeteneksizim :( Yanıma birini alıyorum onun beğendikleride içime sinmiyor. Doğum günü yaklaşıyor. Hediye almam lazım 100ytl ye kadar hatta güzel bişeyse 150 ye kadar çıkabilirim pahalı bişey almak istiyorum.(evet 150ytl benim için çok pahalı=)) En azından kendi açımdan geçmişimi telafi edeyim =) Pahalı ve anlamlı üstelik ömürboyu kullanabileceği bişey olmalı.Çok çok özel olmalı bu doğumgünü çok önemli çünkü :) E-bay den saat falan alıyım diyorumda güvenemiyorum pek. Kıyafet ayakkabı çanta işlerini beceremem zaten yeterince özel bişey değil. ne alsamm ne alsamm kurtulurmuyum buralardannn bi hediye alırsammm :p hmm öneriler piliz? [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:25 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ömür boyu olmaz ama 150 ytlye çok güzel parfümler bulabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 keşke ablam olsa. offtopik ama. içinmden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 saat alcaksan hepsiburada.com'da polo saatlerde kampanya vardı bi alana bi bedava die hem ablanı hem anneni aradan çıkarabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Aket çok fazla parfümü var arkadaşları hep parfüm alıyor zaten =) Ya şimdi ben kıskanç bi insanım ve ablam nişanlanıyor yakında. Böyle acaip uyuz oldum :) Seviniyorum ama napiim elin herifi alıyor ablamı elimden (veledide seviyorum gerçide eloğlu işte) şimdi onu bastırma güdüsü doruğa ulaştı. Alıcağım hediye ile onunkini geçmem gerek Her nekadar ben böyle aptal bi düşünceyle uğraşsamda o asla hediyeleri tartmıyacaktır. Olsun ego tatmini işte :) herneyse Tam bir ikizler burcu karakteri falan tıpkı.Ben pek anlamam ama hediyede burç önemliymiş galiba. Onuda göz önünde bulundurun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 wow accountu al, ablan elin adamına gideceğine wowa yönelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 antika falan al bence küçük de olsa değerini belli eder.hatta plak falan al.çok iyi antikacı amcalar bulursan amca bana 150 milyona gramofon oluyor mu öyle falan de plak al ne bileyim antika güzeldir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hufff antika güzel fikir ama evde öyle gramofon koyucak yer yok :) ablamın oda tamamen dolu.Annem de gramofonu koyar beni kovar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hiç eksik bir şeyi yoksa götür cix bi yere,yemek yiyin abla kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar