Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 son hakanın attığında faul mu vvar ofsayt mı yoksa ne? hiçbişey görünmüyo da orda.. ama artık bitti, bişey değişmeyecek. 2-1. zor artık ilk 2.bari uefa artık ne diyim.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: Azmodai, 30 September 2003 22:55 tarihinde demiş ki: sabo mesajindaki "olaya iyi yonde bakma" yaklasimi ayni nukemin besiktasa objektif yorumlarini andiriyor. :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG azmo bak ilk yarıdaki futbolu aynen sürdürdü gs, resmen tek kale oynadı. beraberlikten sonra da iyi oynuyolardı ama sonra bi anda yan topla iş bitti. bu maç ben eski gs'yi gördüm adeta sahada, hücum presi falan çok iyi yapıyolardı. kendimi kandırmıyorum bu sene ilk defa gs'nin adam gibi oynadığını gördüm. gs kötü oynayınca ilk eleştirenlerin arasındayımdır[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ayıptır ya deli oldum .. 2.yarı harika oynadık gerçekten ama ı-ıh yazık oldu hele o hasan bilmemnesi mahvetti takımı tabi 2.golü yememiz öldürdü olayı bu sene de buraya kadar sanırız .. fatihle yürümeyeceği hala anlaşılamadı mı acaba merak ediyorum ilk yarıdan keşke böle başlasalarmış diyorum ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 juve de yendi artık işimiz çok daha zor. offf bu kadar da yaklaşmışken öyle gol mü yenilir ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sabo doğru sölüyo ama matematiksel açıdan umut olsaydı ışık vardı diyebilirim çünkü 2.yarıdaki futbolumuz gerçekten iyiydi fatih in oynattığı en iyi top diyebilirim son 2 senedir ama şans gülmedi işte .. bi de o hasan[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 gs 2de 0 ohoooooo[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bjk de yarın yenilicek malesef. adamların hücum gücünü durdurabileceğinizi pek sanmıyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 forum bjk forumu diil ne laf atiosun besiktasa sanane[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ulan 0 çekmeyelim de. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sen hakkaten inanılmaz birşeysin, sus ve git o fare deliğine kapan, peynir kemirmeye falan devam et nerde laf etmişim? malesef yeniliceksiniz demişim. zeka özürlü insan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: Solonor, 30 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki: ulan 0 çekmeyelim de. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 tamas gibi genç abdullah kalibresinde adamı böyle maçta oynatırsan gruptan bile çıkamazsın işte. sonra tek kale oynayıp (sociedad'ın teknik aptallığı) golü bulduk, hakan iyiydi filan güzel ama cihan'ın sahanın ortasından mucizeyi başararak kornere göndermesi ile bozuldu olay. hasan'ı zaten söylemiyorum, meslek olarak futbolculuk yapıp da gönlünde boks yatıyor sanki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki: sen hakkaten inanılmaz birşeysin, sus ve git o fare deliğine kapan, peynir kemirmeye falan devam et nerde laf etmişim? malesef yeniliceksiniz demişim. zeka özürlü insan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza bır sabo klasıgı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ulan yazik hee hayatta ula$abilicegini en yuce yeri burasi sanan insanlari sevmiorum pek. sanane dedim besiktas 0 cekerse ceker konu gs burda ne atladin onu sordum[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hah 0 çekmeyiz canım olympiakos maçlarından en azından 1-2-3 puan garantimiz var :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 fatih spikere kızdı gidiyo HAHAHAHA[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ne sordu ki spiker[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Fatih Terim dokturdu auhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 fatih terim magandadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 lol fatos kopurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki: sen hakkaten inanılmaz birşeysin, sus ve git o fare deliğine kapan, peynir kemirmeye falan devam et nerde laf etmişim? malesef yeniliceksiniz demişim. zeka özürlü insan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza LOL! klawye aslında çok zeki bir arkadaşımız, oltaya gelenler düşünsün artık gerisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 azmo ucan bok nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hahahaha uçan bok lol be! maç hakkındaki tek diyeceğim şey hasan sux. hakana helal olsun adam kendini aştı.. artık gs uefa için kassın biraz. belki nostalji yaparlar ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 lol, su reha muhtarda yalakalık yapıcam dıye yedı bıtırdı kendını. Yeter be reha, sen bak kendı takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 gecmıs olsun verdık macı elımızle ahh bu hakan nasıl futbolcu oldu anlamıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar