Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 albumun icindeki sarkılar Girlfriend I Can Do Better Runaway The Best Damn Thing When You're Gone Everything Back But You Hot Innocence I Don't Have To Try One Of Those Girls Contagious Keep Holding On geçen ayın 17 sinde çıktı albümü.özellikle girlfriend'in klibi çok pozitif geldi bana.punkla alakası falan kalmadı ancak dinlerken eğleniyor insan.boş,kulak doldurucu ve eğlenceli şarkılar istiyorsanız tam size göre olmuş bu albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şu girlfriend parçası yüzünden 1 haftadır uyuyamıyorum. her yerde çalıyor , ve iğrenç bence. ölümüm bu yüzden olursa şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Best damn thing... Well... This means you won't sing any longer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yeni bir complicated beklerken gelene bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Lise tayfasına hitap ediyor..sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bu kız popçu olsa iyi işler çıkarabilir de böyle çakma punkçı vaziyetinde bi halt olmaz bundan. Ortaokula ve liseye giden bazı kızları tavlıyor sadece. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hedef litlesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bi tek bana itici gelmiyomuş demek. tam bir velet ya özenti mi diyim ne diyim, "hey babs asi kızım ben rock yaparım" havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 avril fanı değilim,denk gelirsem dinlerim sadece ama dinleyenlere sadece lise tayfası demek abes kaçmıyor mu?kaçmakla kalmıyor,direkt abesle iştigal. geçen budokan live konserine denk geldim uyduda,gayet güzel bir kitle toplamıştı,yaş aralığı olarakta lise tayfasından büyüktü.. sevmediğimiz şeye b.k atmaktan vazgeçsek ne güzel olucak.. neyse albüme gelince,bir önceki albümün yanında vasat,tekrar dinlenilebilirliği 0 kalsada,Keep Holding On gibi güzel 2-3 şarkısıda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 liseli converse giyen kızlar tayfasını hedef alarak çıkarmış heralde bu albümü kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 album ismine gel. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:17 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hot'ı dinledikten sonra yorumum değişti.Ne kadar sözleri boş da olsa,giydikleriyle ziyan da olsa bazen böyle boş şarkılarda dinlemek istiyor insan.En azından bu hot şarkısı eğlenceli geldi,bir şarkının boş olması ,onu tamamen dinlenemez kılmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yapmamalisin, hayır yapmamalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 runaway güzel parçadır when your gone imbadır innocence de tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bununda seveni var işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 I Can Do Better adlı şarkısı güzeldir ama bana hala böle heyy görevlileri kızdırdık çok punk'ız hallerinde gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar