Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Biraz önce yaşadığım ve hala etkisinde olduğum bir olayı paylaşıyorum:) Olayın 2 kahramanı var biri ben diğeri ise hala adını bile bilmediğim bi kız. Esas oğlan yani ben izmirliler bilirler mavişehirde egsnin önünde arkadaşımı bekliyorum motordan inmiştik elimde kask ve mont var baktım uzaktan bi kız geliyo egs ye doğru ve gerçekten çok güzel bi kız.Neyse geldi benim yakınımda bi yerde durdu o da birini bekliyodu heralde ben sabit duruyodum o ileri geri yürüyor ve arada bakışlar falan.Biraz böyle devam ettikten sonra kız bana doğru yürümeye başladı yüzüme bakarak ben de gülümsedim o da gülde elleriyle kollarını okşayarak(üşüme efekti) üşüdüm ya falan dedi ben de montu uzattım al istersen dedim teşekkür ederim arkadaşım gelcek şimdi zaten dedi tamam dedm hem zaten verirsen bende kalır nası geri vercem dedi ben senden alırım sonra önemli değil dedim tam bişey dicekti telefonu çaldı kızın aynı anda da beklediğim arkadaşım geldi o da bakıyo noluyo diye kız ha tamam geldin mi falan dedi kapattı bana baktı arkadaşım gelmiş dedi üzülmüş bi ifadeyle konuşamadık der gibi peki iyi akşamlar dedim iyi akşamlar teşekkür ederim dedi güldü sora dönüp giderken arkadan bişeyler dedi anlayamadım döndüm efendim dedm ve araba yanaştı bitane o anda güldü yok bişey kendine iyi bak dedi ve gitti.... ALLAH KAHRETSİN:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 offf harbi nickine yakışır bir olay olmuş :) bana böyle birşey olsa direk denize atlardım acımadan... Çok şanssızmışın abi bir hamam falan önersek sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ah be abi...yapcağın iki şey vardı 1- yüzsüz olup hemen telefon almak 2- bunu kişisele açmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 121'e mi binsem, taksi dolmuşa mı acaba? ya da en iyisi direk taksiye atlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zamanlama hatası var =) ben bi battaniye alıp gidiom egs nın kapısına=) [bi de üşüo demişsin fakat bu kız zenci?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zenci mi? o nerden çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Black ice koş koş yakalarız biz yolda onunu falan keseriz olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ben de düşünmedim değil aslında egs nin önüne gidip beklemeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 İzmirde bu zamanda üsüdügü icindir belki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 egsye yürüyerek 10dakka mesafedeyim valla plaka ver hocam plaka :D [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 izmirli ya ondan belki zencidir dedim... inşallah bi daha görürsün [sırf kız için hergün mavişehire gitmeye başlarsan şaşırmam=)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @black ehehe abi bostanlıdan biraz zor olucak koşmak ama, ne yapalım artık:D aşk için koşmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çıkmadık candan umut kesilmez, ben olsam gider 1 gün falan beklerdim (belkide daha fazla) bu devirde kolay aşık olunmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zaten hergün gidiyorum sayılır bostanlıda oturuyorum..Gidip olayın olduğu kapıda oturcam hergün 1 saat galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bi dk ya ben kız arkadaşımı bu aksam egsnın onunden almıstım birine saat sormuş binerken bişiler dedi YOKSA YOKSA HOOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 SAAT SORMADI ARKADAŞIM ÜŞÜMÜŞ KIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 demekki kız yalan söledi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 dalga geçmeyin moralim bozuk yeterince:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 arkadaşım ne üşümesi. yazmış işte direk. ben şuan camlar açık boxer'la oturuyorum mesela. açık açık söyledim bak. (öm'den msn verilir) [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:26 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @robinson 2 saattir o dediğini düşünüyorum bu devirde gerçekten çok zor aşk hele böyle ilk görüşte 2 tarafın da etkilenmesi falan...neyse yani yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hehe ok ok bide bişeyi merak ettim bu orta kapı değil demi sağ ya da sol kapı hatta 1. etaba bakan kapısıdır orası maşallah altın madeni gibi [ya sölemeden geçemiycem bostanlılıyım demişsin bordo bi mazda görürüsen kaç arkadaş [black-ice] tek yön kavramını pek bilmediği için kazaya sebebiyet verebilio :P] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sen bostanlıda siyah plakasız bi motor görüyo musun hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ne bordo mazdamı lan bizim çalınan araba bordo mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 migros kapısı işte villalara bakan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 canım izmirim ya. böyle bişey de anca izmirde olur zaten:) benim de başıma onlarca şey geldi ama bu kadarı pes dedirtecek düzeyde. şimdi sanssızlıkla bişey bağlantılı tutulur... öyle miydin? eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar