Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love Story vol.2

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce yaşadığım ve hala etkisinde olduğum bir olayı paylaşıyorum:)

Olayın 2 kahramanı var biri ben diğeri ise hala adını bile bilmediğim bi kız.
Esas oğlan yani ben izmirliler bilirler mavişehirde egsnin önünde arkadaşımı bekliyorum motordan inmiştik elimde kask ve mont var baktım uzaktan bi kız geliyo egs ye doğru ve gerçekten çok güzel bi kız.Neyse geldi benim yakınımda bi yerde durdu o da birini bekliyodu heralde ben sabit duruyodum o ileri geri yürüyor ve arada bakışlar falan.Biraz böyle devam ettikten sonra kız bana doğru yürümeye başladı yüzüme bakarak ben de gülümsedim o da gülde elleriyle kollarını okşayarak(üşüme efekti) üşüdüm ya falan dedi ben de montu uzattım al istersen dedim teşekkür ederim arkadaşım gelcek şimdi zaten dedi tamam dedm hem zaten verirsen bende kalır nası geri vercem dedi ben senden alırım sonra önemli değil dedim tam bişey dicekti telefonu çaldı kızın aynı anda da beklediğim arkadaşım geldi o da bakıyo noluyo diye kız ha tamam geldin mi falan dedi kapattı bana baktı arkadaşım gelmiş dedi üzülmüş bi ifadeyle konuşamadık der gibi peki iyi akşamlar dedim iyi akşamlar teşekkür ederim dedi güldü sora dönüp giderken arkadan bişeyler dedi anlayamadım döndüm efendim dedm ve araba yanaştı bitane o anda güldü yok bişey kendine iyi bak dedi ve gitti....
ALLAH KAHRETSİN:)
Sosyal ağlarda paylaş

@robinson 2 saattir o dediğini düşünüyorum bu devirde gerçekten çok zor aşk hele böyle ilk görüşte 2 tarafın da etkilenmesi falan...neyse yani yapcak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ok ok bide bişeyi merak ettim bu orta kapı değil demi sağ ya da sol kapı hatta 1. etaba bakan kapısıdır orası maşallah altın madeni gibi

[ya sölemeden geçemiycem bostanlılıyım demişsin bordo bi mazda görürüsen kaç arkadaş [black-ice] tek yön kavramını pek bilmediği için kazaya sebebiyet verebilio :P]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...