Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTLDR Eksik

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün format attım hard diske. Bugün bilgisayar açılmıyor.

Sebep NTLDR eksik.

Nette araştırma yaptım şöyle 2 tane komuta rastladım. Win XP cd si ile bilgisayarı bailatıp komutları onarma konsoluna yazıyorum Erişim engellendi diyor.

Bu komutları nasıl yazabilirim ?

copy d:i386ntldr c:
copy d:i386ntdetec.com c:

Veya başka bir şekilde boot.ini dosyasını düzeltebilirmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Belki CD'yi 'D sürücüsü' olarak atamadı bilgisayarın.Eğer iki diskin varsa veya hardiskin 2 parça ise zaten büyük ihtimal CDROM'un 'E' olarak atanmıştır.
Orada hata ile karşılaşıyorsundur.Bu yüzden en basiti
cd 'CDROM DRİVE İsmi' daha sonra
cd i386 diyerek klasöre kadar git ve oradan dosyanın adını belirterek kopyala.
copy netdetect.com c: gibi
bir de bir bak o klasörde aradığın dosyalar mevcut mu?

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:12 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese soyluyorum buraya da yazayim.Windowsu kurun daha sonra gerekli programlari kurun ve sistem en stabil halde iken imajini alin.Bunu yapan programlar mevcut.Ben hem kullanim hem hiz ve en az yer kaplamasi acisindan Acronis oneriyorum.Acronis ile imajini al ve bir dvdye yazdir.Ileride Windows sorun cikarinca bu DVD ile boot et ve o imaj aldigin durumdaki sistemin yuklensin.Yaklasik olarak 20-30dk suruyor ve tum sistemi yeniden yuklemis oluyorsun.Degisik imaj alma sekilleri mevcut programda.Kendinize uyani kullanip ileride bas agrisindan kurtulmak icin bire bir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorun yaşıyacağını sanmam gui kısmı çok iyi ayarlanmış ve kullanımı oldukça basit.

Burada türkçe dökümanda mevcut Extra olarak dökümanı inceledim sadece bir kısım var 6. resim oluyor elle ayarlama yaparsan extra olarak şifreleme ve sıkıştırma oranı gibi ayarlamalarıda kendi isteğin doğrultusunda image'ine yansıtabilirsin.Kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...