IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 odama geldi annecik 5 dakika gözünü kırpmaksızın baktı internet başındaki küçük yavrusuna..seni evlendireceğim kadıahmetoğullarının oğluyla dedi ve gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 :) keyfini çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Vay be, gizli servislere eleman yetiştiren kurumlarda okutulacak ibret verici bir örnek. İnsanın gözü önündeki gerçekler nasıl ört bas edilmeli hahah. Oyy komik geldi olay bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 SANAL NİKAHTAN TATİANA DSJDSJFJSDJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Zengin ve yakışıklıysa evlen gitsin :]. Hem seni interneti kestim diyede kandırmaz. Sabah akşam nete girersin. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:41 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aranızda WoW oynayanlar varsa bilirler zaten, oynayanların %60'ı işini gücünü kurmuş genellikle evli insanlar ve bunların %40'ı da karı koca oynuyor. "hatunu yatırdım sabaha kadar rahatım" , "kocam geldi yemek hazırlıycam afkyım" , " bey gelene kadar bm'yi bitirelim" , "raide gelemicem yarın iş güç var" , "çocuğu okuldan alcam kaçmak zorundayım başka healer bulun" ... Bu monologların hepsini gördüm guild chatten :D *20 yaşındayım ve guildin en genç üyelerindenim. Bir de evde oyun oynayan anne baba pek hoş bir şey değil, yıllarca kafamı yediler hadi kalk hadi kalk diye (bir de babamın oyun aşkı c64'e uzanır.) Sonra gün gelip kalkmayacağımı anladıklarında lap top aldılar, ama böyle de internetimi sömürülüyor. Arada kablosuz modemin fişini çekiyorum raid zamanı, salondan splitterın kablosunu söküyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur, ikinci defa aldatırsa bilin ki suç sizindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o laf said: "Beni bir kere aldatana yazıklar olsun, ikinci kez aldatırsa bana yazıklar olsun" olmasın sakın? isabella sen nerde oturuyosun ki iki tane kafe bulunuyor orada? zira ben seni antalya'da oturuyor falan sanıyorum eskiden kalma bilgilerimle. yanılıyor da olabilirim tabi. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:51 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hangı serverda oynuyor acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kandırıldım!!... + IsAbeLLa ikilisi bende daimi olarak 3.sayfa gazete haberi izlenimi uyandırıyor konu içeriği öyle olmasa bile.. IsAbeLLa yaz tatilinde tanıştığı ve uğruna vatanı Fransa'dan bile vazgeçtiği Cüneyt'in kendisini terk ettiğini açıkladı ve ekledi "Kandırıldım!!... burada imam nikah resmi nikah dediler bana.. Bir baktım Cüneyt evliymişş.. " Göz yaşlarına boğulan kızı belediye başkanı Hilmi Güpgüpoğlu teselli etti ve kalıcak bir yer ayarladıkları, önümüzde ki günlerde cebine yol parasını koyup İspanya'ya yollayacaklarını belirtti.. gibi bir haber... hmmm.. medya ile fazla içli dışlı mı oldum nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 walla ailem le hep ovunuyorumda ben oss donemi nete de girdim oyund aoynaidm uo oynuyodum hatta ne bilgisary net neti kldirdim kaldirdilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ama sen annene sey de bu arada anne net cafeye gidiyorum abier bana gazoz ismariyim mi diyo evlerinde internet warmis cok hizliymis gfel ordan gir sonra ben girerim diyo de actirirlar netini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 azauahahhaa geçen gün abinin birisi sosili ister misin dedi.. çok toktum yiyemedim.. ne zaman istersen dert değil dedi o da.. dünyada ne iyi niyetli insanlar var di mi anne aklıma şu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sınav zamanı ps2 klavyenize el konunca klavye deliğine ps2 mouse sokup bilgisayarı açmayı benden başka keşfeden varmı? ortasonda anadolu lisesi sınavına hazırlanırken çok gurur duymştum :). tabi ultimaya girdikten sonra mousela oynamak baya zahmetli oluyodu :/. yazıları ekran klavyesiyle yazmkta cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 @elesso, azimle s.çan taşı delermiş, sen parçalamışsın, saygıyla eğiliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar