Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 way be bu deviantart da süper resimler war. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 t-shirt yaptıran arkadaşlar 2-3 kere yıkandıktan sora o tshirtlerin durumunu bize bildirsinler plz :) yani ilk yıkamada rengi solcaksa desenin yada siyah t-shirtün felan hiç bulaşmıyim. (netten aldığım brom tshirt ü anca 1 senede solmaya başladı 10 arca kere yıkandıktan sora. kriterim odur :)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yıkama olayını hakkaten merak ettim şimdi. -bir Yondaime basılmış T-Shirt almassam gözüm açık giderim evet nedir durum gerçekten bahsedildiği gibi kaliteli mi ? [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:14 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 XXL beden eklenmiş siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 az once 2 t-shirt siparis verdim bitanesinde baya baskı var. bakalım nası gelcek koyarım resimlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://www.hlj.com/product/CSP23460 alicaktimda uyarildim olm taslarlar seni bu ulkede diye annem tarafindan bunu aldim efm bide memnunum [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:06 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben de şu alttakini bastırıyorum siyah tişörte hadi bakalım verdim siparişi... [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 oo grim fandango kraal benım t-shirtler kargoya verildi dün bakalım gelsinler koyacam resimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geldi benim t-shirtler ama umduğum gibi degil elbette, renkler cansız, baskı tam ıstedıgım gibi degil. [spo][/spo] [spo][/spo] en çok t-shirtlerin kollarına kendi markalarını işlemelerine gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Viktor,kendi bedenimize hangisi uyar nasıl anlayacağız o siteden? Ben Türkiye'de Large giyiyorum,yurtdışınınki de aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 black iyi gibi duruo walla.ama tabi sen daha iyi bilirsin kendi tasarımını.birebir aynı olması zor.ama güsel olmus seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Black,şimdi memnun musun değil misin? :) Ona göre biz de sipariş verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 siyah t-shirt benım custom design mumkun olduugnca renkli şeyler bastırmayın zira kırmızıyı bıle basamıyorlar(soluk cıkıyo) bendekı siyah t-shirtteki kırmızı yazıya dikkat nasıl cıkmıs o normalde gayet kırmızı idi :) anladııgm kadarıyla canlı renkler solgun cıkıyor ona gore sıparıs verın onun dışında iyi [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:56 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Benim tişört de geldi baskı kailtesi pek iyi değil evet ama çok yakından bakmadıkça güzel gözüküyo =) Ben sevdim şahsen aha da fotoğrafı webcamle çektiğim için dandik biraz. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bi ben ayarlayamamışım büyüklük olayını herkesinki büyük çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bence fena değil :D stüdyoümitten iyi olduğu kesin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Son birkez daha şansımı deneyip 2 tane tshirt siparişi verdim. Birinde eşşek gadar bi opeth yazısı var diğerinde eşşek gadar bir anime kızımız var Gelince atarım yine süper göbekli resimlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben siyah tisört üzerine önüne büyük sekilde "AGGRO" yazdırmayı düşünüorum insallah güzeldir baskısı neyin [spo] [/spo] böle bişi olcak herhal [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 00:29 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Sayın Ahmet Hıbılı, Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Siparişinizde yazdığınız bir önceki (557 nolu) siparişinizle ilgili yorumlarınız yönetime iletilmiştir. Yapılan toplantıda alınan karar ile daha önce yaptırdığınız tish-o’nuz aynı dosyalarla ve aynı kumaş üzerinde tekrar denenecektir. Ve çıkan sonuç hakkında tekrar toplantı yapılacaktır. Bu nedenle en son vermiş olduğunuz 1506 nolu siparişiniz onalanmayıp beklemede tutulmaktadır. Elde edeceğimiz sonuç hakkında sizi bilgilendireceğiz. Beklemekte göstereceğiniz anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, tish-o ekibi [email protected] oooooo hoşuma gitti bu tavırları ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet benıde siparis elıme geldıkten sonra cebımden arayıp yorumlarımı sormuslardı t-shirtler hakkında nası olmus? begenmedıgınız taraflar hangileri vs. gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sonunda geldi tshirtlerim. Bu sefer daha çok beğendim [spo][/spo] Biraz gay ama olsun [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 baskıyla bi yere kadar kalite elde edebilirsin bence, o yüzden silkscreen rulz, yakında calısmalara baslıorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bende yaptırmayı düşünüorum ama resim yok elimde siyah tişört üzerine güzel duracak rock / metal ağırlıklı resimler bulabileceğim site bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar