Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-shirt bastırmak isteyen kimlerdi ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
t-shirt yaptıran arkadaşlar 2-3 kere yıkandıktan sora o tshirtlerin durumunu bize bildirsinler plz :) yani ilk yıkamada rengi solcaksa desenin yada siyah t-shirtün felan hiç bulaşmıyim.

(netten aldığım brom tshirt ü anca 1 senede solmaya başladı 10 arca kere yıkandıktan sora. kriterim odur :)).
Mesaj tarihi:
yıkama olayını hakkaten merak ettim şimdi.

-bir Yondaime basılmış T-Shirt almassam gözüm açık giderim

evet nedir durum gerçekten bahsedildiği gibi kaliteli mi ?

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:14 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

geldi benim t-shirtler
ama umduğum gibi degil elbette, renkler cansız, baskı tam ıstedıgım gibi degil.

[spo][/spo]

[spo][/spo]

en çok t-shirtlerin kollarına kendi markalarını işlemelerine gıcık oldum.

Mesaj tarihi:
siyah t-shirt benım custom design

mumkun olduugnca renkli şeyler bastırmayın zira kırmızıyı bıle basamıyorlar(soluk cıkıyo)

bendekı siyah t-shirtteki kırmızı yazıya dikkat nasıl cıkmıs o normalde gayet kırmızı idi :)

anladııgm kadarıyla canlı renkler solgun cıkıyor ona gore sıparıs verın

onun dışında iyi

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:56 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Benim tişört de geldi baskı kailtesi pek iyi değil evet ama çok yakından bakmadıkça güzel gözüküyo =) Ben sevdim şahsen aha da fotoğrafı webcamle çektiğim için dandik biraz.
[spo] [/spo]

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Son birkez daha şansımı deneyip 2 tane tshirt siparişi verdim. Birinde eşşek gadar bi opeth yazısı var diğerinde eşşek gadar bir anime kızımız var

Gelince atarım yine süper göbekli resimlerimi
Mesaj tarihi:

ben siyah tisört üzerine önüne büyük sekilde "AGGRO" yazdırmayı düşünüorum insallah güzeldir baskısı neyin
[spo] [/spo]

böle bişi olcak herhal

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 00:29 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Sayın Ahmet Hıbılı,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Siparişinizde yazdığınız bir önceki (557 nolu) siparişinizle ilgili yorumlarınız yönetime iletilmiştir. Yapılan toplantıda alınan karar ile daha önce yaptırdığınız tish-o’nuz aynı dosyalarla ve aynı kumaş üzerinde tekrar denenecektir. Ve çıkan sonuç hakkında tekrar toplantı yapılacaktır.
Bu nedenle en son vermiş olduğunuz 1506 nolu siparişiniz onalanmayıp beklemede tutulmaktadır.
Elde edeceğimiz sonuç hakkında sizi bilgilendireceğiz.
Beklemekte göstereceğiniz anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

tish-o ekibi
[email protected]

oooooo hoşuma gitti bu tavırları ehhehe
Mesaj tarihi:
evet benıde siparis elıme geldıkten sonra cebımden arayıp yorumlarımı sormuslardı t-shirtler hakkında
nası olmus? begenmedıgınız taraflar hangileri vs. gibisinden
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...