trapt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ne diim antalya son zamanlarda çok bozuldu..5-6 sene önce güzel bi kentti..İstanbul' a benzemeye başladı..Dokuma gençliği,ışıklar tayfası falan..Antalya'yı göç bitiricek yakında..Turizm deki kalitede düşüyo bu yüzden..Oturduğumuz yerde rahat bile edemiyoruz artık..Gaspı tacizi meslek oldu.. Öle heriflere meydanda linç etmek lazım [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 20:09 tarihinde, trapt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Bu gençliğin bu hale gelmesine sebep forumlardaki replerdir terazilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ne biliyim böyle bi ağzını burnunu kırasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 böylesinin ağzıne etsen fantazi sanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Harbiden göç mahvediyo Antalya'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: Psikolojik bir rahatsızlığı vardır çok büyük bir ihtimal. Yazık. Ben böyle birşeyi kabul etmiyorum. Kenan Evren ve yetiştirdiği nesil sağolsun pek bi salağız, sorunluyuz yeni nesil olarak fakat hiç bir şekilde iyileşme için çaba gösteren bir kesim yok. Sürekli suçu ve yaşadıklarını başkalarına yıkan bir kesim var ve ben kesinlikle bunu kabul etmiyorum. Eğer sorunlulularsa ve bu yapımda var diyorlarsa yakaladığım yerde kötekle düzelteceğimi garanti ederim. Mesela bu akşam Kipa'ya giderken yaşı 18'den çok çok büyük olan, insan olarak pek gelişmemiş ama gerzeklik konusunda skill yapmış, apatmana giren yavru köpeği tekmelerken yakaladığımız amcamız arkasına bakmadan bindi arabasına kaçtı. Kaçmasa ona da terapi yapacaktım. Bire bir. Üstelik ücretsiz. Neyse ... [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:43 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 rep ugruna neler yapıyor insanlar cep telefonuda kamaralıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ayıp değil yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 görsel kanıt olmadan inanmam yok mu videosu ??? benim yapım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar