Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ya sabahtan beridir internet çok yvş. Google'a bile 40 saatte giriyor. Avast ile arattırdım Spy Sweeper ile arattırdım birşey yok. 444 0 375 aradım adam upload kanalınız şuan çok yüklenmiş virüs olabilir dedi. Deliricem çözüm önerileriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Microsoft Windows un orjinalse cok güzel bir anti spyware leri var. Şimdi şöyle bir durum var bir tane net activity programı indir(netlimiter v.s.) oradan upload kanalına bak, tt ye güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bulaşan rootkit.. upload olayı ise sağa sola mail atıyorsun.. bilgisayarın zombi olmuş durumda.. reanimator diye bi program var onu dene.. avg antirootkit var onu dene.. avast, karspersky, nod32... falan bişi bulmuyor.. hepsini denedim.. büyük ihtimalle rustock C! var şu an sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 "System" bazen kokleyip upload yapiyor bende de benzer sekilde, NetLimiter'dan 1'e sinirladim gitti. Tanimadigim bi program yok managerda, Nod32 ve Ad-Aware bisey bulamiyor. Ne ile taratayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Şuanda dial-up kullanıcılarını çok iyi anlıyorum. not: dasaa bissürü sonuç çıktı google'de. Malum durumum her siteye girmek 10 dakka mı alıyor. Rica etsem DL linkini koyar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 reanimator http://www.greatis.com/security/Rustock(lzx32.sys)_free_removal_tool.htm superantispyware (kötü isim ama cüce galiba bunla kurtulmuştu bi virüsten) http://www.superantispyware.com/ ve avg antirootkit http://www.antirootkit.com/software/AVG-Antirootkit.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ohh bi siteye girdim bütün programlar var. Dasaa'nın tavsiyesi üzerine avg antirootkit yükledim ve düzeldi. Teşekkür ederim dasaa kafayı yemek üzereydim vallahi not: Artıkın Huzur İçin DOTA oynayabilirim :D [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 13:12 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 AVG Rootkit de yetmedi bana yav, bula bula bi rar'in icindeki crack dosyasini buldu trojanli diye, onu da daha kurmadim bile zaten. Reanimator'u deniycem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben de konu açmadan sorayım.. sağlam bi spyware programı arıyorum, ne önerirsiniz?? spoybot search&destroy var ama sadece registry entry si buluyo o, ben de anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 valla sanırım superantispyware olan güzelmiş.. link yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 superantispyware ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Spy Sweeper güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar