kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 en son konu 2005 te açılmış bende bir daha açmaya karar verdim bu illet hayvanlarla ilgili düşüncelerimi tarihi geçmiş bir başlığa aktarmaktansa neyse nefret ediyorum ulan bu hayvanlardan yaz mevsimi en çok sevdiğim mevsimdir nedir peki bu hayvanların görevi insanlara eziyet mi ? 1. katta oturuyorum zırt pırt sivrisinek giriyor ne yapalım yani açmayalım mı camı :/ paraya kıyıp sineklik taktırcam o hale geldim, kat fazla önem teşkil etmiyor gerçi uyuz hayvanlar 10. katta otursanız dahi giriyorlar evinize. bazı insanların kanından mıdır ? cildinden midir bilinmez hiç sivrisinek ile münasebetleri olmamıştır beni çok sevdikleri kesin. ek olarak bir de ısırmayan ancak görünüş itibari ile ısırmaktan beter eden bir sivrisinek cinsi var böyle normal sivrisinek ebatlarının 4-5 katı büyüklüğünde adı nedir bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 onlar bizde de geziyorlar janıms,böyle özel seri sinekler. kıyamet yaklaşıyor ya ondandır sdsadf =) böyle tabletler var büyük fişe takılanlardan,onları denedin mi bilmiyorum,etkili oluyorlar. bir de sineklik almak önemli cam açıyorsan,bir de sinek ilaçlama arabaları da . iş belediyeye düşüyor,bataklık kurutma,sinek ilaçlama arabaları vs diye. onun dışında bir iki sinek ısırığına da ses çıkarma,bi şekilde yenicen,kaçarın yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yahu o sivrisineği görünce ben hayattan soğuyorum mutasyona uğramış gibi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 national geographic'!te öldürmeye programlananlarda baya incelediler hayvancagızı :D milyonlarca yıldır olan ölümlerin %40 ı sivrisineklerden dolayımıymış neymiş herneyse. eline bi deodorant bide cakmak. havada gördün mü sıkıyosun deo'yu cakmagıda ucuna yakıyosun işlem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Saçlarım uzun iken gece yattığımda kulağımda sesi duyduğum anda dönünce bazen saçımın arasında kalıyorlardı. Saçlar kıvırcık oluduğundan çıkamıyorlarda. İşte kabus o an başlıyor. Kurtulma çabası içindeki sivrisineğin en tiz kanat çırpışına en ön sırada yer almak gibi birşey. Ekşideki başlık misali dolby surround sivrisinek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o büyük olan sivrisinekten yurtta vardı bizim. ütü masasıynan öldürdüm kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ahahah ginaly, demek hayvan biraz daha büyük olsa yurdu vuracaksın tepesine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bi de merak ettiğim şey benim, acaba o sivrisinek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Abi bu bahsettiğin ve oyunlarda gördüğümüz işlem yapıldığında, şişenin patlama ihtimali % kaçtır? Sonra sivrisinek kesicem derken havaya uçmayalım. Şişenin içinde oksijen olmadığı için yanmaz gibi bir olay mı var, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 utku hasta mısın abi asdjdfsa alıosun eline bi çorap veya esnek bişi sert olursa iz yapıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ben artık bıktım uğraşmaktan. Bıraktım yesinler her tarafımı. Doyunca gidiyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 off sivri sinek demeyin bana en uyuz oldugum mahluklardan ikincisi (ilki böcekler) ozellıkle sabahları erken kalkacagım zamanlarda geceleri uyumaya calısırken benı uykumdan eden rahatsızlıgın kralını yaşatan bu sineklerin alayına kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 @Aragorn, ben zilyon defa yaktım püskürttüğüm deodorantı valla hiçbirinde patlamadı. ama cok yakarsan basılı tutup ısınıyo. sanmıyorum patliyacagını.korkma. rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gerçi şimdi farkettim esnek bişeyle vurmayın hayvanda çok ince bacaklı bişey olduğu için esniyor, fazla hasar görmüyor geçen vurdum yastık çarşafıyla ( sonra yastığa geçirdim uyudum, yok lan kirliydi zaten :p) bu yere düştü biraz hasar görmüş gibiydi eh dedim kalsın orda sonra bugün bi baktım yerin biraz üstünde bişeyler uçuyor bi baktım dünkü yerde sivrisinek yok hala uçmaya devam ediyordu hayvan, ddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: acaba o sivrisinek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet, türünü bir bilsek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yemez abi bizi o be,doymuştur o.bir yerde depoluyordur besin falan. uykumda beni yerken bir anda kalkıp onu görsem baygınlık geçiririm ben,normal sinektir diye kendi haline bırakıyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o kocaman sivrisineklere anofel deniyo. sıtma hastalıgına neden olanda anofellerin dişileri. gordugum zaman ucuyosa direk kafasına sıkıyorum sivrisinek ilacını yere dusuncede vuruyorum terligi sıkıyosa kalksın ısırsın :D [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:44 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ne diyosun be sen ? ne anofeli? ciddi misin sen ?ciddi değilsindir atıyorsundur ? ölüyormuşuz be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: utku hasta mısın abi asdjdfsa alıosun eline bi çorap veya esnek bişi sert olursa iz yapıyor zira. abi napiim elimde ütü masası vardı o anda. ben yusuftan ne yaptığımı biliyomuyum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Haha, şöyle güzel bir şey var ki benim kanımdaki bi proteinden dolayı yaklaşmıyorlar. Hatta deneyini yapmıştık Mersinde, duran iki sivrisineğin 50cm yanına elimi koydum 4-5 saniye sonra uçtu ikiside ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sivrisinek tabletleri en sağlam çözüm bence(bi de sıvı olanları çıktı onlar daha da güzel sanırım) Ama bazıları bağışıklık mı kazanmış, yoksa azimle sıçan taşı deler mantığıyla direniyolarmı bilmiyorum ama onların olduğu odaya girenler de var=) Sanırım önceden odada olurlarsa tableti sonradan taktığınızda ani etki yapmıyo alıştıra alıştıra yayılıyo onun için dayanıyolar(ben öyle düşünüyorum en azından=)) O açıdan önce kapıları pencereleri kapatıp bi güzel vampire slayer moduna giriceksiniz, sonra tableti-sıvıyı takıp pencereleri açıcaksınız(öyle yaptığımda rahat edebiliyorum=) Neyse bi de ek bilgi veriyim: Kanınızda bol miktarda alkol olursa ısırmıyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 süper o zaman, alkolik hareket engellenemez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bırde cıbınlık vardı eskıden onlar guzeldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 10. katta oturuyorum,gelemiyor hayvanatlar buraya.Rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar