Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinek üzerine..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

en son konu 2005 te açılmış bende bir daha açmaya karar verdim bu illet hayvanlarla ilgili düşüncelerimi tarihi geçmiş bir başlığa aktarmaktansa neyse nefret ediyorum ulan bu hayvanlardan yaz mevsimi en çok sevdiğim mevsimdir nedir peki bu hayvanların görevi insanlara eziyet mi ? 1. katta oturuyorum zırt pırt sivrisinek giriyor ne yapalım yani açmayalım mı camı :/ paraya kıyıp sineklik taktırcam o hale geldim, kat fazla önem teşkil etmiyor gerçi uyuz hayvanlar 10. katta otursanız dahi giriyorlar evinize. bazı insanların kanından mıdır ? cildinden midir bilinmez hiç sivrisinek ile münasebetleri olmamıştır beni çok sevdikleri kesin. ek olarak bir de ısırmayan ancak görünüş itibari ile ısırmaktan beter eden bir sivrisinek cinsi var böyle normal sivrisinek ebatlarının 4-5 katı büyüklüğünde adı nedir bunların ?
Sosyal ağlarda paylaş

onlar bizde de geziyorlar janıms,böyle özel seri sinekler.
kıyamet yaklaşıyor ya ondandır sdsadf =)

böyle tabletler var büyük fişe takılanlardan,onları denedin mi bilmiyorum,etkili oluyorlar.

bir de sineklik almak önemli cam açıyorsan,bir de sinek ilaçlama arabaları da .

iş belediyeye düşüyor,bataklık kurutma,sinek ilaçlama arabaları vs diye.

onun dışında bir iki sinek ısırığına da ses çıkarma,bi şekilde yenicen,kaçarın yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

national geographic'!te öldürmeye programlananlarda baya incelediler hayvancagızı :D
milyonlarca yıldır olan ölümlerin %40 ı sivrisineklerden dolayımıymış neymiş herneyse.
eline bi deodorant bide cakmak. havada gördün mü sıkıyosun deo'yu cakmagıda ucuna yakıyosun işlem tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçlarım uzun iken gece yattığımda kulağımda sesi duyduğum anda dönünce bazen saçımın arasında kalıyorlardı. Saçlar kıvırcık oluduğundan çıkamıyorlarda. İşte kabus o an başlıyor. Kurtulma çabası içindeki sivrisineğin en tiz kanat çırpışına en ön sırada yer almak gibi birşey.

Ekşideki başlık misali dolby surround sivrisinek. :)
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi şimdi farkettim esnek bişeyle vurmayın hayvanda çok ince bacaklı bişey olduğu için esniyor, fazla hasar görmüyor geçen vurdum yastık çarşafıyla ( sonra yastığa geçirdim uyudum, yok lan kirliydi zaten :p) bu yere düştü biraz hasar görmüş gibiydi eh dedim kalsın orda sonra bugün bi baktım yerin biraz üstünde bişeyler uçuyor bi baktım dünkü yerde sivrisinek yok hala uçmaya devam ediyordu hayvan, ddfsa
Sosyal ağlarda paylaş

o kocaman sivrisineklere anofel deniyo. sıtma hastalıgına neden olanda anofellerin dişileri. gordugum zaman ucuyosa direk kafasına sıkıyorum sivrisinek ilacını yere dusuncede vuruyorum terligi sıkıyosa kalksın ısırsın :D

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:44 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sivrisinek tabletleri en sağlam çözüm bence(bi de sıvı olanları çıktı onlar daha da güzel sanırım)

Ama bazıları bağışıklık mı kazanmış, yoksa azimle sıçan taşı deler mantığıyla direniyolarmı bilmiyorum ama onların olduğu odaya girenler de var=)

Sanırım önceden odada olurlarsa tableti sonradan taktığınızda ani etki yapmıyo alıştıra alıştıra yayılıyo onun için dayanıyolar(ben öyle düşünüyorum en azından=))
O açıdan önce kapıları pencereleri kapatıp bi güzel vampire slayer moduna giriceksiniz, sonra tableti-sıvıyı takıp pencereleri açıcaksınız(öyle yaptığımda rahat edebiliyorum=)

Neyse bi de ek bilgi veriyim:
Kanınızda bol miktarda alkol olursa ısırmıyolar=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...