Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 evet dün aldım şu ana kadar bişey yoktu.bi 30dakka önce açtım bilgisayarı ahanda bi baktım.küçük siyah nokta.umarım toz flndır diye üfledim(çok iyimserim) gitmedi. 1 gün önce aldığım alette ölü piksel nası çıkar ya? Yapabiliceğim ne var şu anda? patide araştırdım black açmış böyle bi konu.ama 2 tane vurunca geçmiş :D. bende vursam geçer mi acaba? yada black sen gel sen vur 2tane :D. bide dead pixel buddy programını denedim.mavi renk dışında hep var o nokta... napabilirim bi yardım eli uzatın lütfen... Not:Monitör modeli lg L1760tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yapabileceğin pek bir şey yok, çoğu firmanın garantisi 5 pixelden az olursa bir şey yapmıyor. istersen bir garantisini inceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 benim eski lcd mde ekrana sert bi cisim gelmisti ilk baslarda ufacik bisiydi yani siyahlik bile yoktu zamanla git gide akmaya basladi ordan baslayip o yuzden vurmayi tavsiye etmiyorum cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://forum.pclabs.gen.tr/lofiversion/index.php/t81104.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Geçmiş olsun. Parmağına kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 mum denedim o programı 3-5 dakka banamısın demedi :D. fiziksel temasta bulunmayada korkuyorum kaş yaparken göz çıkarırım diye... en iyisi yarın arayım ben adamları kaydırayım bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lcd'lerin derdi böyledir.Ilk 3-4 gün içinde oturur monitor.Daha da çıkabilir ama çıkanlar gitmez.Dead pixel'e bir şey yapamzsın ama stuck olduysa yukarıdaki linkteki gibi programlar işine yarabilir.Ovalama falan da işe yaramaz dead pixel'de boşuna kasıp fiziksel zarar verme monitörüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bazı kirler oluyorki ölü pixel gibi gözükmekte hatta bazı toz parçaları nemden yapışıyor heralde silmene rağmen çok zor çıkıyor diyosun bu ölü pixelmi =)cam sille o kısmı hafifce ovalayarak silmeyi dene birde bez güderi olsun lcd nin üstünde partiküller bırakmasın gidip bir gözlükçüden rica edebilirsin ama ipek falan olmayacak yumuşak güderi .Kullanılmış evinde güderi varsa iyice pril ile yıkayıp üstündeki elden bulaşabilecek yağ,ter leke yapabiliyor iyice yıkayıp duruladıktan sonra üstüne bolcana cam sil dök ve silmeyi dene kolay gelsin =) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 11:41 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 vatandan almıştım.aradım dedim böle böle ölü piksel çıktı.getirin kontrol edip değiştirelim dediler bende hayhay dedim. yalnız bide şimdi kutusunu attık.kutusuz götürsem alırlar heralde?(poşeti duruyor dasfsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 e abi ohaaa hemen atılır mı ne adamsın.. bişe olmaz herhalde götür sen poşetiyle.. ordakinin de kutusunu almassın ödeşirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla ben de almıştım 1-2 sene kadar önce, 0 ölü piksel garantisi vardı. bir tane ölü var da o kadar takılmıyor gözüme üşendim götürmeye kaldı öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aradım. dedim böle böle kutusunu attım.ozaman firmaya göndermemiz lazım orda kutuyla yenisi gelir dedi.kaç gün sürer bu dedim.10-15 gün fln dedi.valla finallerim fln var.diğer monitörüde gönderdim.gönderemem bunu.onun için benimkide kalacak sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aynı modelden bende aldım, bişey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Dopaktan çıkarılacak anafikir: [spo] Kutuyu hemen atmayın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya vatanda ilk 30gün 0piksel garantisi var ve alırken de ölü piksel kontrolü yapıyorlar bence vatan yapıyorsa böyle bir kampanya demek ki lcd satan markalar bunu destekliyorlar ya diğer mağazalarda da vardır aynı kampanya ama açıktan söylemiyorlardır belki de işlerine gelmediği için ya da bu kampanyanın üzerine yatmaya çalışıyorlardır :) garanti süresi boyunca kutu mutu içinden ne çıkarsa saklamak gerekiyor :) gerçi isteseler kutu fln hikaye telefon bozulduğunda üreticiye yollamıştık onlar da sorunu çözemedi yenisini verdi hem de kutu fln istemediler ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 redogski adresi ver geliyorum tıklatmaya :D eheh aynı olay bende olmuştu ve senınde okudugun gibi iki tıklatmayla problemi cozmustum riskli ama işe yarıyor :) [spo]http://forum.paticik.com/konu.php?id=177943[/spo] [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:41 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lg monıtorlerın klasık ölü pixel davası :'( philips alın lcd alırsanız biraz paraya kıyıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Samsung alın abi.Lcd ürünleri çok başarılı.İncelik olsun contrast olsun ms olsun netlik olsun.Farkını belli ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 crt flatte samsung lcd'de philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende önce samsunga baktım onu alıcaktım.karar vermiştim.sonra ordan kadın geldi.lg var birazdaha para verip onu alabilirsiniz fln dedi.özelliklerde baya bi fark vardı.aklıma girdi bende aldımda.philips de yoktu böyle güzel model sanki.zaten ben direk 3 markaya baktım(philips, lg, samsung) diğerlerine sadece göz gezdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende lcd de philips ve viewsonic derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Widescreen olarak Samsung 940BW tavsiye ederim.Genel kullanim icin ideal bir monitor.Bende yeni monitor siparisi verdim , Viewsonic VX922 ozellikle cok oyun oynayanlar icin iyi bir secim.Bugun gelecek umarim [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:20 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar