Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Ben forumları sürekli takip ediyorum bu ay sonu kasım başı falan betanın başlamasını bekliyor herkes son bi heyecan. Çünkü adamlar 2009 un başında çıkarmayı planliolardı. Fakat beta başlamadı yani open beta başlamadı adamlar kaç yıldır kendi içinde beta yapio.

Umarım kaparız beta accountu
Sosyal ağlarda paylaş

ya closed betayı bu adamlar kendi içersinde oynuo galiba open beta dedikleri belli keyler verip playerları alacaklar çünkü forumda sanki kimse betada değilmiş havası var. Ya da beta keyi alanlar gerçekten gıkını çıkarmıyor.

ben de bu torrent'den Atina'daki sunumlarının full versionunu çektim 30 dakka in game video adam oynuo anlatio . Ama yunanca tabi ne anlattığını anlamiosun. Şimdi onu izliyorum. Vardı zaten nette kısa versionu da burda daha uzun =)
Sosyal ağlarda paylaş

soz verseler bile yeni cikan hic bi oyunda trial olmaz genelde yeni cikan oyunlar internetten indirsen bile oyunu satin alman icin bi 40 dolar a yakin daha isterler aylik 15 i odemeden once
ama 1-2 yil sonra 14 gunluk trial cikar ve 40 dolar olayi kalkar
hem betaya girmekte fayda var ilk bastan bi gormek denemek buglara bi bakmaklazim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
developerlar açıkladı oyunu 14 gün bedava oynayabiliceksiniz satın almadan (netten indirerek) daha sonra isterseniz satın alıcaksınız istemezseniz almıycaksınız. Bana kalırsa baya başarılı olabilecek bir strateji ve buglara bakmak lazım lafı bence pek mantıklı değil çünki her çıkan oyun zaten buglarla çıkıyor wow vs hepsi ilk çıktıgında cok sorunluydu patchlerle hepsi halledildi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...