Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben forumları sürekli takip ediyorum bu ay sonu kasım başı falan betanın başlamasını bekliyor herkes son bi heyecan. Çünkü adamlar 2009 un başında çıkarmayı planliolardı. Fakat beta başlamadı yani open beta başlamadı adamlar kaç yıldır kendi içinde beta yapio.

Umarım kaparız beta accountu
Mesaj tarihi:
open betada dadami beya key beklicezmi yoksa 5k mmorpg a mi vercekler neyse... bu arada bu aymi zaten 31 ine 5 gun var
beta da hizlica cuceyi patakliyim :) (yenebilrsem tabi cuce cok zaman ayirir hizli ilerler:( ) (citi ickmiyo zaten kutumu ne bana...
Mesaj tarihi:
ya closed betayı bu adamlar kendi içersinde oynuo galiba open beta dedikleri belli keyler verip playerları alacaklar çünkü forumda sanki kimse betada değilmiş havası var. Ya da beta keyi alanlar gerçekten gıkını çıkarmıyor.

ben de bu torrent'den Atina'daki sunumlarının full versionunu çektim 30 dakka in game video adam oynuo anlatio . Ama yunanca tabi ne anlattığını anlamiosun. Şimdi onu izliyorum. Vardı zaten nette kısa versionu da burda daha uzun =)
Mesaj tarihi:
beta diye kafayı yormayın. derdiniz oyunu almadan önce denemekse yapımcılar bu konuda söz verdiler. Oyuna para vermeden önce open beta veya trial acc tarzı şeyler olacakmış.
Mesaj tarihi:
soz verseler bile yeni cikan hic bi oyunda trial olmaz genelde yeni cikan oyunlar internetten indirsen bile oyunu satin alman icin bi 40 dolar a yakin daha isterler aylik 15 i odemeden once
ama 1-2 yil sonra 14 gunluk trial cikar ve 40 dolar olayi kalkar
hem betaya girmekte fayda var ilk bastan bi gormek denemek buglara bi bakmaklazim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
developerlar açıkladı oyunu 14 gün bedava oynayabiliceksiniz satın almadan (netten indirerek) daha sonra isterseniz satın alıcaksınız istemezseniz almıycaksınız. Bana kalırsa baya başarılı olabilecek bir strateji ve buglara bakmak lazım lafı bence pek mantıklı değil çünki her çıkan oyun zaten buglarla çıkıyor wow vs hepsi ilk çıktıgında cok sorunluydu patchlerle hepsi halledildi
Mesaj tarihi:
valla ben her guildin kendi border olayına koptum(yanlıs okumamısımdır inş.) o borderın icinde 3 5 kisi köy falanda kurabiliomus falan die okumustum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:
dediklerine göre dev lerin 6600GT ekran kartı medium setting de iyi performans veriyormuş ekran kartı bazında

inşallah ekrana 50-60 kişi girdiğinde de bu dediğin kartlarla kaldırır.
Mesaj tarihi:
Bana farketmez ama inş olur :)şöyle düşünebiliriz ama oyun te 2002 de felandı sanırım yapılmaya başlandı onun için grafik motoru çok yeni değil ondan çok abartı bir kart gerektiriceğini zannetmiyorum
  • Yeni Oluştur...