Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 saol axedice, hemen yetirştidiğinin için haberi. benım newwsletter'ımmı calışmıyo alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 off super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ne ara betayı başlatacklar da aralıkta bitecek. Sonra oyun çıkacak... Çok pembe bir hikaye olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Onu bunu bırakın da Xunn niye böyle kral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Beta 1.5 yıldır suruyor zaten. home beta daha da eski. xunn da çok kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 cok super olcak gibi eyer hepsini yaparlarsa benada gelmedi beta yaw offf :( cuce clan betaya kayit yap bi clan olustur belki o sayede birini sokariz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben kendimi sokabilsem... zaten buyuk bı clandan başvuru yapmış durumdayız patiden bazı insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 simdi sizin dediginize gore oyun en erken 2009 da cikcak o zaman kotu yaw bide kotor cikana kadar cikmazsa o dahada kotu, ama xunn çok fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hanki clan cuce o sitesi falan varmi varsa bi lingle aslinda paticik olarak bize 16 toplu gemi yeter yaw :) ciksin su oyun artik yaw heh kotor yalan oldu bare swgemu dan once ciksin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben forumları sürekli takip ediyorum bu ay sonu kasım başı falan betanın başlamasını bekliyor herkes son bi heyecan. Çünkü adamlar 2009 un başında çıkarmayı planliolardı. Fakat beta başlamadı yani open beta başlamadı adamlar kaç yıldır kendi içinde beta yapio. Umarım kaparız beta accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 open betada dadami beya key beklicezmi yoksa 5k mmorpg a mi vercekler neyse... bu arada bu aymi zaten 31 ine 5 gun var beta da hizlica cuceyi patakliyim :) (yenebilrsem tabi cuce cok zaman ayirir hizli ilerler:( ) (citi ickmiyo zaten kutumu ne bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya closed betayı bu adamlar kendi içersinde oynuo galiba open beta dedikleri belli keyler verip playerları alacaklar çünkü forumda sanki kimse betada değilmiş havası var. Ya da beta keyi alanlar gerçekten gıkını çıkarmıyor. ben de bu torrent'den Atina'daki sunumlarının full versionunu çektim 30 dakka in game video adam oynuo anlatio . Ama yunanca tabi ne anlattığını anlamiosun. Şimdi onu izliyorum. Vardı zaten nette kısa versionu da burda daha uzun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 beta diye kafayı yormayın. derdiniz oyunu almadan önce denemekse yapımcılar bu konuda söz verdiler. Oyuna para vermeden önce open beta veya trial acc tarzı şeyler olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 soz verseler bile yeni cikan hic bi oyunda trial olmaz genelde yeni cikan oyunlar internetten indirsen bile oyunu satin alman icin bi 40 dolar a yakin daha isterler aylik 15 i odemeden once ama 1-2 yil sonra 14 gunluk trial cikar ve 40 dolar olayi kalkar hem betaya girmekte fayda var ilk bastan bi gormek denemek buglara bi bakmaklazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 UO ya biraz benziyorsa, bende çok merak ettim o zaman. Hep personel housing istemişimdir wow ve diğer oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 developerlar açıkladı oyunu 14 gün bedava oynayabiliceksiniz satın almadan (netten indirerek) daha sonra isterseniz satın alıcaksınız istemezseniz almıycaksınız. Bana kalırsa baya başarılı olabilecek bir strateji ve buglara bakmak lazım lafı bence pek mantıklı değil çünki her çıkan oyun zaten buglarla çıkıyor wow vs hepsi ilk çıktıgında cok sorunluydu patchlerle hepsi halledildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hallediliyomu ben daha tam halleden firma gormedim.. bknz : age of connan genelde buyuk kismi fixlerler zaten bugun cesidine bakip fixlenip fixlenmicegini anlamak artik kolay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 valla ben her guildin kendi border olayına koptum(yanlıs okumamısımdır inş.) o borderın icinde 3 5 kisi köy falanda kurabiliomus falan die okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şimdiden bi dolu 400+ kişili alliancelar clanlar kuruldu zergfest olucak oyun cıktıgında :D bende şahsen 70 kişilik bir clan a girdim beta invite bekliyoruz kısmetse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 wow u bırakıp oynarım da wow u zor çalıştıran bir bilgisayar herhalde bunu çalıştırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dediklerine göre dev lerin 6600GT ekran kartı medium setting de iyi performans veriyormuş ekran kartı bazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 D@rkwish said: dediklerine göre dev lerin 6600GT ekran kartı medium setting de iyi performans veriyormuş ekran kartı bazında inşallah ekrana 50-60 kişi girdiğinde de bu dediğin kartlarla kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bana farketmez ama inş olur :)şöyle düşünebiliriz ama oyun te 2002 de felandı sanırım yapılmaya başlandı onun için grafik motoru çok yeni değil ondan çok abartı bir kart gerektiriceğini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 grafikler wow seviyesinde olsun önemli diil ekranda çok kişi olunca fps 20nin altına inmesin, ping 150-200ü geçmesin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.mmorpgitalia.it/gallery/browseimages.php?c=18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar