Peradur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ortaya ufak bi iddia koysak. aramızdan birisi de sahayı ayarlasa,ufaktan bi halı saha macı cevirsek. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben futbol oynuyorum ama biraz farklı olanını, olurmu?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ra_d senin futbolda kaç kale var? topu yuvarlakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 top yuvarlak değil. iki kale var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 malzemeleride pahalıdır ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 200 $ kadar.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 adamın topici *ok ettik Ra_d. ama siz toplanalımda bi maç yapalım falan muhabbeti yapıyomusunuz sizin futbolda, mesela mahallede? turkiyede gelişmesi zor senin futbolun.kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 mahallede herkesin 200 $ bulması zorda. genelde diğer takımlarla anlaşıp ortak antreman havasında karma maç yapılabiliyo.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 iğrençlik damlıyor be. kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kusacak bişi yok be.ben sordum olurmu diye.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 amuda kalkıp 100metreyi 2 saniyede koşamıyorsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 top ben olurum..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Bonecrusher, 23 September 2003 14:15 tarihinde demiş ki: top ben olurum..[hline][b][small peki...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ee maç ne zaman.... bizim neimiz eksik bizde ist maçı çevirelim....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 forumun azına sıçtın bre kutultu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 yaptıgın sacmalık. post falanmı kasmaya calısıosun[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Azmodai, 20 September 2003 11:34 tarihinde demiş ki: biz Ra_D la karsilasacaz bi iki ay icinde futbol oyunumuzda. rad senle anlasma yapalim birbirimize carpisinca boole cok dramatik sekillerle kendimizi yerlere atalim yuvarlanalim karizmamiz artsin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG azmo bu sene defence oynamama ihtimalim yüksek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gellidus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ulan almadılar lan beni bilkent in takımına benim mevkimde cok adam var 1.50 boyunda 35 kilo adamları aldılar :D 2.Dönem gel dedi zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 büyük ihtimalle line istedide. zibidi dediğin adam Alper Angın.türkiyenin en iyi koçlarından birisi,hatta bence en iyisi.ayrıca bilkentin takımında 60 tane malzeme var.bunların 3'ü XXXXL ve XXXXXL.türkiyede bunları giyecek adam olmadığına göre takım malzemesi 57 tane.şu anda bilkent takımının sayısı zaten 57.daha fazla adam alamazlar.vede bilkent geçen sene süper QB lerini amerikaya gönderdi.geçen sene yedek oturan QuarterBack'de bizim eski QB.öle aham şahım bi QB değil.o yüzde iyi top atan eleman arıyolar gelecek için.35 kilo adam almalarını garipsemeyin.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gellidus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 zibidi lafın gelişiydi herifi coachu bende cok sevdim zaten line diye dusunuyordum zaten başka yer zor neyse dönem arasında Buzhokeyine başlama durumu var o başlarsa amerikanfutbolu başlamadan biticek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 buzda biliyoruım.zamanında içinde bulundum. oradada tutunacağını sanmıyorum.senin için en uygunn yer amerikan futbolunda offencive lineman.hatta guard olarak başlarsan ve bacakların biraz kuvvetliyse başarılı olabileceğini düşünüyorum.vucut yapın ona gayet uygun.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ciddimisin.hangi takımda oynadın homoid?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ee maç ne zaman.... bizim neimiz eksik bizde ist maçı çevirelim....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 forumun azına sıçtın bre kutultu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 yaptıgın sacmalık. post falanmı kasmaya calısıosun[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Azmodai, 20 September 2003 11:34 tarihinde demiş ki: biz Ra_D la karsilasacaz bi iki ay icinde futbol oyunumuzda. rad senle anlasma yapalim birbirimize carpisinca boole cok dramatik sekillerle kendimizi yerlere atalim yuvarlanalim karizmamiz artsin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG azmo bu sene defence oynamama ihtimalim yüksek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ulan almadılar lan beni bilkent in takımına benim mevkimde cok adam var 1.50 boyunda 35 kilo adamları aldılar :D 2.Dönem gel dedi zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 büyük ihtimalle line istedide. zibidi dediğin adam Alper Angın.türkiyenin en iyi koçlarından birisi,hatta bence en iyisi.ayrıca bilkentin takımında 60 tane malzeme var.bunların 3'ü XXXXL ve XXXXXL.türkiyede bunları giyecek adam olmadığına göre takım malzemesi 57 tane.şu anda bilkent takımının sayısı zaten 57.daha fazla adam alamazlar.vede bilkent geçen sene süper QB lerini amerikaya gönderdi.geçen sene yedek oturan QuarterBack'de bizim eski QB.öle aham şahım bi QB değil.o yüzde iyi top atan eleman arıyolar gelecek için.35 kilo adam almalarını garipsemeyin.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 zibidi lafın gelişiydi herifi coachu bende cok sevdim zaten line diye dusunuyordum zaten başka yer zor neyse dönem arasında Buzhokeyine başlama durumu var o başlarsa amerikanfutbolu başlamadan biticek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 buzda biliyoruım.zamanında içinde bulundum. oradada tutunacağını sanmıyorum.senin için en uygunn yer amerikan futbolunda offencive lineman.hatta guard olarak başlarsan ve bacakların biraz kuvvetliyse başarılı olabileceğini düşünüyorum.vucut yapın ona gayet uygun.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ciddimisin.hangi takımda oynadın homoid?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar