Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'lı futbol oynayabilen paticikler

Peradur

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 20 September 2003 11:34 tarihinde demiş ki:
biz Ra_D la karsilasacaz bi iki ay icinde futbol oyunumuzda.

rad senle anlasma yapalim birbirimize carpisinca boole cok dramatik sekillerle kendimizi yerlere atalim yuvarlanalim karizmamiz artsin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper

Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG

azmo bu sene defence oynamama ihtimalim yüksek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle line istedide.

zibidi dediğin adam Alper Angın.türkiyenin en iyi koçlarından birisi,hatta bence en iyisi.ayrıca bilkentin takımında 60 tane malzeme var.bunların 3'ü XXXXL ve XXXXXL.türkiyede bunları giyecek adam olmadığına göre takım malzemesi 57 tane.şu anda bilkent takımının sayısı zaten 57.daha fazla adam alamazlar.vede bilkent geçen sene süper QB lerini amerikaya gönderdi.geçen sene yedek oturan QuarterBack'de bizim eski QB.öle aham şahım bi QB değil.o yüzde iyi top atan eleman arıyolar gelecek için.35 kilo adam almalarını garipsemeyin.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Sosyal ağlarda paylaş

buzda biliyoruım.zamanında içinde bulundum.

oradada tutunacağını sanmıyorum.senin için en uygunn yer amerikan futbolunda offencive lineman.hatta guard olarak başlarsan ve bacakların biraz kuvvetliyse başarılı olabileceğini düşünüyorum.vucut yapın ona gayet uygun.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...