Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandıktan Ümitliyim

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Bence malesef ama Türkiye'de bilinçsiz kesim bilinçlilerden sayıca daha ağır basıyor. Her ne kadar dolu gözükse de mitinglerde meydanlar, forza tayyipçiler bence hala çoğunlukta.
Çok aman aman birşeyin değişiceğine inanmıyordum bugüne, DSP Chp ittifakını duyana kadar. Biraz ümitlendim açıkçası, belki onlar kırarlar bu hegemonyayı ya da en azından tek başına iktidar olmaz akp yeniden.

Hayırlısı, bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen secimde chp dsp ve turevlerine oy veren toplam bir 7 8 milyon belki daha fazla secmen zaten vardi. Colugu cocugu falan toplam 15 milyon kisi olur bu toplanan kalabaliklar sasirtici degil surpriz degil. Gecen secime benzer sonuclar cikacak yalniz DP mhp ve hatta GP baraji gecerse AKP iktidar olamaz. Yoksa ayni tas ayni hamam yalniz bir durum var cumhurbaskani iki turlu secilirse muhalefet tek adayin etrafinda birlesirse cumhur muhalefettten olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

e yuh! neyiniz var kuzum sizin?

oldukça hoş bi espri yapmış.. ancak sanıyorum uyarıya ihtiyaç varmış.. espri geliyoooorr diye..

her ne kadar ironiyi anlamayan nesle aşina değilsem bile bu anlayışsızlık beni bile aştı.. absürd mizahın doruğunda olsa neyse.. basit bi ironi, taşlama, hiciv, yergi.. (vb. ne dersen de) örneği sergilenmiş.. güzel de olmuş..

haa, ben sandıktan ümitliyim.. seçim gelicek, kıvrak zeka gelicek, herkes ince yapılmış yergilerden hazzedicek! bi günde tüm ülke değişecek gelişecek! Çağdaş Türkiye'nin çağdaş ve aydınlık yüzleri geliyor.. başarıya doymayan nesli geliyor.. Hazır olun!

Sandık! size en yakın okulda... oy kabinin hemen yanında!

Zarflarınızı atmayı unutmayın..

seçim sandığı işaret parmağında siyah lekelenmelere ve halusinasyonlara sebep olabilir. 4seneden kısa aralıklarla kullanıldığı takdirde iktidarsızlık görülebilir. Sandıktan babanız bile çıkabilir. Yerseniz midenize oturabilir. Beklenmeyen bir etki halinde bağırarak cam içerisindeki anayasayı kullanınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Akp bence de birinci parti cikar,bi kere butun medyayi baski altinda tutuyo,baskiyi gectim onemli bi yuzdesi direk kendi elinde zaten(su devlete aktarilanlar baya ciddi oranda bi kere ATV Sabah falan var kafadan)Yurdumuzda da hala cahil insan sayisi cok, vur ensesine al oyunu,kahvede okeye donerken birakamayip sandiga gitmeyen bile yuzlerce insan vardir eminim
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin kökten dinci dediğiniz kesim, medyatikliğini yitirdiği için sizin gözünüzden kaçmış olan, yönlendirmelere maruz kalmadığınız için eleştri oklarını yönlendirmediğiniz Saadet Partisine oy veriyorlar.
not1: ne akp ne sp 'yi desteklerim,savunurum, oy veririm. Sizden de ricam gazetelerin sadece 1. sayfasına bakıp burda yorum yapmamanız.
not2: o meydanlarda toplanan kalabalıklar, orada kellesini gösterdi diye Deniz Baykal'a oy verecek değil, öyle gösterilmeğe mecbur da değil, bir kimseye veya bir şeye maledilmek zorunda hiç hiç değil, vatanını sevmesi yeterli, vatanını sevmesi ama bunun yanında da chp'li olması gerekmiyor.

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 21:51 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...