eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 40,000 kisi toplamis chp liler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 40,000 mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 orda 40.000 den fazla insan war gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bence malesef ama Türkiye'de bilinçsiz kesim bilinçlilerden sayıca daha ağır basıyor. Her ne kadar dolu gözükse de mitinglerde meydanlar, forza tayyipçiler bence hala çoğunlukta. Çok aman aman birşeyin değişiceğine inanmıyordum bugüne, DSP Chp ittifakını duyana kadar. Biraz ümitlendim açıkçası, belki onlar kırarlar bu hegemonyayı ya da en azından tek başına iktidar olmaz akp yeniden. Hayırlısı, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 gecen secimde chp dsp ve turevlerine oy veren toplam bir 7 8 milyon belki daha fazla secmen zaten vardi. Colugu cocugu falan toplam 15 milyon kisi olur bu toplanan kalabaliklar sasirtici degil surpriz degil. Gecen secime benzer sonuclar cikacak yalniz DP mhp ve hatta GP baraji gecerse AKP iktidar olamaz. Yoksa ayni tas ayni hamam yalniz bir durum var cumhurbaskani iki turlu secilirse muhalefet tek adayin etrafinda birlesirse cumhur muhalefettten olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bu mitingler bizi desteklemek icin yapildi laikligin en buyuk savunucusu biziz -RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Güzelim İzmir biraz daha gavur görünmüştür şimdi Tyyp Ağa'ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 AKP 1. çıkacak hiç ümitlenmeyin(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tüh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 o kadar çok acayip yorum varlar o kadar boş kafalar varki bir an öle sanmışım. heycana gerek yok, pardon [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 10:35 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 e yuh! neyiniz var kuzum sizin? oldukça hoş bi espri yapmış.. ancak sanıyorum uyarıya ihtiyaç varmış.. espri geliyoooorr diye.. her ne kadar ironiyi anlamayan nesle aşina değilsem bile bu anlayışsızlık beni bile aştı.. absürd mizahın doruğunda olsa neyse.. basit bi ironi, taşlama, hiciv, yergi.. (vb. ne dersen de) örneği sergilenmiş.. güzel de olmuş.. haa, ben sandıktan ümitliyim.. seçim gelicek, kıvrak zeka gelicek, herkes ince yapılmış yergilerden hazzedicek! bi günde tüm ülke değişecek gelişecek! Çağdaş Türkiye'nin çağdaş ve aydınlık yüzleri geliyor.. başarıya doymayan nesli geliyor.. Hazır olun! Sandık! size en yakın okulda... oy kabinin hemen yanında! Zarflarınızı atmayı unutmayın.. seçim sandığı işaret parmağında siyah lekelenmelere ve halusinasyonlara sebep olabilir. 4seneden kısa aralıklarla kullanıldığı takdirde iktidarsızlık görülebilir. Sandıktan babanız bile çıkabilir. Yerseniz midenize oturabilir. Beklenmeyen bir etki halinde bağırarak cam içerisindeki anayasayı kullanınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 :) dasaaa edit : 'a' ekledim bi dene [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 10:42 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 AKP yine birinci parti cikar fakat hukumet kuramaz bence, dsp&chp anap&dyp falan var, koalisyon yaparlar, yalniz birakirlar. Gecmistede ornekleri oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 wildpervert benım mesajamı gaza gelmıstı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Akp bence de birinci parti cikar,bi kere butun medyayi baski altinda tutuyo,baskiyi gectim onemli bi yuzdesi direk kendi elinde zaten(su devlete aktarilanlar baya ciddi oranda bi kere ATV Sabah falan var kafadan)Yurdumuzda da hala cahil insan sayisi cok, vur ensesine al oyunu,kahvede okeye donerken birakamayip sandiga gitmeyen bile yuzlerce insan vardir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yannız akp ye oy veren insanların dogrudan cahil olarak damgalanması beni benden alıyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 o yanlışta araştırmalar gösteriyor ki akp oyu alan yerler eğitim düzeyi az yerler bir ortaköyden kadıköyden çankayadan vs. eğitim düzeyi yüksek yerlerden oy çıkmıyor akpye bu da gösteriyor ki kökten dincilik eğitimi baltalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Ben umutsuzum bu seçimden. Yine patlayacak bir yerlerimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bende oradaydım ve orada olmaktan büyük keyif duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Sizin kökten dinci dediğiniz kesim, medyatikliğini yitirdiği için sizin gözünüzden kaçmış olan, yönlendirmelere maruz kalmadığınız için eleştri oklarını yönlendirmediğiniz Saadet Partisine oy veriyorlar. not1: ne akp ne sp 'yi desteklerim,savunurum, oy veririm. Sizden de ricam gazetelerin sadece 1. sayfasına bakıp burda yorum yapmamanız. not2: o meydanlarda toplanan kalabalıklar, orada kellesini gösterdi diye Deniz Baykal'a oy verecek değil, öyle gösterilmeğe mecbur da değil, bir kimseye veya bir şeye maledilmek zorunda hiç hiç değil, vatanını sevmesi yeterli, vatanını sevmesi ama bunun yanında da chp'li olması gerekmiyor. [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 21:51 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 çağlayanda 4 milyon ankarada 370 bin izmirde de nerden baksanız 2 milyon insan vardı. sonuncusu tahmin ama diğerlerinin doğruluk payı yüksek. manisada kaç kişi vardı bu arada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 keşke adam gibi bir parti olsa da ona oy versek. yani deniz baykal gibi insanlar ateist insanlara akp ye oy verdirttiriyor ya helal olsun. deniz baykal olmasa yemin ediyorum akp daha az oy alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 benim dudugum sadece denız yoluyla 200000 kısı katılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar