Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Var mı isteyen? Feneryolunda. Bi tanıdık bakıyor. Annesi gayet iyi huylu yavrular gayet sıcak kanlı. Küçük siyah olanı anne evlatlık edindi bir nevi kendi annesi kayıp yaşı da daha küçük, felaket meraklı, tripodu falan dişledi. Kedileri kargalardan annesi koruyor. Sütten tamamen kesilmediler sanırım. Dili dışarıda olan komiğime gidiyor :b böyle dolaşıyo. Arada geri sokuyo ama sonra gene çıkarıyo. Büyüyünce düzelir eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 içim bi kötü oldu biri alsa bari eve ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 cemikıl güzelde çekmişsin ne güzel hayvenler beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 e alın siz eve var benim kedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 benim de var. hoş 2.yi de istiyorum da ev halkı izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bende almak isterdim ama şu an 6 kedi 1 tane köpeğim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 pek bi suratsızlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hayatın acı şartları yüzünden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 süperler valla bi evde kedi bi evde köpeng var : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben alayım diyecem de benim kedi yer beni kıskançlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 laraken ciddi düşünüyorsan birşey olmuyor, ilk iki üç gün hısslaya hısslaya geziyorlar, sonra alışıyorlar, bir iki hafta sonra deli gibi oynaşmaya başlıyorlar ben çok memnunum iki kediden, hem sıkılmıyorlar hem bize eğlence oluyor çok şirinmiş bunlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tam böyle bişi arıyoruz bizde şuan ama londra da bulmak imkansız olanlar da tanesini 80 pound a satıyorlar .. ah imkan olsa da alsaydım birini ama tr den uk a hayvan getirince 6 ay karantinaya alıyorlarmıs eh 6 ay sonra zaten hayvan sahibini tanımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 @nefr iran kedisi.o gün için bende kalan bir arkadaşımla daha fazla ilgilendiğim için adamın ayakkabısına işedi. bunları yer şerefsizim. evde tek ben olduğum için çok kıskanıyor. annem falan burada olsa bu kadar bağlanmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 O da iyiymiş Laraken xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lan o ilk başta çektiğin kendi ne keskin ve kararlı bakıyo öyle d: ondan feci familiar olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ankarada olsa alırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 chemıcal pm attım konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bence ortamları fena değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sarı olanin bir gözü mavi bir gözü yeşilmi yoksa banami oyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sana öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 allah allah nasıl olur ya . Peki gözleri ne renk bu üstteki kedinin ? Chemical kedileri sevdirmek için photoshopmu cekti yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 2si de mavi ama ışıktan dolayı biraz koyulaşmış bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sarı kediyi ghost_buu nun arkadaşına verdik, evlendirdik, darısı diğerlerinin başın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yeni doğanların bikaç ay gözlerinin mavi olması çok normal. Apartmanda 5 tanesi birden mavi gözlüydü. Büyüyünce hepsi yeşile döndü hatta bitanesi sarımsı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sarı olanın adı ramses... mutlu bir biçimde yeni evinde annesi tarafından bakılıyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar