BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: GICIK2, 28 September 2003 10:31 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 28 September 2003 00:22 tarihinde demiş ki: GICIK Tam Gıcıksın hakkatten Git Başka Yere Burda seninle tartışıp topici konusundan saptırmak istemiyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Yokya? Sende laf sokarsan bende sokarım. Bu ne? : "Eğer Küpe veya piercing takıyorsan seni horgören geri kafalılara"[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Evet o Doğru bir çok gibi bende senin özgürlüğüne karışılmasına yada taktığın giydiğin şeyler yüzünden özenti diyenlere UYUZ OLURUM bir çok kişi gibi. Ayrıca Küpe veya Piercing takmanın Özentilik oldugunu hayatımda ilk defa senden duydum ve çook güldüm doğrusu.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Hastalik yapar, biyere takilsa derinizi yirtar, havaalanindaki hassas dedektorlerde sizi otturme sansi vardir, islam acisindan abdesti bozar, kisacasi ozentilik olup olmadigi tartisilabilse bile akillica bir is degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 28 September 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 burada belirttiğim tiplere UYUZ OLURUMMMMMMMMMM[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Xalthos, 28 September 2003 02:53 tarihinde demiş ki: cep telefonumu 10-15 sn caldiran, acincada "ne acion lan lavuk caldiriodum oylesine" diyen mallara uyuz oluyorum +1[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 boşu boşuna kavga başlatanlara uyuz olurum.[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 her metal tişörtü giyeni özenti olarak adlandıranlara... metal dinleyene SATANİST gözüyle bakanlara UYUS OLURUm....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 http://www.kamernet.com/forum/ 'dan overdose'a oradan da Uyuz olurum'a tıklayın bi... :) Gameshow must go on...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Tüm önyargilara, ve önyargili insanlara... RPG oynarken Power Play yapanlara... Oyunlarda ‘Önce sag koluna vur, simdi sol gözüne; simdi agzi açilinca da Hedehödö Gun’la dilini koparcan’ seklinde ölen Boss’lara... ‘Cheese, Abuse etmek, Lamer, Sucks’ gibi terimleri kullananlara... Çok tutmus bir oyunun(kitabin, filmin) materyalist kaygilarla bokunun çikarilmasina... Oyunun(kitabin, filmin) sonunun anlatanlara... Televizyondaki tüm magazin programlarina, ve onlari izleyenlere... Bay Herseyibilen oldugunu zannedenlere... Ögretim sistemimize...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bide Konuyu Degistirmeye calısosun sırf Komplexlerın oldugun ıcın Forum Lamerligi yapma bari[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Insanlara uyuz olurum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Cümle gizli numara sahiplerine. Gizli numarayla çağrı bırakanlara falana fişmekana.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ya ben asıl popüler kültür'e uyuz oluyorum! ve her yanımı (hepimizin her yanını) sarmış durumda! ühühüüh ha bir de arasıra (yani bazen, çok değil) 'of ya nie sapım ki' deyip kendi kendimi biraz da olsa üzmeme/moralimi bozmama uyuz oluyorum. [hline]The light will prevail hence wisdom is gold [Bu mesaj Aurora tarafından 28 September 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: GICIK2, 28 September 2003 15:36 tarihinde demiş ki: black_dmc = Mongolsenin olayın nedir kardeş? nesin sen? sizin gezegende aşk var mı aşk? bi de şurayı göstermediler galiba geldiğinde. terbiyeli ol biraz![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kenderleme çok haklısın bu adamdan ne çektiğimi görsen bi haftadır. Sürekli Laf sokmak kışkırtmak peşinde. Yazık ya çok yazık Yani artık Buna denilebilecek en uygun Kelime Şudur ve DahA Ötesi YOKTUR ==> LAMER Hemde Forum Lameri.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 LoL komiksiniz beyler..[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 sen de gidicisin..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 cloudy his future is...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 UFOlar götürür valla :)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eet[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kompleksli hocalara uyuz olurum.[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 trafikte isiklarda en onde dururken arkamdaki taksicilerin insanlara kirmizi yandiginda yani araclar icin yesil yanmaya baslamasina 3-4 sn kala hayvan gibi kornaya basmalarina uyuz olurum hepte beklerim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 korna çalanlara ek olarak, en sol şeride geçip (geçiş şeridi, hız şeridi ne derseniz adına) 30 km. hızla gidip br türlü sağ şeride geçmeyen, yol vermeyen "sol şeridi hastalarına" uyuzumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 İhaleye tanıdık karıştıranlara uyuz olurum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Eczaneye gelipte bir ağrı hapı isteyen, sizin verdiğinizi beğenmeyip ...(reklam olmasın) yokmu diyenlere uyuz olurum. Madem ... istiosun neden baştan söylemiosun be adam! En ufak şeye torba isteyenlere de uyuz olurum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bi kız uğruna dostlarını satan insanlara uyuz olurum ne kadar börtüböcek varsa alayına uyuz olurum kendini ilah sanan kasıntı tiplere uyuz olurum okulun önüne serçe,doğan,kartal vs çekerek ve müziğin sesini sonuna kadar açıp kız yapma uğraşlarında olan krolara da uyuz olurum[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar