Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Buyrun efenim, herkes bir satır eklesin. Konu yok. Dil: Java 6. { } gibi zımbırtılar satıra girmez. Başlayalım. class Paticik { } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben bilmiyorum ben napcam bu konuyu sevmedim /exit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 // java bilsem şerrefsizim eklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 //niye java yaa?!? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 //edit: çift post olmuş //c# olsa ne güzel console.writeline("hello wolrd"); 'ü //yapıştırıcaktım hemen :) [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 21:34 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 public boolean paticikyönetir; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 // java.kahvesi public class Gnam { public static void main(String[] args) { System.out.println("Java kahvesi güzeldir!"); } } hmm.. delicious coffee java coffee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Prompt A,B A+B=C Disp C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 /* * Ehm, eklerken o ana kadar olan programı da yazsanız * ne güzel olacak. Aksi taktirde hiç bir şey anlaşılmaz. * İlgisiz mesajları yada yanlış syntax'lı mesajları da * atlayalım lütfen. :D */ class Paticik { public boolean paticikyonetir; } // java.kahvesi public class Gnam { public static void main(String[] args) { System.out.println("Java kahvesi güzeldir!"); } [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar