Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resto druid yardım

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

3 seçeneğin var;
1- Ya sprit üzerine yoğunlaş tree form al, (0/0/61)
2- Ya int ve +heal üzerine yoğunlaş Healing Touch(ht) kas,(27/0/34)
3- Ya da dengeli ol tree form alma ama hepsinden olsun..(Keyfi)

Bir şeyi unutmaman lazım, gerek tree form gerekse ht için off-healer sın. Ht malum 3 sn, verebileceğin heal critsiz 6k civarına çıkacaksa da, durumu kurtarman gereken anlarda zorlanıyorsun. 3 dk bir instant ht mis oluyor ama :)
Tree formda da HoT healer olduğun için aynı durum söz konusu. Gerçi kritik anlarda swiftmend sayesinde daha hızlı olabilirsin. Resto druid oynamak zevklidir, sorun olursa yardım etmeye çalışırım...

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 17:43 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben priest oynuorum ama yinede yardımcı olmaya çalışıyım. +int e daha önem vermeni öneririm ama dengeli olsun ikiside intsiz heal healsiz int bi işe yaramaz. Ole bişi işte manana bi hedef koy o hedefi sana druid arkadaşlar daha iy söyliebilir o hedefe ulaştıktan sonra heal kas .
Sosyal ağlarda paylaş

tree formu şiddetle tavsiye ediyorum tree formda sprit ve heal up yüksek olursa
inanılmaz heal atarsın zaten her healer classın kendine göre bi ozelliği var
druidin özelliğinden biri yüksek heal basması
tree formda pek mana derdin olmayacak spriti ihmal etme
+lifebloom idolünü kullanırsan çok iyi sonuç alırsın
tree formda reju nun 1k-1.5k arasında tikleyen druidlerin olduğunu duymuştum

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah neden olmasın ya tbc den once sadece t3 le 600 kusur cirtliyodu adamlar.
1.5k olur o,
druid hotçudur zaten,
Hot atmak pek keyiflidir, hele hele swiftmend gibi mukemmel bır yetenegımız varken HT cok gereksız kalıyor.
Eskiden rank 4 atardık hızlı olsun ve attıgımız zıyan olmasın dıye ama swiftmend geldi kurtardı bizi,
flash heal tarzı bişey kendileri ve azcık aggro üretiyor..

Dikkat edilmesi gereken husus, Regrowth büyüsü.
Şimdi bu çok mana yer pve de çok yararlı bir büyü değil, ama switfmendin cooldowndayken durum sıkışırsa ns+ht atamıyorsan kullanırsın.
Ama dikkat etmen gereken yer %50 crit veren talent, bir pvp talentidir.
PvE de verirsen, pat pat aggro alabilirsin dikkat etmen lazım.

Sonra birde Tree of life olunca seni MT nin grubuna koyacaklar muhtemelen ( %25 buff için) ama öyle olunca Shamanların mana veya wrath totem muabbetilerinden faydalanamayacaksın muhtemelen - e malum MT grubu başka totemler koyarlar =) -
O yüzden kıl durumlar ortaya çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi reju için tick başına:
(rank13%talent+healup)/4 tür. 1050 rank13 için, %45 talentten, 1.2k da heal geliyor desek thick başına 680 gelir kendi partisinde olmayan bir kişiye. Kendi partisindekilerede 400 spritli bir druid 780 reju atar thick başına. Bunu Lifebloom ve swiftmend in dayanılmaz hafifliğiyle birleştirirseniz dadından yenmez...

Bu druid e nagrand q dan alınabilecek bir reju idol de eklenebilir. Şöylede birkaç spec vereyim.

Full Resto ya gerek yok heralde. :)

Ekstra mana regenli raid druid i:
Tık

5 men ins ler için dmg-heal druid:
Tık

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:35 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle, 1.5k healleyen rejuv yalan bilginiz olsun.

----------

Hocam, TBC için konuşuyorum. Karazhan ile raide başladığını düşünürsek, resto druid genelde 1 tane alırlar raidlere. Treeform takılırsın muhtemelen caster-healer grubunda (spirit buff için). Tavsiyem, +healing ve spirit üzerine yoğunlaşman olucaktır. Main healerlar zaten var, priest,paladin,shaman gibi. Kısa süreli heal castleri ön planda tutuyor her zaman. Senin olayın 2 hot ve swiftmend olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...