Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @Viktor, çok güzel söylemişin arkadaş. İnsanların birşey başarmak isteyen ve başarabilecek olanlara karşı belki bir kıskançlık, belki de ego tatmini diye adlandırabileceğim acayip bir duygusu var. Baykal bu kadar uğraştı, Cumhurbaşkanını seçtirmedi, sonra iyi oldu diyenler bile Baykal'a düşman oldu. Ama bütün hükümete ve meclisin 2/3 çoğunluğuna karşı ayakta durmaya çalışan, ve Cumhuriyeti korumaya çalışan, en çok laf yiyen ve kötülenen hep Baykal oldu. Adamın elinde güç olsa neler yapacak. Ama bazı önyargılı ve mantık & beyin ikilisine sahip olduğu halde onu kullanmayı reddeden insanlar Baykal'ı kötülüyorlar. Ayrıca Baykal ve CHP, Tayyibin başbakan olmasına evet dedi 2002 seçimlerinde. Peki neden? Hükümet daha yeni kurulmuş, %30 ile en yüksek oyu a.kp almış, ne diyecekti? Daha hükümetin ilk haftasından "hayır, ben sizin başbakan olmanızı istemiyorum, size güvenmiyorum" mu demeliydi. Baykal tayyibin asla yapamayacağı şeyi yaptı, uzlaştı. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 18:52 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 uzlasti bunnar ciktilar iste beraber millete soz verdiler siyasi yasaklari ve dokunulmazlikalri kaldiricaz diye ama ne oldu tayyip kendi siyasi yasagi kalkinca hemen yan cizdi ben bagimsiz yargiya guvenmiyorum bu ulkede gibi turkiye cumhuriyetinin basbakanini gectim sokaktaki adam soylese yadirganacak bir cumle kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 e beyler bes senedir siyaset takip edince hatriniz bu kadar oluyor once bir baykalin gecmis koalisyonda yaptiklarina bakin sonra konusun, neyse onlari gectim tamamen gunden konusalim evet secomden 4 sene sonra , gencler oss de cok yoruluyor onemli dedi:) buna kici bile gulmez ulan adamin, bu mudur cozum ? bu mu ????? sizin heralde arge nedir , planlama nedir, dogru pozisyonda adam nedir hic bir fikriniz yok. AKP ye oy vermem ama chp bu konularda AKP nin onda biri donanimli degildir. Hayatinizda oturup bir kere meclis tv izleseydiniz niye CHP den bir halt olmiyacagini okurdunuz. AKP diyorki kardesim bende yeteri kadar doktor yok, YOK izin vermiyor daha cok doktor olmasina ben bu acigi kapatmam lazim , cozum olarak yabanci doktor diyorum. CHP nin savunmasi Ataturk beni turk hekimlerine emanet edin dedi, siz zaten ataturkcu degilsiniz, gericiler ne anlarsiniz. Bu mudur muhalefet, bu mudur baykal? Ben bile 10 dakikada 3 tane arguman solerim akp nin onerisine icinde cozum olan ama chp de bunu uretecek adam yok, niey cunku partinin butun mantigi nasil laf sokarim. Neymis DSP de rahsan yokmus artik , bu lafindan sonra brigand i ciddiye bile almiyorum bombos cunku. Iki gun once sezer aciklama yapiyor, Ben istedigim sartlarda birlesme olmazsa CHP yle birlesmem giden gitsin ben partimin basindayim. Ayni gun rahsan diyorki lan sezer kizdirma kafami kukla hadi git anlas:) Daha aksami olmadan sezer diyorki anlasiyorum onemli degil:) bu mudur rahsanin gittigi dsp. Beyler cozum planlardir, cikip kardesim ben GAP ta sunu yapicam, bu ulkedeki kurtleri bolunmeye goturen nedenleri temizliyecem, yok oda degil hepsini oldurucem bunada raziyim sonucta MHP mantigida budur. Ama chp nin bir plani bile yok. 0 0 0 O yuzden bana cikip baykal napsin demeyin, baykal adam gibi planla ciksin, egitimde sunu yapicam(ossde problem var duzeltiriz degil COZUM COZUM solesin) iste ulkedeki ayrilmaya karsi cozumumuz sudur desin. Neyse hepiniz siyasete 5 sene once basladiginiz icin en fazla baykalin ne halt oldugunu bilmezsiniz. En basitinden suleyman demirel bile olamamis biri, siyaseti biraktim deyip uc gun sonra geri dondu :) neyse siz neyi savundugunuzu bilmiyorsunuz gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @Brigand: said: DSP gözümde o kadar kişiye af çıkarması ile bitti", dediğin gibi affın çıkarılmasında Rahşan hanım rol oynadı. Şimdi Rahşan mı var DSP'de? Sizdeki mantık bu kadar mı? Başta kim varsa ağırlık ve güç ondadır. Yani partinin başındakilerin başkalarının görüşünü mü savunuyor dersin. Bir partinin başına gelmişsen sen, o partinin duruşusundur,parçasısındır.O partinin görüşünü belirtirsin,programını belirtirsin.Rahşan Ecevit'in görüşü demek o gün DSP'nin görüşü demektir.Ama bendeki güveni bir kere zedeledi bu konuda DSP arkasından gelen kendisinin yetiştirdiği [Zeki Sezer bende emeği çoktur,kendisi bana çok şey katmıştı demişti.] Başa geçtikten sonra benzer politikalar uygulamayacağını nerden bileyim? AKP'nin değiştiği benim açımdan ne kadar inandırıcıysa DSP'nin değişmesi kadar inandırıcıdır? said: "Sağa oy verin sağa. Kaçınız sağcı ile solcu arasındaki farkı biliyor acaba. Yazıklar olsun böyle gençliğe. " Verdiğin sağ tanımları gerçekten çok ilgincime gitti. Gayet yansız bir şekilde yazılmış,hatta bu tanımı bence kesinlikle bir sağcı objektif oalrak düşünerek yazmıştır diyorum.[!] Dünya'nın bir anda inanılmaz büyüme oranlarına ulaşmasını acaba sol akımın en uç noktasına yakın olan sosyalizm mi sağladı yoksa benim haberim yok? [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:37 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:37 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 buyume oranina ulastik ne olduk? gucsuzlerin ustune suluk gibi yapisarak elde edilen bu zenginligin insanliga ne gibi bir faydasi olabilir? bugun irakta ortadoguda yasananlar iranda cinde balkanalrda olan olaylar cok buyuk bir ilerlemede bizmi farketmedik? o ovunulen buyume dunyanin icine etti kaynattik dunyayi resmen 21. yuzyilda hacliseferi getirdi bu buyume yenidendin kavgalari basladi hacli zihniyeti hortladi sag budur iste sosyal devlet istiyoruz insana onem veren vatandasi kisisel cikarlarin sermaye cikarlarinin onune koyan bir devlet istiyoruz venezuella nasil yapti bunu? fakirlik dersiniz venezuellada kisi basina dusen gelir turkiyeden yuksek su anda ve adamlar dislerini sikip butun borclarini odedi simdi sirf vatandasina yatirim yapicak emperyalizme karsi ilk savasi vermis turk halkinin venezuella kadar bile olamamasi cok aci birsey hepsininde suclusu senelerdir kisisel cikarlarini ve degerlerini insanin onune koyan bu sagci zihniyetidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 deniz baykal ne yapmış lafına o kadar sinirleniyorum ki.4 yıldır ülkeyi karıl karış satanlar çok iyiişler yaptı deniz baykalı beğenmeyin. solculuk bizim ülkemizde pkklılık dinsizlik olarak algılanıyor genelde. Halbuki insanlıktır. solcu ne ister? adalet ister eşitlik ister insanca yaşam ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ben genel olarak konuştum. Madem sağcılık genel bir değer, ben de genel değerler üzerinden konuştum. Teoriyi pratiğe döktüğün zaman liberalizm her yerde farklıdır mesela, faşistsen de faşistlik her yerde değişiklik gösterir. Ben genel olarak sağdan konuşuyorum.Konumuz Türkiye'yse evet haklısınız, sağ hiçbir zaman işlevini yapamadı bu ülkede.Ama aynı şekilde solun da işlevini yapmadığını kabul etmeliyiz. Sağda benim görüşüm libaralizmle entegre olmuş bir kapitalizm sistemidir.Kapitalizm, şimdiki gibi teorinin emperyalizme dönüşmüş şekildeki hali değildir, sömürmek değildir. Sadece herkesin kendisi için ve dolayısıyla toplum için elinden gelenin en iyisini yapması,kapasitesini maksimum kullanmasıdır. Şimdi Türkiye'ye dönelim.Ben Toplumsal Kapitalizm'den yanayım.Yani İskandinav Ülkelerinin yaptığından,devletin eli parmağı var her şekil harcamalarda ama insanlar da kendilerini en iyi en güzel şekilde üretmeye adamışlar,eğitim sistemi iyi güzel. Ama bu aralar Amerika'daki bireysel kapitalizm e dönmeye çalışıyor İskandinav ülkeleri. Bunun nedeni maliyetlerin aşırı artması ve devletin biraz da olsa elini ayağını ekonomik ve sosyal işlerden çekmesidir. Ben sayko değilim, benim de hoşuma gitmiyor insanların acı çekmesi,ölmesi,öldürülmesi.Ama şöyle birşey var ki, eğer Sanayi Devrimi olmasaydı,üretim bu derecelerde artmasaydı.1820 lerden sonra ekonomiler globalleşip rekabeti arttırmasalardı ne biz ne Avrupa ne de Amerika kıtası şu anda sahip olduğu refaha sahip olurdu sadece onu söylemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 öhmm.. prawler'a matama'ya soralım sağcılar ne ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Benim inandığıma inanan sağcılar bunu isterler: Pastanın büyümesini ister. Herkesin ilk önce kendi için dolayısıyla toplum için elinden geleninin en iyisini yapmasını ister. Mülkiyet,hak ve hukukta eşitlik ister. Devletin minimum gereksinimlerini düzgün bir biçimde mutlaka yerine getirmesini,gerekiyorsa ekonomiye müdahale edilmesini ister. Piyasa'da optimum çıktı nasıl alınacaksa,öyle bir ekonominin oluşturulmasını ister. Herkesin eşit olmamasını,çalışmasıyla,sarfettiği eforla ödüllendirilmesini ister. Kimsenin aç kalmamasını,sistemde mutlaka bir pay bulmasını ister. ( Bireysel Kapitalizm'de bu çok zor biliyorum,ama toplumsal'da neden olmasın) Başkalarının sınırlarına kadar özgürlük ister. Demokrasi ister. Kaliteli eğitim,sağlık ve yaşam koşulları ister. İşte o yüzden sağcılar ayrılırlar: Bu yüzden liberalizm ortalarda bir yerlere yakınken, faşizm en uç noktadır. Buna laf atan solcular kendi içlerinde acaba sosyal demokrasi ile komünizmi aynı kefeye mi koyarlar? Sol tekmidir ki sağ tek olsun? [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 22:24 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yalniz solu savunanlarin solun ne oldugu hakkinda fikirleri yok :) chp yi sol olarak goruyorlar parti programini gorseniz en sag partiden daha sag :) ordu solcu elele :) polder nerede :) p.s ben akp ye oy vermiyecegim, kime verecegime karar vermedim ama chp de degil. O yuzden kafanizda forgiver imaji olusmasin, ben sadece chp nin bazi seylerden yararlandigini soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: once bir baykalin gecmis koalisyonda yaptiklarina bakin sonra konusun, neyse onlari gectim tamamen gunden konusalim ne yaptı abi anlat bakalım bi. yolsuzluk batagındaki hükümeti azınlık olarak desteklerken düşürdü mesela. bunu falan mı diceksin? ülkeyi sömürenlerden kurtardı falan mı diceksin merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Baykal bu ülkede Ekonomiden tut içişleri bakanlığına kadar her bakanlıkta görev yaptı. Ekonomi bakanlığı yaparken bile tek kuruş indirmedi cebe.Görüyoruz şimdiki ve tarihteki bakanlarımızı. Maliye bakanımızın servetine servet üstü10 eklediğini görüyoruz. Ama Baykal konuşamıyor bundan eminim.Çok gaz bi insan.Türkiye bugun 367 sayesinde çok önemli bir noktadan döndü çok büyük bir fırsat yakaladı.Buda baykal ve kanadoğlu sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 SOZ verdi hukumete girdi birseyler dogru yoluna girdirilmeye calisirken birakti kacti sonrada bunlar adiydi ben aslinda yalandan o hukumetteydim havalarina girdi :) Zaten cocuk oyunu neyse insanlar baykali savunuyorsa gercekten kotu durumdayiz zaten o kadar dogru durustuku baykal :) Kuruldugu gunden beri ilk defa meclise giremedi. Halk en guzel cevabi vermisti neyse turk halkinin hafizasi 39 gunmus arastirmislardi. birde ecevit vardi durustluguyle unlu, hani 5 cente muhtac eden :) neyse chp nin ustun ekonomi politakalariyla kurtulusa gideriz(neydi bak bilen yok :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: Yolsuzluk yapmadı. Çoluğunu çocuğunu eşini dostunu zengin etmedi, kankalarına ihale vermedi. Bu, rezalet bir durum... Onun için sevilmiyor. Dışişleri Bakanlığı yaptı. Vermedi Kıbrıs'ı... Ceket iliklemedi AB'nin önünde. Bundan büyük terbiyesizlik olur mu? Onun için sevmiyorlar. Maliye Bakanlığı yaptı. Unakıtan'ı seviyorlar. O'ndan nefret ediyorlar... Kim gibi Maliye Bakanı istiyorlar? Unakıtan gibi. Enerji Bakanlığı yaptı. En küçük yamuğu olmadı. Enerji bakanları şakır şakır yargılanıyor, yüz küsur yıl hapisleri falan isteniyor. Ama O'nun suistimali yok... Olur mu böyle şey? Olmaz. Onun için sevilmiyor. Hiç Başbakanlık yapmadı. Memleketi bu hale getiren bütün başbakanları övüyorlar ... Sonra da O'na, "Memleketi bu hale getiren asıl sensin" diyorlar. Tezkere geçmediyse, Amerikan askeri yerleşmediyse vatana... O'nun yüzünden. O olmasaydı, Başbakan bugün Cumhurbaşkanı'ydı... Sen kimsin ki, Başbakan'ın Çankaya'ya çıkmasına engel oluyorsun? Yakıştı mı bu yaptığın? Yakışmadı. Kimdir bu kötü adam? Deniz Baykal. yılmaz özdil güzel yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Baykal ın planı güzel. Mecliste iktidar olursa Dokunulmazlığı kaldırmayı planlıyor. Bu şekilde Tayyip Gül Arınç ve Unakıtan hakkındaki soruşturmalar başlayacak. çok hoş olur bu. Ama sanmıyorum kaldırabileceklerini.Çünkü chp de de var çok fazla çürük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 öncelikle inanılmaz olan burda konuşmalardan .. CHP nin ve AKP nin buyuk MEDYA nın ! planlarının nasıl tuttuğunu gördüm .. Sadece CHP ve AKP varmış gbi davranıyorsunuz o şöyle yaptı buu böle yaptı ülkeyi ikiye bölmek amaç tamamen . sen inanıyorsun ben inanmıyorum o innaıyor AKP ye oy verir aa AKP ye oy vermedi inançlı değil demekki ortamı yaratmaya çalışıyorlar ... sonra Baykal ne yaptı diyenlere ne yaptını bilmiyorum .. ama napmadığını söliiyim size HIRSIZLIK YAPMADI .! eşine dostuna ihale vermedi .. son 4,5 seneye bakın bu konuda neler görceksiniz neler . @matama biliyorum belki yabancı doktor olayını sadece örnek olarak verdin ama . tıp dunyasının içinden biri olarak konusyorum sorun doktorsuzluk değil imkansızlık . Doktor lar buyuk sehirlerde kümeleşmiş halde bulunuyorlar malesef cunku bir kalp damar cerrahının yapıcagı amelyat lar anadoluda yapılamıyor .. o gelicek yabancı doktorlar ise buna cozum değil tam tersi saglık hizmetinin kalitesini düşürücek çünkü emin ol gelicek doktor la amerika da avrupa da iyi eğitim almış doktorlar olmıcak .. bizim eğitim standartlarımızın cok altında eğitim almış doktorlar gelcek .. oylar bölünmesin olayına gelince eğere yuzde 10 barajı varsa bu ülkede ki dokunulmazlıklar oldugu sürece bence olmalı öle bir baraj . ben chp dışında akpartiyle koalisyon ortaklıgına girmicek 3 üncü bir partinin girmesini isterim .. anket lere göre de baraja en yakın partiler MHP ve GP demokrat parti nin direk akp yle koalisyon yapacagını düşünüyorum . CHP-DSP birleşmesinin zaten oy toplamak amaçlı gostermelik oldugunu düşünüyorum .. Baykal cıkıp birleşin dediniz birleştik şimdi sandıkta görev sizin diye konusmaya basladı bile .. ama hiç yoktan bu bile iyidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 benim babamda doktor(hemde askerdi ) yani neyden bahsedildiginin bende farkindayim, zaten belirttigim gibi ben bile uc tane karsi savla cikabilirdim ama chp bir tane bile soyleyemedi. ve emin olun bir kisinin bile chp de saglik politakasi hakkinda fikri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 MHP ile GP nin AKP iel koalisyon kurmasi imkansiz cem uzan in bole bisey yapmasi imkansiz gibi sen admain kicindaki donuna akdar el koy adam akc sene uzlasma teklif etsin verin bankami butun imfzedelerin parasini odiyim desin dalga gecip reddet sonra beni iktidarda destekle de yalan MHP ninde boyle bisey yapmasi imkansiz AKP nin benimsedigi ummetcilik ile mhp nin turk islam sentezi tezi birbirine taban tabana ters ve MHP her firsatta iktidara gelir gelmez ilk islerinin erdogan ve saz arkadaslarini yuce divan a sevketmek oldugunu soyledi defalarca kez DYP-ANAP yapabilir akp ile ona bisey diyemem keza bu partiler cikarlari icin gecmiste 180 derece donmus partielrdir genelbaskanlarida oyledir bugun akp soyle akp boyle diyip yarin akp ile kanka olurlarsa sasirmak salaklik olur chp-mhp koalisyonu olur diye dusunuyorum ben yada yine akp gelebilir ama istedigi gibi at kosturmasi bu saatten sonra imkansiz temennim chp-dsp nin aralarina shp yide almasi ve gercek anlamda solda birlik kurmasi gp yide alsinalr derdim ama cem uzan i aralarina almalari oy getirdigi kadar oyda goturebilir riskli bir olay hayalim cok ucuk ama RTE 1. bolgeden aday olucakmis eger secilemesse cok super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Olay Baykala oy vermem demek değil, CHPye oy veririm diye düşünmek. Bugün Baykal yarın başka biri ama CHP hep CHP. Eğer sadece Baykal var diye CHPye vermiyor iseniz bir daha düşünün. CHPye verin demiyorum dikkatinizi çekerim, sadece CHPye vermek istiyorum ama Baykala vermicem diyenlere yazdıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Noktalama hatası yapmısım sanki MHP,GP akepeyle koalisyon ortagı olurmus gibi anlaşılıyor yazdıgım DP yapar MHP,GP yapmaz olcak .. allahtan Viktor sölemiş teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Baykal dün Flash TV'de döktürdü. Türkiyenin ne sorunları olduğunu nası değiştirebileceğini anlattı. Mükemmel konuştu adam. Kimse karşı çıkabilecek birşey bile diyemedi. Çoğu gerçeği herkesin önüne serdi. Anca onu dinlemeden, başkalarının dedikleri ile "Baykal CHP'deyken oy vermem" der insanlar... Oyu insan kendi veriyor, biraz kendi takip etmeli böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bak brigand hala anlatamiyorum dun flashtada izledim baykalin hatipligi nam salmistir herkes cok iyi bilir 70 senelik yasaminda belkide en iyi yaptigi sey konusmak ama anlatamadigim dunde ayni numarayi yapti Rejim problemi var, iste basortu ordu , kurt var var var ama cozumun nedir hic konusmuyor sadece su var bu duzeltilmeli bu problemlerin oldugunu anlamak icin baykala sormak gerek degil, git sokaktaki cocukta soler off neyse anlaman cok zor dedigimi cunku kafani bir kere sabitlemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya benim gibi adama baykalı savundurtuyorsunuz helal olsun adam dün neler yapılması gerektiğini söyledi zaten ders çalışıyordum 12 den 1 e kadar kısmını izledim 2-3 saatlik programda adam bütün çalışmalarını nasıl anlatabilir? tayyip naaptı bu ülkeye 5 senedir sömürüden başka? borcumuzmu azaldı? ya adamı dinliyorsun en azından bişeyler söylüyor. tayyibi dinliyorsun 1923 de şu kadar araba vardı şimdi bu kadar var diyor hadi brigand kalın kafalı bana anlat neler yaptı akp sattığı limanları kapattığı fabrikaları özelleştirdiği telekom yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 teyzemin bi pankartı vardı izmir de onu paylaşmak istedim baya hoşuma gitmişti. bu arada borç dediniz de, akp geldiğinde 130 küsür milyar dolar olan toplam borcumuz, şuanda yaklaşık 380 milyar dolar. ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @matama Adamın eline yapacak fırsat hiç geçti mi? Sanki daha önce çok iktidardaydı da birşeyler yapmak için fırsatı oldu ama yapmadı oturdu durdu. Bende anlama zorluğu değil anlatma zorluğu var. Kusura bakma problem bende, sana anlatamıyorum. Sen normal bir insansın ama umarım anlatabilen birisi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar