codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bu sefer uyandım. hareket ettirdim. öyle çatırt diye ses geldi ve çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 akrabalar dua okuyup üfledi protection from injury skillim oldu galiba çook sıkıldım ya okula falan gitmeyi düşünüom yarın, oysaki iş görmez raporum vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 iş görmez ? tek el çalışmıyor mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 birden böyle kas atıyo ya. mal doktor sokarken herhalde siniri incitti. acıyo hala be. bundan öncekilerde acımıyordu. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hacı ilk mesajı okudum da bi, napalım ki? gelip takayım mı napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Geçmiş olsun kodneymcim körscüm. Yazık sana yaa, ama yarın iyileştircem ben seni merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Anlatışını okudugumda senin yerine flashback gördüm scrubs misali: *esneyerek uyanılır, kolun normal durmadıgı farkedilir* -Off.. Anneeee.. yine kolum çıktı. +Kk. *flap flap, kol sallanıyor sdf* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 - Deathblade Injury Report - :) Sol Kol - 1 Kez Kırıldı Sağ Kol - Şu ana kadar sadece çizildi , ağır hasar yok . Sol Ayak - 2 Kez Kırıldı , 1 Kez parmakların 3'ü çatladı. Sağ Ayak - 1 Kez Kırıldı , 1 Kez Çatladı Kafa - 2 Kez Yarıldı 8 Dikiş Atıldı . Saygılarımı sunarım ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 benim çenem çıkar bazen. ama iki hamlede oturturum yerine. gerçi canım yanar baya ama. bi kez sol başparmağım çatlamış ve çıkmıştı. o çatlak parmağın üzerine yerine oturtmak için yüklenen doktora bir sövmüştüm o gün adamın suratı hala aklımdadır. adam haber vermeden yaptı daha da fena anlıycaanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 benimde paso bacagım cıkıyo top oynarken hoplarken yada yanlıs bir harekette cat cıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ameliyat oldum sonunda. doktorlar çelik telle önden girdi arkadan çıktı omzun. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 geçmiş olsun nasılsın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 geçmiş olsun da nasıl önden girdi arkadan çıktı? çivilediler mi yani? öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 geçmiş olsun codename, celik telle girdi cıktı dediğin artriyoskopi mi? benim iki omzumda cıktı solu fizik tedaviyle topladım ama sağ feci yani, yüzemiyorum ilk kulaçta cıkıyo o derece, bende ilerde olmayı düşünüyorum iyileşme sürecin hakkında sürekli update edersen burayı cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 evet artriyoskopik. çelik tel sokmuşlardı hastaneden çıkınca çıkardılar. şu an yaralar acıyor. elimde sargıyla geziyorum 4 hafta kalıcakmış. pazartesi gene giddiccem doktora. geceleri zor oluyor uyumak ama 1 hafta içinde alışırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: - Deathblade Injury Report - :) Sol Kol - 1 Kez Kırıldı Sağ Kol - Şu ana kadar sadece çizildi , ağır hasar yok . Sol Ayak - 2 Kez Kırıldı , 1 Kez parmakların 3'ü çatladı. Sağ Ayak - 1 Kez Kırıldı , 1 Kez Çatladı Kafa - 2 Kez Yarıldı 8 Dikiş Atıldı . oehh. robocop musun olm sen kırıl, tamir ol gene kırıl :D benim de küçükken muntazaman sol kolum çıkardı. çok yaramazdım ayıptır söylemesi. şimdi koltuklardan düşme gibi aksiyonlara girmediğim için rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 igrancsın,anlatıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 neysiniz siz ya biyonik insan mı? adamların uvuzları mütemadiyen çıkıyor,kopuyor,çatlıyor,kırılıyıor sonra tekrardan birleştiriliyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 vücudumuza biraz hor davranıyoruz galiba, yaşlılıkta feci cıkacak bunların acısı :) edik:böyle deyip bende bi sakatlık çizelgesi koymazsam olmaz dimi :) sağ kol: bilek 2 kere, serçe parmağın tarak kemiği 1 kere kırıldı sol kol: 1 kere kırıldı sağ bacak: 2 kere ufak çatlaklar, baya bi bağ esnemeleri bi kaç kopma. sol bacak: kırık çatlak yok neyseki, bi kaç bağ esnemesi sadece. kafa: 3 kere yardım 40 civarı dikiş var :) bi tanesi baya kötüydü ama aynı anda hem kafamın arkasını hem cenemi yarıp üstüne bide beyin sarsıntısı geçirmiştim hayatımdan bi yarım saat eksik şu anda :)) omuzlarım cıktı ikisde ek olarak vücudumda çıtlamayan eklem yok gibi nerdeyse, göğüs kafesindeki kıkırdak bile cıtlıyo :) [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:19 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 operasyon hakkında detaylı bilgi istiyoruz. nedir ne değildir, nasıl yapıldı, şimdi nasıl hissediyorsun. teller belli bir zaman sonra çıkacak mı yoksa daimi kalıyorlar mı, değiştirilmeleri gerekir mi zaman içerisinde? gibi büyük geçmiş olsun ameliyat olayı her koşulda zor.. berbat bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yok çelik teli ertesi gün çekti çıkardı. iki türlü ameliyat var ya kesiyo yada artroskopik. artroskopikte bi kaç noktadan o teli sokup zarı dikiyo. o zar kol çıkınca yırtılıyo o yüzden kol tekrar tekrar çıkıyo benim zar içine kaçtığından zor bi amilet olmuş. 4 ssaat anastesi ile baygın kaldım ameliyat sırasında. pazartesi kontrole gidicem, en ufak harekette bile omzum acıyor. hem kaslar fena tutulmuş hemde bol miktarda dikiş var. (mor renkte bi çizgi var gözüken galiba derinin altından da dikmişler) 10 gün sonrada dikişleri açıcaklar. acısı düne oraanla azaldı ama hala acıyor. birde sabah akşam 2 antibiyotik var ve yatmadan öncede minosetle rahat bi şekilde uyuyabiliyorum.(rahat dediğim kafa dimdik kafaya bakıyor ve hareket yok 3-4 saatte bir de uyanma ve idrar molası. evet rahat bu ilk gece hastanede acıdan sabahlamıştım felaketti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 iz kalırsa dövme yparım sana kıyak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar