Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolum çıktı

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

benim çenem çıkar bazen. ama iki hamlede oturturum yerine. gerçi canım yanar baya ama.

bi kez sol başparmağım çatlamış ve çıkmıştı. o çatlak parmağın üzerine yerine oturtmak için yüklenen doktora bir sövmüştüm o gün adamın suratı hala aklımdadır. adam haber vermeden yaptı daha da fena anlıycaanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
geçmiş olsun codename, celik telle girdi cıktı dediğin artriyoskopi mi? benim iki omzumda cıktı solu fizik tedaviyle topladım ama sağ feci yani, yüzemiyorum ilk kulaçta cıkıyo o derece, bende ilerde olmayı düşünüyorum iyileşme sürecin hakkında sürekli update edersen burayı cok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- Deathblade Injury Report - :)

Sol Kol - 1 Kez Kırıldı
Sağ Kol - Şu ana kadar sadece çizildi , ağır hasar yok .
Sol Ayak - 2 Kez Kırıldı , 1 Kez parmakların 3'ü çatladı.
Sağ Ayak - 1 Kez Kırıldı , 1 Kez Çatladı
Kafa - 2 Kez Yarıldı 8 Dikiş Atıldı .

oehh. robocop musun olm sen kırıl, tamir ol gene kırıl :D
benim de küçükken muntazaman sol kolum çıkardı. çok yaramazdım ayıptır söylemesi. şimdi koltuklardan düşme gibi aksiyonlara girmediğim için rahatım :)
Sosyal ağlarda paylaş

vücudumuza biraz hor davranıyoruz galiba, yaşlılıkta feci cıkacak bunların acısı :)

edik:böyle deyip bende bi sakatlık çizelgesi koymazsam olmaz dimi :)

sağ kol: bilek 2 kere, serçe parmağın tarak kemiği 1 kere kırıldı
sol kol: 1 kere kırıldı
sağ bacak: 2 kere ufak çatlaklar, baya bi bağ esnemeleri bi kaç kopma.
sol bacak: kırık çatlak yok neyseki, bi kaç bağ esnemesi sadece.
kafa: 3 kere yardım 40 civarı dikiş var :) bi tanesi baya kötüydü ama aynı anda hem kafamın arkasını hem cenemi yarıp üstüne bide beyin sarsıntısı geçirmiştim hayatımdan bi yarım saat eksik şu anda :))
omuzlarım cıktı ikisde
ek olarak vücudumda çıtlamayan eklem yok gibi nerdeyse, göğüs kafesindeki kıkırdak bile cıtlıyo :)

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:19 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

operasyon hakkında detaylı bilgi istiyoruz. nedir ne değildir, nasıl yapıldı, şimdi nasıl hissediyorsun. teller belli bir zaman sonra çıkacak mı yoksa daimi kalıyorlar mı, değiştirilmeleri gerekir mi zaman içerisinde? gibi

büyük geçmiş olsun ameliyat olayı her koşulda zor.. berbat bi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

yok çelik teli ertesi gün çekti çıkardı.
iki türlü ameliyat var ya kesiyo yada artroskopik. artroskopikte bi kaç noktadan o teli sokup zarı dikiyo.
o zar kol çıkınca yırtılıyo o yüzden kol tekrar tekrar çıkıyo benim zar içine kaçtığından zor bi amilet olmuş.
4 ssaat anastesi ile baygın kaldım ameliyat sırasında.
pazartesi kontrole gidicem, en ufak harekette bile omzum acıyor. hem kaslar fena tutulmuş hemde bol miktarda dikiş var.
(mor renkte bi çizgi var gözüken galiba derinin altından da dikmişler)
10 gün sonrada dikişleri açıcaklar. acısı düne oraanla azaldı ama hala acıyor.
birde sabah akşam 2 antibiyotik var ve yatmadan öncede minosetle rahat bi şekilde uyuyabiliyorum.(rahat dediğim kafa dimdik kafaya bakıyor ve hareket yok 3-4 saatte bir de uyanma ve idrar molası. evet rahat bu ilk gece hastanede acıdan sabahlamıştım felaketti)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...