geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 farktan kaçmak için ne buldularsa sahaya atıyor çirkefler.. 3-0 bile ii skor onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 GS taraftari gole sakladigi mesaleleri 50. dakikada 2-0 maglupken yakmak zorunda kaldi. Pet sise stogu biten taraftarlar careyi stad koltuklarinda buldu, onlar da bitmis olacak ki en son beton kirip onu attilar. Hakem de yardimcilari toplayip soyunma odasina gitti, tatil mi edicek geri mi cikicak daha bilinmiyo. (Bundan 5 dakika once de yine yardimcilarini topladi, federasyon temsilcisiyle konustu, biraz bekleyip maci devam ettirdi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 2 Anons sonrası Hakemler soyunma odasına girdi. Kararları ne olacak göreceğiz. Eğer tekrar sahaya çıkmazlarsa 3-0 FB hükmen galip sayılır. GS de sağlam ceza almalıdır ama ben ulusoy'a güvenmiyorum. Bakalım neler olacak bekliyoruz bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 7-0 pankartini yanlis renkte hazirlamis galiba ultrAslan :p Ne cezasi canim GS icin, hepsi Tumer'le Tuncay'in basinin altindan cikti. Cok agir tahrik ettiler, kadroya girmeselerdi 56 dakika boyunca sahaya madde yagmazdi, 5'er mac almalari lazim bence. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:30 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Fenerbahçe yönetimiyıllardır yarattığı nefretin birikmiş karşılığını alıyor, Canaydın da. Umarım olaylar dinmez de 3-0 tatil olur, 8 maç ceza alırız, Canaydın da istifa eder. Çığlık atarım sevinçten Canaydın giderse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 niye birikti acaba o nefret? hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tabi unuttum onu da bak, Aziz'in hak mahrumiyeti de 4 yila uzatilmali, sorumlusu o ne de olsa. "NE ALKIŞI LAN FANTAZİ BUNLAR İLK YARI KAFAMIZI YARDILAR" diyip taraftara "saldirin" mesaji veren Adnan Polat'in sucu yok hic dimi? Neyse hakemler geliyo dediler galiba, gidiyorum ben maca :p [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:36 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 alkışlasaydınız ezmezdik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Heh şu arada 1 tane daha gol bulursak 6-0 galip sayılırız o zaman çok gülerim. Gerçi maç tatil olmasa muhtemelen 6 yı buluruz yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 başta valla iyi eğlendik özlerine dönerler ,bardak çanak atmayı bırakıp "yönetim istifa " diye bağırırlar dedikte,özleri bu işte.. ama bi tafartarın bu hale gelmesi harbi içler acısı,çok üzülüyorum gs taraftarı adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Başlıyo tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Adnan Polat bu maç için hatalı, Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir, Şekip Mosturoğlu üçlüsü yıllardır nefret topladı. Bu çekememezlikten değil, geçen sezon da biz şampiyonduk sonuçta. Ancak FB yönetiminin sergilediği tutum, takındıkları tavırlar bütün ligi kendilerine düşman etti. Taraftar da patladı. Artık 6,7 olsa ne yazar, maç kalmadı harbi. Neyse başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Hee şimdiden zemin hazırlığına başladınız yani. Eğer 6 7 olursa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Şöle acıklamalar yapmayın,konuyu dagıtıp zemin olusturmaya calısmayın bide.. Komik duruma düşüyosunuz. 1gün önce gelin gelin agırlıcaz sizi,cehennem burası tribinde takır takır yazıyodunuz buraya sanki yıllardır böle her geldigimizde 5-6 tane atıyomuş gibi tarz yapmaya calısmalar falan. Şimdide demogoji yapmaya kalkışmayın yani. Efendi gibi tebrik etmesini bilin. 6-7 atsak ne yazarmış... [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:49 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 6-7 atsak görürsün sen nolcagına takımına yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Arda bile çirkef olmuş lol... Kendini bi bok sanıyo çocukcağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 FB bunu hep yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 olay var mı olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ben hiçbir zaman yeneceğiz sizi demedim bu maçla ilgili, diyenler utansın. Saçma, FB'yi yenmemiz mümkün değildi bugün zaten. Şampiyon olmuş FB herşey bitmiş, zemin de hazırlamıyorum gerçekten artık GS hakkında hiçbir şeye üzülmüyorum. Benim umurumda olmaz, takımın ağzına edilir, Canaydın gider güzel de olur gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 wow ne kareografiydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 valla kapadım maçı yeter bu kdr soytarılık,gs taraftarı kalitesini bir kez daha ispat etti futbol adına konuşulcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 cehennemle su şişeleri ters şeyler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ne cehennemi lol :D sami yenin cehennemliği mi kaldı ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Arda attı lan, helal çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 1 hafta önce söylenenlere göre şu anda cehennemde olmamız gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar