toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hehe güzelmiş, valla ben açıkcası ne olursa olsun fb nin gs karsısında kazanmak için cıkacagını dusunmustum ama zico baya rahat bırakmıs antrenmanlarda bile. neyse evden cıkmadan once, zevkli bir mucadele olmasını, sonunda gs nin kazanmasını, taraftarın fazla abartmayıp gelecek sezonu düşünmesini, ve futbolcuların sakatlık yasamamasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 alex oldukça hırslı oynayacaktır bu maçta,en azından öyle umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 konuyla alakasız afedersiniz ama gözüme battıda.eagle futbol bölmüne girdiğimde 15 topic görüyosam 10 u senin ya çok şey merak ediyosun-araştırıyosun ya da açmış olmak için açıyosun asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 böyle böyle insanları soğutuyorsunuz paticikten. pardon ama size ne yahu? o açmış diye ben açmıyorum,o açmasa ben açıcam ben açmasam toggie açıcak sonra fistan falan filan sonuçta hepimiz kavga edioz zaten mutlu mesut. =)) [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:08 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o değil de alex tümer appiah falan yok,yenin de sevinin bari =)) bjk'den cl'de cacık olmaz gs çıksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 CL ye göre takım seçilse en son feneri alırlar sanırım, Uluslararası başarısı var ya CL nin en kötü 2.takımı o da averajla yoksa 1. ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oha diyorum yuh diyorum o zaman ilk göztepeyi alsınlar çeyrek finali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Fena fikir değil, alsınlar göztepeyi, diğer kefede FB olduğunu düşününce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Alex Kadroda Yok... İşte 11`imiz Serdar, Önder, Ümit, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Deniz, Serkan, Lugano, Edu ilk 11`i ile çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hasan delirdi oha. tümeri dövecek maç çıkışında yazın bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gs li taraftarları canı gönülden tebrik ediyorum. bizim yapamadığımızı onlar yaptı. kadıköyde yapıp yapıp sonra fair play havasına bürünenlere çok güzel cevap veriyor taraftar şimdi. kimse bana kalkıpta fair playden bahsetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Kej Show bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 LUGANOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 0-1 heheheahae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 GOL VAR shdfuahuzhuasdha LUGANO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 amaaaaaaaaan.. gol mu oldu. amaaaan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 EDUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 AHAHAH GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL Adnan Polat gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Anaaaa 2mi oldu yoksa qhahahasduhadşlksfşlksd ulan yeminle üzülüyorum bu adamlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gol mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Nesrin Sipahi - İnleyen Nağmeler İnleyen nağmeler ruhumu sardı Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada dert oradaydı Bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Söz Yazarı: Zeynettin Maraş Besteci: Zeynettin Maraş [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:45 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 0-2 şu anda ama, büyük konuşmak gibi olmasın, BU MAÇ BİTMEZ. büyük olay olur gibi, seyirci cıldırmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sadece fbliler takılıyor hayırdır. geçen hafta bjk bu haftada gs sustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 0-2 fener önde goller Lugano ve Edu dracena.. inleyen nağmeler ruhumu sardı,bir rüya ki orda hep şarkılar vardııııı, uçan kuşlar martılaaaaaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lol ya. insan şampiyon olduk der. yuva yıkmayalım der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar