Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Tam geri dönmüş gidiyorlardı.

Başladı Fenerliler "Bayrak geliyor bayrak yalelel yalele.. " diye tekrar geri döndüler
safsaffdsaxdasdssdsefsdf of olcem sfsdsd

bu parçada benden luckye gitsin.

CANSEVER - NOBETTEYIM
http://www.youtube.com/watch?v=GTK6jz0OlQs

bu parçada hepinize gitti zaten..
ALISAMIYENDE FENERBAHÇEM BENİM TEZAHURATI
http://www.youtube.com/watch?v=l795OCZ6Ws0

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 14:10 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

EZELİ REKABET BİTTİ '(((((

Bunu ben söylemiyorum.. son 5 lig maçının hepsinin biz kazandığımız için istatistikler de söylemiyıor...galatasarayla YAPILAN 17 KARŞILAŞMAYIDA KAZANDIGIMIZ İÇİN SÖYLEMİYORUM. Bakın kimler söylüyor:

Polat, ''Taraftarların, yönetime tepkilerinin sürdüğü ve aradaki bu sıkıntıyı gidermek için neler yapacakları'' yönündeki bir soruya, ''Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz durum da ortada. Büyük bütçeler karşısında rekabet etmek kolay değil. Mali yapımızı düzeltmeden bu rekabetin içinde olmamız çok zor. İmkansızlıklar içinde bu kavgayı veriyoruz ve camiamızdan destek bekliyoruz'' yanıtını verdi.

Teknik direktör Erik Gerets'in, maç sonrası açıklamalarında, ''Galatasaray'ın kadrosuyla Fenerbahçe'nin kadrosu arasında önemli bir kalite farkı bulunduğu'' yönünde ifadesi olduğunun söylenmesi üzerine .....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe too good for Gala

UEFA`nın Resmi sitesinden derbi maç için tokat gibi yorum geldi. Galatasaray`ı evinde mağlup ettiğimiz karşılaşma için takımımıza "Fenerbahçe seriyi bozmadı ve kazandı" derken, ilgili haberin başlığında ise Fenerbahçe, Galatasaray için fazla iyi...ifadelerine yer verdi. UEFA`nın resmi internet sitesinde yer alan haber yazısının tam metni şöyle:

Fenerbahçe SK completed a memorable season with a 2-1 win against Galatasaray SK on a night when Beşiktaş JK`s win by the same scoreline against Ankaraspor earned them a place in the UEFA Champions League second qualifying round.

Serious performance
Although Fenerbahçe had already clinched the title this match had to be stopped early in the second half for crowd disturbances involving rival supporters. Nevertheless, when the players returned Diego Lugano and Edu Dracena made the most of set-pieces to give the champions a 2-0 lead before Arda Turan scored with an injury-time effort. "My players knew the importance of the game before kick-off and showed how serious they were by winning," said Fenerbahçe coach Zico.

Bobo winner
Beşiktaş, who replaced coach Jean Tigana with his assistant Tayfur Havutçu in midweek, got off to the best of starts when Marcio Nobre gave them the lead against Ankaraspor` after just five minutes. Murat Tosun equalised early in the second half but Beşiktaş`s leading goalscorer Bobo sealed qualification for the UEFA Champions League second round with a goal five minutes from time.

5/20/2007 1:31:58 PM

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=7322
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi lorot, larot, tarot.. her neisen..

dediydim maçtan önce
herhangi bir takımın samiyende çekeceği tek zorluk, tehlike, baskı.. samiyenin eskiliğinin içkarartıcılığı, çökebilme ihtimali ve düğüm olmuş karmaşasıdır..

allah aşkına yeni stad yapın yahu! gs'ye yakışmayan bi stad..

konuya dönersek.. fener gs'yi yener..

işte taraftara da bay gelmiş.. elbirliği bi yakalım yıkalım demişler.. klübün cebinden para çıkmasın, hayır dua alalım demiş çocuklar.. yoksa şiddet falan da yok..! sahaya atılan sular çimleri sulama maksatlı.. zaten bu olaylar her maçta gözüküyor... di mi? şu fener medyası yok mu? onlar abartıyorlar.. 1-2 adet(!) su atıldıysa ne olmuş ki.. koltuklar zaten şiddet için değil yıkım için kırıldı..

aa abartmayalım
((o_0))
Sosyal ağlarda paylaş

İlk golden hemen önce Tümer serbest atış kullanacak.. Lucky gibi primitif insanlar su yağmuruna başlamış, kabiliyetsizler anca bi tanesini Tümer'e denk getirebiliyorlar ve stadda anlamsız sevinç uğultuları çınlıyor.. Bunun üzerine Tümer arkasını dönerek;

- Bravo ezikler!

dermiş gibi alkışlıyor.. Ve serbest vuruşu kullanıyor..

Defansın hatası sonucu Lugano topu boş kaleye yuvarlıyor ve goool.. Tam topu galatasaray ağlarına sokarken ki yüz ifadesine dikkat.. Adete yüzü gülüyor..

Sözde cehennemlerinde rezalet çıkaran o beş para etmez taraftarlara ve lucky gibi henüz ergenliğini tamamlamamış klavye delikanlılarına ise soracak tek bir soru kalıyor..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler
üye § 20 Mayıs 2007, Pazar - 14:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

DOĞRU :D

abi izle makarayı gör..gs kapalısını kandırmış bizimkiler sfdasfdad

http://www.youtube.com/watch?v=l795OCZ6Ws0
SAMIYENDE FENERBAHCEM BENİM TEZAHURATI HEP BIR AGIZDAN :D:D: sfsfdsds

OFFFFFF BOMBA YA !!
bizimkiler başlamış Fenerbahçem benim diye
gs kapalıda dewam ediyor,nasıl adam bunlar ya lol
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyosun nocom? Mail mi atalim Serdar'a "aman abi ne guzel kurtardin" diye napalim, ne takimi kutlamasi?

Dunku olaylardan sorumlu olan cahil, cirkef, saldirgan, ilkel zihniyetten bi adam gelmis burda aklinca ahkam kesiyo salak salak, sen hala bize buluyosun kabahati. AntiFB olunur da bu kadar olunmaz, pes.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'ın verdii videoda bi yorum var tam evlere şenlik. Hiç dokunmadan aktarıyom:

[spo]Ezik Fb5liler hak etmisdi sukru saracoglunda bunlarda atti!BIzde dedik siz gelin Size ALi Samiyen Cehennemini gösterecegiz1ALLAHA SÜKREDINKI SIZI ORDA KATLETMEDIK SEREFSIZLER!!!![/spo]

Adamlar maça diil savaşa çıkmış resmen hasfhjsdjfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...