Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tabi Lucky, yonetimeydi tepkiniz, biz layik degiliz tepkiye zaten, ama sen 2. 3. sayfadaki mesajlarini okusana bi? Hatta ben quote ettim senin icin tek tek ama isine gelmedi heralde ;) Tuncay'la Deivid'e su geldi birer tane benim gordugum, baska da hicbisey olmadi. Gittiniz tam orta yaparken Necati'ye attiniz Serdar'a gitti direk top, superdi o mesela ehehe, cok eglendim o an. Sampiyonlugu garantilemis, rehavet icinde, tek forvetleri GS defansi gibi davranan bi takimi bu kadar cirkeflige ragmen yenemediniz, gucumuzun yettigi tek seyi yapip sahaya biseyler atalim dediniz onu da tutturamadiniz bile. GS acisindan sonuclari ne bunun? Federasyon yine kiyagini yapistirmazsa en az 5 mac seyircisiz oynama, para cezasi, Sami Yen'in yarisinda koltuk restorasyonu, bi de CL kapisinin dan diye suratinizin ortasina kapanmasi :) Bizdeki sonuclar ne peki? Bu sezon her branstaki her karsilasmada sizi yenen bir FB. Son 5 Super Lig macinda cehennem cennet dinlemeden sizi yenen bir FB. Cehenneminizden sirilsiklam cikan bir FB. Sahanizda sampiyonluk kutlayan bir FB. Dua edin Aziz kupayi Sami Yen'de istemedi, stadi yikmak icin bi ekibe ihtiyaciniz olmayacakti yoksa. (Tasarruf olurdu mis gibi gerci ama :p) "KADIKOYDEKINDEN BETER ETTIK NIHAHA" mantalitesindeki kulupten fair play bilmemne dersi mi alacagiz? Buyuk dusunebilseniz zaten hicbi olay cikarmaz, hatta (basinda degilse bile sonunda) alkislardiniz, ama hazimsiz ve cirkef insanlara yarasir sekilde agirladiniz bizi. Ben cok eglendim sahsen, hele gol icin planlanan mesalelerin umutlar suya dusunce yakilmasi ve atagimizi kesmek pahasina kendi adamlarinizin da oldugu bolgeye su koltuk falan atmaniz unutulmaz anlar yasatti bana :p Mac sonunda GS taraftarinin yuzundeki ifadesizlik de harikaydi tabi, uzuntu bile degildi yani, henuz idrak edememislerdi fark atmayi planladiklari FB ne yapiyor. 6-0'dan sonra en unutmayacagim GS maci sanirim, tesekkurler cehennem cocuklari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ya büyük bi ihtimalle orta 1 deki çocuğa laf yetiştiriyorsunuz bence boşverin o da ne söylediğinin farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 önce adam ol ultrAslan kelimesini ağzına alırken... taraftarın zerre kadar suçu yok HELAL OLSUN bir kez daha tebrik ediyorum... başımızdaki artık istifa etsin ama adamda yüz yok etmezki.. biz takımın iyi gündede kötü gündede yanındayız.. bunuda herkes böyle bilsin.. halen daha diyorum cehennemi yaşadınız gittiniz. bundan sonra kadıköydeki maçlarda daha akıllı davranırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sorry , kadıköyde muz verecez size söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kötü gününde adama şişe atan babamdı dimi? haha nası yanındasınız anlamıyorum yaş kaçtı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Maç aslında güzeldi dostluk görüntüleri falan vardı futbolcular arasında ama,Galatasaray'lı tafartarlar kendi kendilerini rezil ettdiler. Adamlar su şişesi atıyo Tuncay suyu içiyo bırakıyo falan=) Tümer zaten tam dayı gibi adam bıraktı topu kornerin orda sanki oynamıyorum der gibi Maç Galatasaray'ın saçmalıklarıyla geçti 2 tane defans oyuncusundan gol yediler.Cihan, Ayhan vs. o kadar boş adam varki seneye tamamen değişmiş bi kadroyla girmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Ya büyük bi ihtimalle orta 1 deki çocuğa laf yetiştiriyorsunuz bence boşverin o da ne söylediğinin farkında değil. sen lafını bilip konuşsana... yoksa ben ağır konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: halen daha diyorum cehennemi yaşadınız gittiniz. bundan sonra kadıköydeki maçlarda daha akıllı davranırsınız... Yonetime degil miydi cocugum sizin tepkiniz, biz niye sallayalim o zaman cehennemi, Ozhan bey amca dusunsun. Yok bizeydiyse neden 2 mesaj once obur turlu dedin? Kafam karisti bak simdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tepki yönetimeydi dedim evet.. ama istersen ondan sonra yazdığımıda oku... bilip bilmeden atıp tutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bir onceki mesajima bi cevabin varsa dinliyorum bu arada, kronoloji bozulmasin. Yoksa sorun degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: faşistim arkadaşım varmı bi diiceğin.... yönetim görsün bunları, banlansın şu gereksiz organizma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Tabi Lucky, yonetimeydi tepkiniz, biz layik degiliz tepkiye zaten, ama sen 2. 3. sayfadaki mesajlarini okusana bi? Hatta ben quote ettim senin icin tek tek ama isine gelmedi heralde ;) Tuncay'la Deivid'e su geldi birer tane benim gordugum, baska da hicbisey olmadi. Gittiniz tam orta yaparken Necati'ye attiniz Serdar'a gitti direk top, superdi o mesela ehehe, cok eglendim o an. Sampiyonlugu garantilemis, rehavet icinde, tek forvetleri GS defansi gibi davranan bi takimi bu kadar cirkeflige ragmen yenemediniz, gucumuzun yettigi tek seyi yapip sahaya biseyler atalim dediniz onu da tutturamadiniz bile. GS acisindan sonuclari ne bunun? Federasyon yine kiyagini yapistirmazsa en az 5 mac seyircisiz oynama, para cezasi, Sami Yen'in yarisinda koltuk restorasyonu, bi de CL kapisinin dan diye suratinizin ortasina kapanmasi :) Bizdeki sonuclar ne peki? Bu sezon her branstaki her karsilasmada sizi yenen bir FB. Son 5 Super Lig macinda cehennem cennet dinlemeden sizi yenen bir FB. Cehenneminizden sirilsiklam cikan bir FB. Sahanizda sampiyonluk kutlayan bir FB. Dua edin Aziz kupayi Sami Yen'de istemedi, stadi yikmak icin bi ekibe ihtiyaciniz olmayacakti yoksa. (Tasarruf olurdu mis gibi gerci ama :p) "KADIKOYDEKINDEN BETER ETTIK NIHAHA" mantalitesindeki kulupten fair play bilmemne dersi mi alacagiz? Buyuk dusunebilseniz zaten hicbi olay cikarmaz, hatta (basinda degilse bile sonunda) alkislardiniz, ama hazimsiz ve cirkef insanlara yarasir sekilde agirladiniz bizi. Ben cok eglendim sahsen, hele gol icin planlanan mesalelerin umutlar suya dusunce yakilmasi ve atagimizi kesmek pahasina kendi adamlarinizin da oldugu bolgeye su koltuk falan atmaniz unutulmaz anlar yasatti bana :p Mac sonunda GS taraftarinin yuzundeki ifadesizlik de harikaydi tabi, uzuntu bile degildi yani, henuz idrak edememislerdi fark atmayi planladiklari FB ne yapiyor. 6-0'dan sonra en unutmayacagim GS maci sanirim, tesekkurler cehennem cocuklari :p Sen eğlenebilirsin sahaya bişeyler atarken bizde eğlendik.. ceza felanda umurumda değil canaydın istifa etsin küme düşelim hiç sorun diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 banlanan kişilere 2. bir şans verilmesinin kötü sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu sezon çok unlucky olaylar oldu. yoksa şampiyon sizdiniz be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: ulusoy mulusoyla kastınız ulusoy diye kasan sizsiniz be çılgın kedi, süt dolu biberon bulamadın herelde yine kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sahaya biseyler atarken eglenmen de zeka yasini ortaya koyuyor zaten. Sizin gibi egitimsiz, saldirgan ve cirkef insanlarin maca girmesini yasaklasalar mesela, hepsine bedava LigTV verseler teselli ikramiyesi, olmaz boyle seyler. Ben iki gun once bu kadar (edik: typo) buyuk konusup asip kessem simdi biraz utanma arlanma gosterip tebrik edip gitmis yatmistim mesela, sen o kadar yuzsuzsun ki hala gelmisin burda OF NE BICIM ATTIK EHE diyosun, argumanin da "Ozhan gitsin yeter, kulube ne olursa olsun umrumuzda degil". Bu mu taraftarlik? (Bari bizimkilere isabet ettirseydiniz yav :p) [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 00:57 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Onlar icin de gecerli ayni sey? Almasinlar stada ucte birini, bak ne guzel efendi efendi oturuyo geri kalan 2/3. Ben ayi degilim cok sukur sahaya madde atacak kadar, diyorum ya zaten, yeterince buyuk dusunebilseniz super centilmence bu geceyi gecirir ve hava atardiniz, centilmenlik dersi verirdiniz. Onun yerine cirkeflik yarisina girdiniz, kulubunuze maddi manevi buyuk zararlar verdiniz, hirstan hazimsizliktan kendi stadinizi yaktiniz, bi de ustune ne yenebildiniz ne attiklarinizi tutturabildiniz eheh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya lucky.. git bi çay koy. bi on yıl sonra gel o zaman tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kulubumuze zararmı verdik.. Peki onların 5 yıl boyunca bize verdiği zararlar ? o centilmenlikleri bi kerede sizde görseydik.. ilk adımı siz atsaydınız... kadıköyde ağza alınmıycak küfürlerle dolu pankart bile astınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Zeka yasi statik olan bi insanla 10 yil sonra konussan nolur geffen? [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:05 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hiç bir yere gelmeyecek futbolumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Lucky'nin ozel mesajdan COK KOTU KUFUR EDERIM seklindeki muthis duzeyli ve etkili tehdidi beni cok fena yildirdi, konusmayayim ben artik bu bolumde en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Nesrin Sipahi - İnleyen Nağmeler İnleyen nağmeler ruhumu sardı Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada dert oradaydı Bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Söz Yazarı: Zeynettin Maraş Besteci: Zeynettin Maraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 heheh o potansiyeli gördüm bende zaten onda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Niye uyarmadin abi beni madem gordun o potansiyeli :( Bak gene mesaj atiyorum istemeden, cok kotu kufur etmesin simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar