geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ne çok konuşuyodunuz 2-3 hafta önce.. e hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 söndür ateşini. tuncayı görücne baliç geldi aklıma. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:11 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 noldu galatasaray 17mi oldu ? said: atacak bişey kalmadı.. kendilerini atacaklar artık diye bekledik.Serkan Balcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bonjo helal bende bu resmi arıodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi siz de şöyle şeyler koyarak niye geriosunuz ortamı..gidin şampiyonluk başlığınızda eğlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kaç maç ceza alcaklar çok merak ediyorum yada 15-20bin ytl para cezası ilemı geçiştirirler hoş onuda ödeyemez gs ama stadı kapansın daha iyi maket yapmaktan kurtulurlar. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:16 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 5 maç alır tahkim 3e indirir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi "evr" ne gerek var şimdi böyle laflara..hey allahım..siz çok zenginsiniz de bi işinze yaradı bu zenginlik.. nese onu geçelim..tekrarlıorum..bize çok çok büyük bir ceza verirler inşallah..yoksa kimse akıllanmıcak..bu işe bir yerden başlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: bonjo helal bende bu resmi arıodum :D baya karıştırdım arşivi buldum en sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben zamanında yazdıgımda o cok kaliteli gsli taraftarlar bana laf sokuyodu biz hakedeni alkışlarız falan diye noldu rezil oldunuz bu akşam kalitenizi gösterdiniz bende tüm söylediklerimi geri alıyorum gercekten alkışlamayın 17kez oldugu gibi diz çökün.ayrıca 9000ytl suyamı harcadınız o ne öyle sel basacaktı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gs lıları spor genel bölümüne alalım su topunda şampiyon oldunuz bu sene gönlünüzce kutlayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 fenere ne ceza verildiyse bize de o verilecek işte, hiç ağlamayın ulusoy diye. maçlarınızı izmir'e verdi izmirli fenerlilere kıyak geçti ceza diye daha ne istiyosunuz ulusoydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kadıköyde olanlarla sami yen'dekilerin aynı oldugunu düşünüyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 edik: double kill [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:47 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bizim seyirci sayesinde kaybettik maçı kendi sahanda baskı kuracakken saha kenarında hücüm yapmamızı engelledi kendi seyircimiz pet şişeden pas atılamaz oldu oyuncular baskı yaparken oyunu soguttular bi grup gerizekalı yuzunden bu hale geldi ki o kişiler zaten umursamıyorlardı maçın sonucunu. sırf protesto sırf taşkınlık için gittiler. ayrıca su alkıslama olayını cıkaranlar ve olayı ateşleyen medya da bu taşkınlıga sebep oldu. hayır futbolculara yazık adamlar oynamaya cıkıyorlar maç duraksayınca 2 takım oyuncusu kardeş kardeş konusuyor gayet sakinler birde staddaki denyolara bak olacak iş midir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gs deki maç başındaki o sinir neydi anlamadım heleki sabrideki maç yapmaya değil savaşmaya çıkmışlardı gs liyim ve gs nin kaybetmeyi hakettiğine inanıyorum o takıma o maça galibiyet yakışmazdı fb şampiyon gibi çıktı ve aldı maçı gs ise rezil bir oyunla verdi maçı helal olsun umarım ilerki yıllarda boyle bir sezonu bize yaşatmazlar birkaç avuç seyirciye sözüm yok zaten büyük bir ceza olur umarım verilen ceza [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:46 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bu maç bir maçlık bir öfke değildir ben olayların içinde olduğum İçin diyorum... İlk dönem kadıköyde galatasaya yapılanlar karşısında zaten taraftar bu maçı bekliyordu AMA BUNDAN DAHA ÖNEMLİSİ İSE BAŞIMIZDAKİ ZİHNİYETİ İSTİFA ETTİRMEK.. bu maç bütün birikmişler olayların patlamasıydı... Ha taraftar kötümü yaptı hayır çok iyi yaptılar.. İlk dönem kadıköyde yaşananları herkes iyi biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Rıdvan çok güzel konuştu. "Maçı izlemeyen kardeşim.. iyiki izlememişsin en iyisini yaptın" Türk Futbolunun rezilliğidir bu. Özhan Canaydının Galatasaray taraftarının sabrını taşırdığı noktadır. Fenerbahçe nin gerdiği ortamın sonucudur. Gslı futbolcuların , sporcuların yöneticilerin maç bittikten sonra Fenerbahçelilerin stada bayrak dikmemeleri için beklemeleride rezaletti. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:54 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 maçta fb'li oyuncuların gs li futbolcuların yaptıkları hareketlerden sonra bi gülmeleri vardı, bi bakışları vardı ki, şampiyonlugun verdiği rahatlıktandır sanırım cok sinirlendi gs li futbolcular. resmen gülüyorlardı her şeye fb li futbolcular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aferin 3-5 kişi birleşince terorist olmayı özenen senin gibi zihniyetlere lucky. bunun futbolla gs ile fb ile felan alakası yok. tek başına hiç bi halt olmayan insanların birleşince "erkek" olduğunu sanmasından kaynaklanıor, yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Gslı futbolcuların , sporcuların yöneticilerin maç bittikten sonra Fenerbahçelilerin stada bayrak dikmemeleri için beklemeleride rezaletti. rezalet mi? bekçisiyiz kadeşim itirazın mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Ha taraftar kötümü yaptı hayır çok iyi yaptılar.. İlk dönem kadıköyde yaşananları herkes iyi biliyor... aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 diğer maça hazırlıklı çıkacağız. bu maç tam olmadı. diğer maç 2-3 ölü istiyoruz biz arkadaşlarla kararlaştırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar