Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem üzerinden 1-2 soru

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX
GIGABYTE GA-8I965P-DS3 (I965P, GLAN, SATA, RAID, LGA775)
TWINMOS Twister DDR2 800MHz 1024MB
PALIT 320MB 8800GTS (PCI-E)
ASUS TA881 KASA 350W (Siyah)

Şöyle bir sistem yaptım şimdi sorularıma geleyim:
1) Ram'i direk salladım. Şöle çılgın performans alabileceğim ne önerirsiniz? öss fln derken ram piyasasını da kaçırdık.

2)320mb beni korkutuyo yahu. gerçi toms hardware 300-400 arası en ideal kart demiş ama yine de aklıma saçma sorular geliyor mesela 7950'nin 512'liği bunun performansını geçer mi acaba?

3)bu sisteme 120gb HDD taksam ölürmüyüm?:)
hayır para kalmadı hdd'ye elimdekini taksam performans fln nolur acaba?

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben direk 3. soruya cevap veriyim,abi ayıp ya sen git böyle sistem topla sonra bide 120 gb eski hdd yi tak :P,allah bilir bide ide dir o hddin,kasanın içinden eşşek gibi ide kablosu hiç güsel gözükmüyor:))
Bide eğer hdd de badsector varsa yahut uzun süredir scandisk-disk defrag yapmadıysan bilgisayarın performansı yerlerde sürünür,hevesin kursağında kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartı hakkında konuşmak gerekirse RAM'in çekirdek hızı önemli yani 7950 nin 512liği geçebilir de geçemeyebilirde gerçi 8800 dx10 destekli olduğu için dx10 oyunlarda 7950 bi işe yaramayacaktır. Ancak ekran kartı üreticisi olarak daha güvenilir ve bilindik bir marka seçmeni öneririm ASUS gibi...Biraz daha pahalı olacak tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

cat doğru söylemiş

2) saçma bi kıyaslama, 320 mb olayının birazda ekran ile alakası var , sen gidip 1950 x çözünürlükte oynayacaksan full açamazsın herşeyini . ama ben 19" 17" monitor kullanıyorum diyorsan rahat rahat oynarsın

3) hdd nin modeline ve fragment olup olmadığına göre değişir bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...