Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Gemilerde Talim Var diye bir dizi gördüm şimdi ATV'de. Bu ne rezalettir acep ? Bahriyeliler böyle lakayıt, böyle soytarı mı ? Pek sanmıyorum açıkçası. Rezillik olarak nitelendirebiliyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bir de "sen sus be", "saçmalama be" gibi replikler de mükemmel(!) tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bir demet tiyatroyu kaldırıp koydukları diziye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 keşke polis olsam diye bir dizi vardı onun gibi buda 1-2 ay sonra kaldırılır saçma sapan dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kızları hariç berbat bir dizi.yazık gunah harcanan paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hatunlar taş gerisi boş sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Reyting = Et > sanat mantığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 reytingi o saatte yayınlanan programlar arasında 3-4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dizi yapmayi bilmiyoruz boel salak sulak seyler iste hep ciddi takilmasi gereken kurumlarin lakayit olabilicegini gosteren polis akademisini yapti conniler biz aldik ayni tarzi senelerdir orduya denizcilere hatta polis e direk kopya cekerek uyarladik bi iki sulu elemanida isin icine attimi zeka yasi 60 dan kucuk insanalra hitap eden salak sulak komedielr cikiyor konular ve guldurme yontemleri hep ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Saçma dizile işte. 1-2 aya kalmaz kalkar merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bir demet tiyatro reyting eksikliğinden mi kalktı acaba? hayır öyleyse çok fena küfür edecem halkıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 tmsf falan diyip kaldırmışlar bir demet tiyatro'yu Valal hiç boşuna küfür etme bir demet tiyatro'nun yeni bölümleri çok kötüydü. Ben izlemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar