Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerlevelling hakkında


S_burti

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar birçok eski WoW oyuncusu oyuna geri donduk. Bir kısmımız tekrar kasmayı gozumuz kesmedi diye powerlevelling yaptirdik ve cok saglam biyer bulduk. Ve hem dierlerine gore cok ucuz hemde cok PL yaptirdik diye bize ekstra iskonto yapiyolar. Düşünen olursa ozelime mesaj atin yardimci olurum. Sevgiler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası oyunun 60 veya 70den sonra başladığını düşünürsek bişi kaybetmiş olmazsın Powerlvl ile. Hatta gayette damardan başlamış oluyorsun oyuna :P biraz acemilikle vakit geçer ama o da en fazla 2 gün. Elbette arkadaşlarında kasmak keyiflidir ama arkadaşların 70 iken tek başına onlara yetişecem diye kasmak bayar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın zamanı olmayabilir. Mesela çalışan bir ise eve geldiğinde oyun oynayacak zamanı max 2-3 saat oluyor. Bu durumda LvL kasmasının bir anlamı yok çünkü aylar sürer. Adamda diyorki ulan bütün gün eşşek gibi işte çalışıyorum, birde gelip oyunda çalışacağıma, para ile hazır karakter alırım zamanımı değerlendiririm. Uzun vadede düşününce belki de karlı bile çıkılabilir :)

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 14:12 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öle :D. Benim başka serverda lvl 60 im vardı mesela bu 3. charim olacakti ve farklı serverda farkli factionda baştan kasmayi gozum kesmedi. Ayrıca yeni evlendigim için cok oynayamıyorum. Arkadaşlardan kopmiyim die PL yaptirdim. Kasıyo olsam daha 40lardaydım şimdi girdikce birlikte instance yapioruz hiç diilse :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce hiç 1-60/70 kasmayan biri için PL çok kötü bir tercih. Oyunu kasarak ögreniyosunuz, charı vs. Elinize direk 70 char aldıgınızda raid, instance gibi yerlerde veya quest yaparken aptal gibi etrafa bakınabilirsiniz. Ama tekrar oyuna dönüp kasmak yemediyse ve saçacak paranız varsa oyun için olur tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 1-10 arasıyken farelere fireball atmalar, hp 50ye indiginde tabanları yağlamalar, "abi repaira para yetmiyo atsana 10s"ler, "ooo ?? dwarf warrior"lar, ilk 6 slot çantadan 8 slot çantaya geçişler, wailing cavernsdaki wipelar, ilk defa gayet savunmasız bi şekilde düşman bölgesine girişler olmadan oyundan zevk alabilirim diyosanız tabiki de powerlevel. ha çalışıyosanız ve hakkaten vaktiniz kısıtlıysa bu size kaderin bir oyunudur ve powerleveling tek çaredir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk charı kendi levellamayan adam
ne dogru duzgun team pvp si yapabilir
ne pve yapabilir.
Bir kere diğer klassların neler yapabileceğini görmesi lazım
100 lerce kere wipe tan kurtarması lazım grubu.
kendine özel taktikler geliştirmesi lazım,
yoksa polymorph olunca ole kuzu kuzu takılan druide benzer olay.
gördüm biliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yoksa polymorph olunca ole kuzu kuzu takılan druide benzer olay.
gördüm biliyorum


çok doğru bi laf yanlız bu. şu olayı yaşamadan level 60 olunmaz. level 30da fln keşfetmiştim ben böle bişi olduğunu (üstüne üstük kendim de keşfetmedim, level 60 bi arkadaş sölemişti), yaşayarak öğrenince tam refleks oluyor. en önemli yerlerde en doğru hareketleri yapmak aslında oyun başında bolcana .ıçmaktan geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...