S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Arkadaşlar birçok eski WoW oyuncusu oyuna geri donduk. Bir kısmımız tekrar kasmayı gozumuz kesmedi diye powerlevelling yaptirdik ve cok saglam biyer bulduk. Ve hem dierlerine gore cok ucuz hemde cok PL yaptirdik diye bize ekstra iskonto yapiyolar. Düşünen olursa ozelime mesaj atin yardimci olurum. Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 PWRlvlde öenmli olan bot mu kullanıyor yoksa oyuncu kendimi geliştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kısaca siz hizmeti veriyorsunuz, müşteri arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Hehe yok benle alakası. www.Thsale.com girin kendiniz halledin ama ben muhabbeti baya kurdum ve baya ii discount yaporlar olay sadece bu. Bu arada adam lvlliyo bot degil. Beni 1 haftada lvl60 yaptilar.arkadaşlarda yaptirio. Su ana kadar wow ve LOTRO PL i yaptirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 İyide hoş değil bence. Yani o char'ın lvl 60 olana kadar anıları yoksa sende, iyi ve kötü, at gitsin zaten. Ben mi idealist wowcuyum yoksa bir salak ben miyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Açıkcası oyunun 60 veya 70den sonra başladığını düşünürsek bişi kaybetmiş olmazsın Powerlvl ile. Hatta gayette damardan başlamış oluyorsun oyuna :P biraz acemilikle vakit geçer ama o da en fazla 2 gün. Elbette arkadaşlarında kasmak keyiflidir ama arkadaşların 70 iken tek başına onlara yetişecem diye kasmak bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben wowda pl olayını anlamıyorum ki eşşek yüküyle para veriyorlar birde. hani Uo falan olsa dersin "şu şu şu skilleri istiyorum" falan diye de öle bişey de yok gayet temiz güzel 2-3 acc alabilecğein paraya pl yaptırmak ne biliyim bana bi garip geliyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Adamın zamanı olmayabilir. Mesela çalışan bir ise eve geldiğinde oyun oynayacak zamanı max 2-3 saat oluyor. Bu durumda LvL kasmasının bir anlamı yok çünkü aylar sürer. Adamda diyorki ulan bütün gün eşşek gibi işte çalışıyorum, birde gelip oyunda çalışacağıma, para ile hazır karakter alırım zamanımı değerlendiririm. Uzun vadede düşününce belki de karlı bile çıkılabilir :) [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 14:12 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 aynen öle :D. Benim başka serverda lvl 60 im vardı mesela bu 3. charim olacakti ve farklı serverda farkli factionda baştan kasmayi gozum kesmedi. Ayrıca yeni evlendigim için cok oynayamıyorum. Arkadaşlardan kopmiyim die PL yaptirdim. Kasıyo olsam daha 40lardaydım şimdi girdikce birlikte instance yapioruz hiç diilse :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Daha önce hiç 1-60/70 kasmayan biri için PL çok kötü bir tercih. Oyunu kasarak ögreniyosunuz, charı vs. Elinize direk 70 char aldıgınızda raid, instance gibi yerlerde veya quest yaparken aptal gibi etrafa bakınabilirsiniz. Ama tekrar oyuna dönüp kasmak yemediyse ve saçacak paranız varsa oyun için olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Toplamda baktığında 100 dolara char almak veya 150 dolara daha ucuza geliyor olabilir. yani o charı kasacağın zamandaki harcamalardan yırtmış oluyordsun. 70 olduktan sonra 1 haftada öğrenirsin herşeyi bi eksiklik falanda olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 level 1-10 arasıyken farelere fireball atmalar, hp 50ye indiginde tabanları yağlamalar, "abi repaira para yetmiyo atsana 10s"ler, "ooo ?? dwarf warrior"lar, ilk 6 slot çantadan 8 slot çantaya geçişler, wailing cavernsdaki wipelar, ilk defa gayet savunmasız bi şekilde düşman bölgesine girişler olmadan oyundan zevk alabilirim diyosanız tabiki de powerlevel. ha çalışıyosanız ve hakkaten vaktiniz kısıtlıysa bu size kaderin bir oyunudur ve powerleveling tek çaredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ama bide parası oluyo charın.60 olana kadar full farmla ne biçim para oluyo.60 olur olmaz epic mount bile alınır çok fena kasıyolar.epic düşüyo item düşüyo bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 başka charların varsa aynı accountta yeni acount almak olmuo abi. çift acount oluyo onun yerine alt chari kastiriyorsun işte. 2 kere neysede 3. kez kasmak sıkıyor insanı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ilk charı kendi levellamayan adam ne dogru duzgun team pvp si yapabilir ne pve yapabilir. Bir kere diğer klassların neler yapabileceğini görmesi lazım 100 lerce kere wipe tan kurtarması lazım grubu. kendine özel taktikler geliştirmesi lazım, yoksa polymorph olunca ole kuzu kuzu takılan druide benzer olay. gördüm biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 150$ para diyor bu 1-60 arası 12 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 70 olucam diye 1 ay solo lvl kasan adamdan 70 oldumu hayır gelmez çünkü sıkılmıştır yeni char kasar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 itina ile PLVL char kasalır... Zergling WOW Hizmetleri. bknz: Todesengel [spo=Tey Tey Tey] [/spo] (para kasmiyorum) (bayar) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:09 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: yoksa polymorph olunca ole kuzu kuzu takılan druide benzer olay. gördüm biliyorum çok doğru bi laf yanlız bu. şu olayı yaşamadan level 60 olunmaz. level 30da fln keşfetmiştim ben böle bişi olduğunu (üstüne üstük kendim de keşfetmedim, level 60 bi arkadaş sölemişti), yaşayarak öğrenince tam refleks oluyor. en önemli yerlerde en doğru hareketleri yapmak aslında oyun başında bolcana .ıçmaktan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 1 kez takılırsın kuzu sonra ögrenirsin yani 2 ay lvl kasacak zamanı olmayana powerlvling ilaç gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bana 60-70 lazım ya TBC gelmeden bırakmıştım hunterımı şimdi döneyim diyorum ama kasmak gerçekten bayıyo beni oturup grind bile yapamıyorum düşünün artık hunterım bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 arkadaşlar bugun itibari ile siteye yaptirdigimiz PL sayısı 10 u geçti kimse sorun yasamadı rahat olabilirsiniz. PM atarsanız bana msnden detayları verebilirim bi parça da discount yapiorlar artık bana :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hehe bu iş aldı yurudu Turk PL sirketi kuracagiz :P. Amma iş varmış bu olayda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Heh demiştim, 3 gün sonra gelen bump fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Keşke düzgün bi Türk PWLer olsa. Mis gibi korkmadan kullanabilsek yani dolandırırsa gidip yüzyüze görüşebilme şansımız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar