Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Sıcaklar geldi yine nereye dokunursam çarpılmaya başladım. Yok mudur buna bir çare ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 dokunmamak bi çare olabilir belki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Çıplak ayak toprakta yürü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 çimde yürüyecen çıplak ayakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 çim yok toprak yok valla direk şehrin göbeğinde Merdivenden inerken çat Biri koluma değiyor çat Kapı açmaya çalışıyorum çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ahahah, bende de oluyodu bu :) elektro/magneto/bıdıto v.s lakaplar takıyolardı. büyük güç büyük sorumluluklar getirir, plastik eldivenden şaşma :p insanlarda da oluyo mu? ben az can yakmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar