dersim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Linkin Park: Bilet 50.000.000 Radiohead: Bilet 40.000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 radiohead.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ikisininde türkiyeye gelme olasılığı çok düşük bende anca pop'n coke'a falan gelirler! ikisinede gitmem![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bende ikisinede gitmezdim.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eğlence olsun diye giderim belki radiohead ın daha az şarkısını biliyorum ama daha güzel bence. giderdim heralde 2sine de. Yahu başka alternatif yokmu? :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 adamlar radiohead'i bulmuş alternatif arıyo ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 kesssssssssssssssssssssssinlikle linkin park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 radioheade belki giderim. ama bildiğim şey linkin park'a gitmeyeceğimdir.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 +1 said: Kenderleme, 29 September 2003 16:43 tarihinde demiş ki: radioheade belki giderim. ama bildiğim şey linkin park'a gitmeyeceğimdir.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 linkin park ı tercih ederdim ancak ikisine de o civarda para vermem rock the nations 40 milyon dt 30 milyon civarıyken olmaz öyle yağma bence.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 radiohead[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 İkisinede giderim İstanbulda olsam.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 blind guardian (veya rammstein, metallica, apocalyptica) gelse ankarada olmama rağmen gelirim...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 radiohead'a gidilir abi. linkin park'ı salla adamlar iki albüm yaptı tek yumurta ikizi gibi.aynı konserde aynı şarkıyı iki kez dinlemek bayar be.. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 gitmem ikisinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: someone, 29 September 2003 16:40 tarihinde demiş ki: adamlar radiohead'i bulmuş alternatif arıyo ya Sen bilmiyosun galba ama bi laf var: Zevkler ve renkler tartışılmaz.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ikisi arasından radiohead i şeçerim fakat iron maiden gelirse tek geçerim :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ikiside rockncoke ve ya h2k ya gelse güzel olur hayatta kaçırmam[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Maiden forever diyelim, bu forumu burda kapatalim. :D Maiden rules PLS![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Gitmezdim bi de onlara para mı wercem[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Radiohead olabilir ama o kadar para vermem. Ama Opeth tekrar gelse varyaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ikisine de gitmem, nightwish'i bekliyorum, asla gelmeyeceklerini bilsem de. :P[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hiçbirine gitmem mdb gelene kadar hiçbişii de gitmicem küstüm konserlere :([hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Linkin Park[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 İkisine de gitmem[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar