Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Senaryosu


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Hoca her türlü senaryo olur dedi. Kadın oyle Flexi bıraktıkı insan ne yapacagını şaşırıyor. Konu olarak herşey olur . Kısada olur uzunda. 1 senaryoda verebilirsiniz 10 da dedi :) .

Örnk: Adamın biri yolda yürürken boka basar sağına soluna bakındıktan sonra sinirli bir şekilde yoluna devam eder. Öbürsü gün aynı yerden geçerken
bir kadının köpeğiyle geldiğini görür.Köpek dün boka bastığı yere sıçmaktadır.
Bunu gören adam yanlarına yaklaşır....................................

gibi

Ben 1 sayfa senaryo istemiyorum verdiğim örnekten biraz daha uzun ve orjinal fikirlere ihtiyacım var. Senaryo'ya ben çeviririm

Simdiden sagolun. Bide benim yazdığım gibi Garbage'lık yazı olmasın lutfen :D

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:42 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türk filmi tadında.
Esas oğlan burun amilyatı olmuştur ve hastanede yatmaktadır. Arkadaşları da ona sürpriz yapmak için hastaneye gelirler. Fakat yanlarında bir de konuk sanatçı vardır. Konuk sanatçı da esas oğlanın bir arkadaşının arkadaşıdır ve esas oğlanla tanışmak ister uzun zamanlar boyunca. (çünkü bahsi geçen oğlan hariç arkadaşının tüm arkadaşlarını tanımaktadır) Zaten hastaneye gelme nedeni de budur. Odanın kapısı çalar, esas oğlanın annesi de kapıyı açar içeriye paldır küldür giren şahıs bu konuk sanatçı kişisidir. Eh tabii anne olacak aktrist de oğlunun tüm arkadaşlarını tanıdığından karşısında gördüğü UMO'ya (unidentified moving object) sen de kimsin? der. Bu şekilde anneyle konuk sanatçı tanışırlar.

Nasıl hiç beklenmedik kişiler değil mi tanışanlar :D . (ordaki oğlan sıfatını yiyen kişi benim bu arada - tamamen gerçek olaylar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...