Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 :) Pokerde blöf sonucu karşndakinin elinin beklediğin bir ele denk gelme ani kısaca senin saydığı sahip olduğun kartlar harici kartların beklenen eline sahip olma oranı en yüksek 23'e 1'dir. Bunu kastetmiştim. Ayrıca senelerdir buradayım ve ayar verme gibi bir egom hiç olmadı ;) Sadece BİLDİĞİM bir konu hakkında EMİN OLDUĞUM bir yorum yapmak istedim... Yanlış anlaşıldı ise affola ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 oran ihtimal konusuyosak eger.loto da 1 2 3 4 5 6 rakamlarının gelmesi ihtimali diger hepsiyle aynı (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Az önce bir tane JBL Creature II aldım. Buda hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ehehe sen site sahipleriyle anlaşmalıyım desene şuna :p ya da özel mesaj olarak taktik verirsen ben de bişeyler alıcam tak etti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hehe jbl creature sitedeki en ucuz esya fln heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Şimdi PS3 almam için ne öneriyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 max kişi ve max fiyat gibi sınırları var. max kişiye ulaşınca teklif sayısı en yüksek fiyat verene mi gidiyor ürün? bir diğer sorum da max fiyatı daha ürün %1 fiyatlarındayken verip alınabiliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Tutoryal plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 max tekil fiyata gidiyor. Diyelim urune max 500YTL demisler. Sen de 500YTL dedin. Senden baskasi girip 500YTL derse, kaybediyorsun. Diyelim ki sirasi onemli olmamakla beraber bu urune soyle onerilerde bulundu insanlar: 300, 500, 500, 499, 488, 498, 498. -Sistem ilk once cogullari siliyor: 500, 498'ler silindi. -Sonra kalanlari (300,499,488) siraya diziyor: 499-488-300. -En yuksek olan kazanmis oluyor: 499. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yarin kapanisi olan wii ye 1 teklif bide ertesi gun kapancak ps3 e 4 teklif verdim bakalim hep girip geziyordum bi denemek istedim de pek umitli degilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben giremiyorum kac gundur bu siteye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kaybettiğinde kaç para kaybediyosun onu anlamış değilim ben halen. sitesinde de yazmıyo bişey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kaybettiğinde para vermiyorsun. sadece her teklif için belli bir ücreti, teklif verirken ödüyorsun. yani 10 teklif verdin, daha o anda paran gidiyor. kazanırsan kazandığın fiyata göre parasını ödüyorsun, kaybedersen bir şey ödemiyorsun. yani kaybettin mi teklif verirlen ödediğin paradan oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 o ücret ne kadar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Urune gore degisiyor. Bazisindan teklif basina 5YTL bazisindan teklif basina 20YTL. Ek: Zaten kazanmak icin cok teklif vermek gerekiyor. Boylece max teklif + verilen tekliflerin ucreti eklenince; fiyat urunun piyasa fiyatina baya bi yaklasiyor. Tabiki illa kazanacaksin diye birsey yok. Teklif veren cok, kazanan tek kisi oluyor. Kazanamayanlar da sadece teklif ucretlerini oduyor, uzuluyor, vs. :P Yanliz ben neredeyse 1 haftadir giremiyorum, sizde herhangi bir sorun yok mu? [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:56 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Her ihalede yazıyor teklif kayıt ücreti diye.3 ytl den başlıyor bildiğim kadarıyla. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:53 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Dün 1 tane Samsung d900i ve nokia e65 aldım (ortalama max 15 teklifle) Bugün ise Nokia N76 ve K530i aldım baya ucuza denk geldi. şimdi satıcam hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lan senden daha beleşçi birini görmedim forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aga beleş değil parayla alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 az önce birtane daha samsung d900i aldım toplam 180ytle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çok başarılı bir sistem ya insan heyecanlanıyor :P İlk ihaleme giricemde bir sorum var hesabımda teklif verirken tum paranın olması gerekiyor mu yoksa ihaleyi kazandıktan sonra ana parayı yatırsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 teklif vermeden önce, teklif vereceğin (yada daha fazlası) kadar parayı kredi olarak yüklüyorsun. şayet kazanırsan, ana ücreti sonrada ödeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mayhem bize de öğret biz de kazanalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yakında kurs açacağım zaten 3 adımda altividen 4 de 1 fiyatına nasıl ürün alınır mücaraat öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bildiğin eşya piyangosu işte sadece çekiliş yapma koşulları değişik zaten bir ara davalık oldular da ttemyize gittiler sorna ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar