Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altivi.com


Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

"ALTİVİ kapalı zarf ihale sistemi ile üyelerine birçok cazip yeni ürünü çok uygun fiyatlara sunan bir internet sitesidir. Sitede ayrıca ihaleye sunulan ürünleri çok cazip fiyatlarla doğrudan satın alma imkanı da sunulmaktadır. ALTİVİ'nin özelliği, benzersiz ihale sistemi sayesinde üyelerine sağladığı avantajlardır. Sahip olamayacağınızı düşündüğünüz ürünleri bile ALTİVİ sayesinde hayal edemeyeceğiniz fiyatlara satın alabilirsiniz. "

Aranızda bilen vardır belki, ben de bi süredir kayıtlıydım, geçenlerde bi telefon ihalesine girdim ve kaybettim, üzerine ipod video ihalesine girdim ve kazandım. bikaç gün sonra da beklemememe ramen ipod elime geçti, sizlere de duyurim istedim.
eğer ihaleyi kazanabilirseniz alacağınız ürünü piyasa fiyatının %30u gibi bi paraya alıyosunuz. 550 milyonluk ipodu 143 milyona aldım. herkeşe tavsie ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç kişi bulup bi araba ihalesine girmek lazım asıl
10 milyarı teklife ayırıcaksın, 20 milyar arabaya, sora 60 milyara arabayı satıp 30 milyar kar etmeç
dikkat ettim de, arabalarda kazanan teklifler hep tavan-100 içinde cıkıyo
tani 20000 tavan arabada 19946 fln kazanıyo, çok zorlamak da gerekmiyo,
20000~19500 arası teklif versen kesin senin araba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ürün bmw 3.20 mesela.tavan fiyat 20 milyar oluo.

ne kadar çok teklif verirsen o kadar rahat

şimdi 3.20 50-60bin€ luk araba.katılım sayısıda sınırlı.1000 kişi de mesela.teklif fiyatı 5 ytl

5ytl den bu araba ihalesine 100-200 teklif versen.1 milyar harcadın diyelim

araba sana gelio 21 milyara.takip etme işi risk işi birazda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ürün tavan fiyatı 100 lira olsun.

herkes girip teklif veriyor. a, b, c kişileri dioki

a=100 veririm

b=95 veririm

c=90 veririm.

malı a alıyo.

buraya kadar normal

ama sitenin asıl cinliği şurda

dielim ki aynı teklif verildi. ozmn da farklı olan en yüksek teklif kazanıo

a=100 veririm

b=100 veririm

c=90 veririm.

c, malı 90 liraya alıyo.

katılan çok olunca ver her giren de teklif fiyatı(her ürün için yazıo ya 5ytl 10 ytl falan) ödeyince site aslında malın gerçek fiyatından daha yüksek para kazanıyo. bu sırada malın fiyatı da çok düşüyo. yani a, b,c kişileri gibi herkesi girip teklif veriyo, işte 100ler 90lar 80ler 50ler derken tek olan fiyat dielim 30a kadar düşüyo. bu 30 diyen arkadaş alıyo malı ucuz. diğer arkadaşlar da giden teklif paralarına yanıyolar. site de mis gibi kar ediyo (:

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi o değil de o zaman kapalı zarf sistemi olayı nası işliyo ki? diyecektim ki ekşiden olayın özünü kaptım. efendim burada benzersiz teklif diye bi olay var. yani sen 15 000 tavan fiyatsa 14999 vererek alamıyosun çünkü herkes bunu düşünür elbet. noluoy peki? en yüksek benzersiz teklifi veren kazanıyo. güzel bi siteye benziyo takip etmek gerek...


edit: iki üstte yazılmış ama uzun diye okumamışım pardons


[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ooo iyiymiş 2.3k :D bi seferde becermedi heralde, cok yanlıs teklif vermiş olmalı

benim gordugum bi araba teklifi vardı, kazanan adam 25000 den 23500 e kadar teklif vermiş, sora sayfa ilerledikce bi baktım 21243 21562 fln abuk subuk fiyatlara sallama teklif veren insanlar var
oysa ki araba 24946 ya gitmişti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o vatanın haberini okudum ne salak bir adammış onu yazan ya, dünyadan haberi yok. bir kere ürünün satılması için belirli bir teklif sayısına gelinmesine gerek yok. süre dolunca 2 kişi de verse teklifi ihale sonuçlanıyor.
yalnız şöyle bir şey var. son saniyeye kadar teklif verebiliyorsun demişler. ben hiç katılmadım ancak orada onaylanan teklifler tarzı bir şey vardı. bence bu adamlar araba ihalelerinde falan, son saniyede ne teklifin verildigini görüp ona göre çat diye otomatik olarak en iyi teklifleri yapan sistem falan yapmışlardır. hep kendilerine çıkıyordur yani arabalar. belki bu şekilde arada sırada çevreye cep telefonu vs. vererek kolpa bir site olduğunu yalanlamaya calısıyor olabilirler. bence bu site kolpa, hiç girmeye değmez.
vatan'ın haberinde her şekilde kazanıyorlar yazmışlar. bu adamların bugüne kadar sattığı arabaları ve o arabalardan kazandıkları ihale giriş ücretlerini falan hesaplasanız bu sitenin şimdiye kadar çoktan kapanması gerektiğini anlarsınız. ama kapanmadı, çünkü dolandırıcı bu adamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...