Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 o zaman karşındakini şok et acayip değişik bir şeyler yap asıl o andaki ifadesi tadından yenmez d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 asıl zaten mantığınla hareket et sen önceden ki sonra kalbine göre hareket edince üzerine oturmakta kullandığımız uzvumuz gibi kalıyorsun karşındaki mantığa davet edince seni bir anda. onu bilir onu söylerim. zaten angelotticiğim, aşk maşk yok. bu dışarıdaki sürünün aşktan falan haberi yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 o değil de götün birincil görevinin oturmak olduğunu yeni öğrendim. ben sıçıyorum yahu bununla? yanlış mı? eyvah. ayrıca alkol tavsiye ediyorum. yeteri kadar içersen içindeki şeytan serbest kalabilir. ona bırak sen işleri. ne mantık ne kalp yahu. garip bişi o. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 16:42 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bu arada son attığım mesaj yeni tanıştığımla ilgili. erkeklerde olduğu gibi bütün kızlar da kirlenmiş artık.. eskiden böylemiyfi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 miğdem bulanıyo üzüntüden oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 parmak at ağzına kusarsın iyi gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kim o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar