MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Warhammeralliance.com forumlarında bi threadde şöyle bi link vermişler paylaşayım dedim. http://www.world_of_warcraft.willbedefeated.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 videoyu izledim ve verdiğim tepki bu oldu "eee ??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Hakkaten "eee?" yani. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 öyle işte ne bileyim ztn paylaşiyim diye şeyetmiştim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sponsor site süper, dating sitesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Warhammer dev`lerine gaz mi vermeye calismislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sponsorun sloganı tuttum ben "aşk beleştir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 myhticin gecmisine bakarsak everquestin ardindan resmen bir cag olabilecek daocu cikaan sirket umarim warhammerin pvp si de daoc kada ryenilikci ve basarili olur ama umarim daoc ta yaptikalri hataara dusmeyip expansiyonlarda batirmazlar oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 valla mythic diyoruz ama snucta EA, ne olucagi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 EA olduktan sorna işin içinde ister yapan Peter Molyneux, ister Tim Schafer ne biliyim Bill Roper falan olsada hayrı gelmez o oyundan diye düşünüyorum. Bu oyunu kurtarsa kurtarsa arkasındaki warhammer'ın 30 yıllık birikimi kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sponsor süpermiş yalnız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 madorca sende will defeated aslanım tıkla http://madorca.willbedefeated.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar