Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost özentisi sağır oda :/

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Adamlar bunu bikac ay arayla iki kere kullandilar, ne amacla yaptiklarini bilemesek de kasten yaptiklari belli yani.

Bi de yaptiklari sey Iran'in Samanyolu ayarinda ratingi olan bi kanalindaki diziden alinti degil ki, koskoca Lost, izleyicilerin %40'i falan direk tanir sayilari, geri kalanlarin yarisinin da sagdan soldan kulagina gelir. Salak mi bu adamlar bu kadar sizce :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala ne vurgulamak istediklerini anlamadım. Ve bu kadar kişi içinde ben de dahil tek anlayan sen isen forgiver bence yönetmenden cacık olmaz, insanların anlayamacağı bir vurgulama yapmak da çok aptalca yine sağır oda kendini küçültüyor. Tabi bu vurgu ise, bence vurgu değil özentiliklerinden...
Sosyal ağlarda paylaş

i am not special

benim anladığım bişey yok sadece yaptıkları şeye pozitif açıdan baktım
yoksa bana göre de lamer lıktan başka bişey deil yaptıkları ve komik geliyor izlerken
ama o sayılar sadece losta ait deil herkes kullanabilir tabi sonucunun iyi bişey ortaya çıkaracağı anlamına gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

ahh sağır oda nın ilk 5-10 bölümünü izlemiştim çok güzeldi ama sonradan ne oldu anlamadım dizi cok kötü oldu plastik tabancalar bilg. ile tüm elektrik hattını kapayabilmeler felan iyici bozdular aynı saatte zaten kv var onu izliyorum artık sağır odanın bole kotu olmasının sebebide sanırım yönetmen yapımcı değişimi felan oldu galiba ondan olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...