Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=L8LSJfVxxjw&NR=1 Böğüüüüüü Bir hep böyle kopyalayacak mıyız? Utanıyorum lan bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Aslında özenti değil de yazarların lost sevgisini göstermek için yaptıkları bişey olamaz mı?Sevdikleri müzikleri kullanan yönetmenler gibi yani ki böylesi daha mantıklı geldi bana yoksa dünya da rakam mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bence de ne alaka özenti anlamadım? gönderme yapmışlar bence. Bunu bütün diziler yapıyor (lost heroes falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ne gönderme yapıyolar hacı, al bak rakamlarınızı kullandık bunlar uğursuz değil kötü şans getirmiyor filan diye mi gönderme yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=181282 doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 4-5 ay önceki bölüm için 2 günde 2 konu açıldı :D Özentidir bu dizi o kadar,ilk zamanlar geyikler vs. dönüyor diye izliyordum artık bakmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: doktor bu ne? Aramada arattım bulamadımi. Lost oda diye birşey aratacağım aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lost yazınca çıkmıyor mu ? benzer sonuçlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 çıkıyordur heralde ama o kadar da aramak için bir hırs edinmedim yani :/ aradım bikere çıkmadı bende açtım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ama çok yeni bir konuydu :] Neyse önemli değil... Maksat kalpler kırılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Adamlar bunu bikac ay arayla iki kere kullandilar, ne amacla yaptiklarini bilemesek de kasten yaptiklari belli yani. Bi de yaptiklari sey Iran'in Samanyolu ayarinda ratingi olan bi kanalindaki diziden alinti degil ki, koskoca Lost, izleyicilerin %40'i falan direk tanir sayilari, geri kalanlarin yarisinin da sagdan soldan kulagina gelir. Salak mi bu adamlar bu kadar sizce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 rakamlar losta zimmetli deil ki belki bu kadar abartılmasına tepki olarak kullandılar sayıları ucuz bir yol, başka bir dizinin bir özelliğini kopyalama tmm ama legal yani kendi dizilerine fazladan saçmalık kattılar orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben hala ne vurgulamak istediklerini anlamadım. Ve bu kadar kişi içinde ben de dahil tek anlayan sen isen forgiver bence yönetmenden cacık olmaz, insanların anlayamacağı bir vurgulama yapmak da çok aptalca yine sağır oda kendini küçültüyor. Tabi bu vurgu ise, bence vurgu değil özentiliklerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 i am not special benim anladığım bişey yok sadece yaptıkları şeye pozitif açıdan baktım yoksa bana göre de lamer lıktan başka bişey deil yaptıkları ve komik geliyor izlerken ama o sayılar sadece losta ait deil herkes kullanabilir tabi sonucunun iyi bişey ortaya çıkaracağı anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Heralde kimseye ait değil, o sayıları kullandı diye Lost yapımcısının dava açtığını düşünsene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Avrupa Yakası dizisinin bir bölümünde Ata Demirer Gundam Ez8 t shirt'ü giydi de Bandai Türkiye'ye savaş mı ilan etti? (Atmıyorum , gerçekten olmuş bir olaydır) Bazı şeylere daha hoşgörülü olalım bence. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:47 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ahh sağır oda nın ilk 5-10 bölümünü izlemiştim çok güzeldi ama sonradan ne oldu anlamadım dizi cok kötü oldu plastik tabancalar bilg. ile tüm elektrik hattını kapayabilmeler felan iyici bozdular aynı saatte zaten kv var onu izliyorum artık sağır odanın bole kotu olmasının sebebide sanırım yönetmen yapımcı değişimi felan oldu galiba ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Yapimciyi bilmiyorum da yonetmen degisti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar