taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 o değil de, half-life 3 istanbulda geççekmiş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ne diyorsun hocam, gordon abimiz müslüman olmuş. Valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 1.ci resimdeki arka plan fifth element'ten alinma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 taz said: o değil de, half-life 3 istanbulda geççekmiş!!! geçmezse şaşırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bone, hala oynayacak oyun bulamadın sıkılmışsın galiba , eski konuları geziyorsun. :) Bu arada 2008'deyiz ilk resime ulaştık mı? Crysis ,AOC vb. sonra ben ulaştığımızı yılsonunda birebir yakalarız diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 2008 ortasında ona benzer oyunlar çıkar diye düşünüyorum. Crysis'in grafikleri çok güzeldi mesela, ama tarzı açık hava tropik ada olduğu için böyle çizimsel grafikler görmedik. Korku oyunu çıkartırlarsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 far cry 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 far cry 2'nin grafikleri crysis kadar güzel olmuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Öyle de senaryosu daha iyi olur yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Senaryo çok büyük bir problem değil bana kalırsa. Kafa patlatmak ince düşünmek lazım. Dx10 nimetlerinden yararlanınca gayet guzel goruntuler elde edileceğini düşünüyorum. Crysis açık hava ağırlıklı olmasına rağmen gayet iyi idi. Mesela COD4 de bana göre cok iyidi hem grafik hem senaryo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cod4 çok iyi değil, efsaneydi bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ilk bölüm ü oynadım ben sadece süperdi. Vakit olursa gerisinide oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar