Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Eveeet... Paticik ekranda duruyor yanımda arkadaş. Sessizlik vardı o an ve bi anda sessizliği arkadaşın çığlığı bozdu! MMORPG GENEL, bölümünde idi paticik ekranı. Haliyle sticky bir konu olan MMO'da team speak devri'ni görünce arkadaşın tepkisi: -abi abi mmo'u aç bi aç İlk düşündüm, bu çocuk ne anlar mmo'dan? Lan dedim bizim neşet online oyuncu olmuş haberim yok. Neyse page'i geri aldım tam tıklıcam ardından fırtına önce ki sessizlik : -Abi açsana şu "Makina Mühendisler Odasını" aç artık demesiyle sonuçlar : 1- ben yerdeyim 2- karın ağrıları çekiyorum 3- arkadaş şaşırmış durumda 4- hala ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gülme be ne bilsin çocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 azazuhhuaz süper ya acı gerçekle yüzleşti mi peki o arkdş xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bir makine muhendisi adayi olarak gusel olmus...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hahua süpermiş yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kınayk onnayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Fiski nerdesin la gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bi kere makina değil makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar