Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 turuncu güller almıştım zamanında oda iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 @oper:ahah neden atladıysam ben öyle,dolmuşum galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 beyaz zambaklar... her zaman işe yarar.. mis gibi kokarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kaldığımız evin bahçesi var, ev sahiplerimiz çiçek marul falan ekmişler. marulları yiyoruz. gülleri de bol buldum kesip kesip veriyorum:) 10. ayda 13 gül kestim ( yanlış anlaşılmasın. 10 tane verdim kıza. 3 tanesinden böcek cıktığı için attım:)) baya tatlı oldu gerçi sevmem ben çiçek ama, rengarenk demet yapınca da baya hoş oldu. turuncusu, kırmızısı, pembesi, sarısı... (sarı meger ayrılık demekmiş. en cok da sarı vardı...) bildigim ve öğrendigim kadarıyla yazayım gül renklerinin anlamları: beyaz: evlilik kırmızı: aşk sarı: ayrılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelemeyenlerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ne içtin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Arkadaşlar ilk buluşmada çiçek almak abest kaçar mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 nasıl yani ilk buluşma?? netten ise sakın alma çiçek ^^ gerekirse daha sonra alırsın sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İlk buluşmada kendin dışında hediye verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yok ya netten falan değil,tanıyorum kızı bu hafta buluşacağım Tamam o zaman almıyorum çiçek miçek :P Neyse yinede öğrenmiş olduk [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 12:31 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lülyüm alır mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kesinlikle mor bir çicek alma ayrılık demekmiş kızların genelde bağtıl inançları oluyor aman dikkat bir de güzel kokan çiçekler almaya dikkat et klasik olarak gül alma hatta ucuza çıkmak istiyorum diyorsan papatya al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abi bi de dikkat et solan gül alma. sonra soluo,kızla ilgilenmiyorsun falan,senin gibi çiçeklerin soldu triplerine bile maruz kalabiliyorsun,değer meselesine bile sokuyorlar olayı. ya da ucuz çiçek alacaksan ,"kendim topladım aşkım bunları senin için" yalanını eksik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben gül alıyorum. bi yamuğunu görmedim. bi de, geyik bi hadise olsa da, tek bi papatyaya hayvani süs yapıp vermek de hoş olabiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sensible , 120920394923794 kisisel konusunun 217809243840327 tanesinde pay sahibi olup bunlarında 3897290234798 tanesini ilk bulusma ile ilgili olmasi gozlemlerimden kacmamıs bulunmakta :) ne dertli kopilmişsin sen be hahahaha raata tak biraz hepsini okudum olmaz bole az raat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 önemli olanm hangi çiçeğin alındığı değil çiçek alma hadisesinin kendisidir. yine de şu ayrıma dikkatinizi çekmek isterim: daha laidback, kaygısız kızlar papatya severler, fificanların ise orkideye kadar yolu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya kapılara ne cicekler yolladık ne guller aldık , olayın ozu su , eger karsındakinin senden bi beklentisi varsa o zaman o cicek degerli oluyor yoldan koparılmıs bile olsa.. ama egosunu tatmin etmek ise orkide topağı yaptırsan yanına kalp cikulatalar dizsen de ıgg ıh olmuyoree. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 gördüğü zaman "ıyg bu ne be tipim diilsin canıms kbye" demeyecek insanlara çiçek verilir. Devedikeni vermediğin için layık gördüğün çiçek en iyisidir. Ben kiraz çiçeklerini, armudun çiçeğini çok severim. Verebilirim, yaramazlık yapıp birilerinin bahçesinden ufak bir dal kopararak ;) Anlamsız geldiyse gül, orkide alınabilir ya da şebboy tarzı bi çiçek alırsın saksısıyla, sular büyütür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 benim bi arkadas saksı icinde saraypati almisti yeni tanistigi bir kıza. 2 yıldır devam ediyor iliskileri.Bole seylerde oluyor ara sıra iste dunya bu gun varsın yarın yok edit : *saraypatı (saraypati de iimis heee hehe) [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 10:18 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kadınlar çiçektir üstüne kuma al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 akıllarda soru işareti (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 konusu acılmısken "narin" diye bi çiçek varmış, nerden bulunur bu bilen war mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 dünyadaki bütün kızları toplasan bi tane çiçeği hak etmezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 arkadaşım , kız arkadaşı limonu cok seviyor diye gitti limon agacı aldı 1 metre bişey kocaman saksısı var. millet ucmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar