Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçek almak

Sensible

Öne çıkan mesajlar

kaldığımız evin bahçesi var, ev sahiplerimiz çiçek marul falan ekmişler. marulları yiyoruz. gülleri de bol buldum kesip kesip veriyorum:)

10. ayda 13 gül kestim ( yanlış anlaşılmasın. 10 tane verdim kıza. 3 tanesinden böcek cıktığı için attım:))

baya tatlı oldu gerçi sevmem ben çiçek ama, rengarenk demet yapınca da baya hoş oldu. turuncusu, kırmızısı, pembesi, sarısı... (sarı meger ayrılık demekmiş. en cok da sarı vardı...)

bildigim ve öğrendigim kadarıyla yazayım gül renklerinin anlamları:

beyaz: evlilik
kırmızı: aşk
sarı: ayrılık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi bi de dikkat et solan gül alma.

sonra soluo,kızla ilgilenmiyorsun falan,senin gibi çiçeklerin soldu triplerine bile maruz kalabiliyorsun,değer meselesine bile sokuyorlar olayı.

ya da ucuz çiçek alacaksan ,"kendim topladım aşkım bunları senin için" yalanını eksik etme.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
gördüğü zaman "ıyg bu ne be tipim diilsin canıms kbye" demeyecek insanlara çiçek verilir. Devedikeni vermediğin için layık gördüğün çiçek en iyisidir.

Ben kiraz çiçeklerini, armudun çiçeğini çok severim. Verebilirim, yaramazlık yapıp birilerinin bahçesinden ufak bir dal kopararak ;)

Anlamsız geldiyse gül, orkide alınabilir ya da şebboy tarzı bi çiçek alırsın saksısıyla, sular büyütür =)
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi arkadas saksı icinde saraypati almisti yeni tanistigi bir kıza. 2 yıldır devam ediyor iliskileri.Bole seylerde oluyor ara sıra iste dunya bu gun varsın yarın yok

edit : *saraypatı (saraypati de iimis heee hehe)

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 10:18 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...